Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Joudi

31.8.2022 11:59
Joudi

XXX.XXX.232.10

Zdravím,

mám doma mainskou kočičku, které je 14 měsíců. Už od té doby, co jsem si ji vzala byla drobek, ale chci se tady radši pozeptat. Holčička mi váží 4 kg. Není to na mainskou málo? Je pravda, že její apetit není tak velký, od jídla pořád odchází, protože ji něco zaujme, ale jí. Granule má pořád a dostává Animonda konzervi. Zhruba 1-2x týdně maso.
Vůbec si nemyslím, že by trpěla hlady, jen se ptám na další zkušenosti s tímto plemenem. Co jsem koukala na chovnou stanici, tak spoustu jejich kočiček je malinkých, ale ta moje je podle mě jedinečný případ. :D
Jinak délka těla, ocasu atp. je v pořádku.
Taky jí ještě dávám pangamin a lososový olej :)
Díky za zkušenosti.

31.8.2022 12:41
odberryho

XXX.XXX.18.170

Je drobnější, ale pořád v normě. Pokud je jinak v pořádku, tak krmte dále, jak to děláte doteď. Nenechte si namluvit, že kočky mají 7kg a kocouři 12kg. Najdou se i tací, ale většina z nich jsou zároveň obézní.

Vaše kočička ještě bude růst. Jeden z mých kocourů mezi 2.a 3. rokem přibral další kilo na konečných 7,5. Mladší (ten už nejspíš neporoste) zůstal na 6,5 kg. A to jsou kluci.

Ukážete nám Vaši princeznu?

1.9.2022 17:23
fikovnice

XXX.XXX.135.170

odberryho napsal(a):
Je drobnější, ale pořád v normě. Pokud je jinak v pořádku, tak krmte dále, jak to děláte doteď. Nenechte si namluvit, že kočky mají 7kg a kocouři 12kg. Najdou se i tací, ale většina z nich jsou zároveň obézní.

Vaše kočička ještě bude růst. Jeden z mých kocourů mezi 2.a 3. rokem přibral další kilo na konečných 7,5. Mladší (ten už nejspíš neporoste) zůstal na 6,5 kg. A to jsou kluci.

Ukážete nám Vaši princeznu?

Takže se ukazuje, že mamuty tu mám jen já...?
Obyčejňák Fido cca 9kg, a Elsa dtto...

1.9.2022 21:32
odberryho

XXX.XXX.62.17

fikovnice napsal(a):
Takže se ukazuje, že mamuty tu mám jen já...?
Obyčejňák Fido cca 9kg, a Elsa dtto...

Přestaňte to už krmit plutoniem
Jooo, někdo má šťastnou ruku na obříky Úplně vidím, že až se to jednou povede mně, tak bude mít hrozné problémy s klouby. Zatím si vybírám miláčky, co potřebují zvláštní péči

2.9.2022 15:55
fikovnice

XXX.XXX.132.252

odberryho napsal(a):
Přestaňte to už krmit plutoniem
Jooo, někdo má šťastnou ruku na obříky Úplně vidím, že až se to jednou povede mně, tak bude mít hrozné problémy s klouby. Zatím si vybírám miláčky, co potřebují zvláštní péči

Plutonium...
Já Vám nevím, jestli je to šťastná ruka. U Fida ráda nejsem, ještě, že je tak obří (i vzrůstem)...ale i tak se i na veterině podivovali...a onehdá mi kdosi říkal, že když jej viděl z okna, že si myslel, že se nám na sídliště zatoulala malá puma!!!
A Elsa byla z vrhu nejmenší, takové chuďátko... Pořád jsem si chovatelce "stěžovala", tak teď to mám... Ale zase s tím jde ruku v ruce více neobratnosti, oproti nim je prostřední kocour v obrovské výhodě. Nicméně to je ten, co teď žere jak mlejn!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík