Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ondee

13.10.2022 22:35
Ondee

XXX.XXX.249.247

Dobrý den, všiml jsem si že kočička divně zapáchá poslední dva dny, nedalo mi a podíval jsem se jí na konečník, našel jsem 2 černé vředy, zítra jedem k vetovi.
Máte s tímto někdo zkušenosti viz.foto, děkuji .

14.10.2022 07:20
fikovnice

XXX.XXX.135.38

Ondee napsal(a):
Dobrý den, všiml jsem si že kočička divně zapáchá poslední dva dny, nedalo mi a podíval jsem se jí na konečník, našel jsem 2 černé vředy, zítra jedem k vetovi.
Máte s tímto někdo zkušenosti viz.foto, děkuji .

Bolí ji to? Jakou to má cca konzistenci? Ten zápach mě trochu děsí.

14.10.2022 07:30
lesnížínka

XXX.XXX.37.102

Nejsem teda žádný odborník na kočičí prdelky, ale tohle si myslím, že nejsou vředy, ale výstupy pachových žláz. Problém tam určitě je, nevypadá to nijak dobře, ale od nejzákladnějšího...může tam být z nějakého důvodu zánět. Jak je kočka stará? Pokud jde o staré zvíře, bála bych se, že tohle je jen špička ledovce, příznak něčeho horšího uvnitř. Určitě tu veterinu, tohle sám nevyřešíte.

14.10.2022 09:56
fikovnice

XXX.XXX.133.55

lesnížínka napsal(a):
Nejsem teda žádný odborník na kočičí prdelky, ale tohle si myslím, že nejsou vředy, ale výstupy pachových žláz. Problém tam určitě je, nevypadá to nijak dobře, ale od nejzákladnějšího...může tam být z nějakého důvodu zánět. Jak je kočka stará? Pokud jde o staré zvíře, bála bych se, že tohle je jen špička ledovce, příznak něčeho horšího uvnitř. Určitě tu veterinu, tohle sám nevyřešíte.

Právě ten zápach mi zasocioval i variantu nějakého tu procesu. Ale snad to tak nebude, držím kočeně tlapky!

Ondee

14.10.2022 21:32
Ondee

XXX.XXX.249.253

Děkuji všem za reakce, byl jsem u veta, jsou to malé nadurky😒 příští středu jde spinkat a na odoperování, ale prý jsem si toho všimnul včas, tak ať nemám strach.
Veterinář je fakt jednička 👍😇
Víte, je to docela slušná náhoda ...dal jsem jí na zkoušku jinou kapsičku a díky ní měla průjem a kdyby se tohle nepřihodilo, tak bych se jí nepodíval na zadeček. Takže zajímavá shoda náhod a štěstí, že díky nešťastnému výběru kapsičky díky které dostala průjem jsem přišel na závažnější situaci...
Asi nademnou stojí všichni svatí:-)

15.10.2022 07:28
lesnížínka

XXX.XXX.37.102

Nechci vám kazit radost, ale to, že jste to zjistil včas veterinář zjistil jak, jakové dělal vyšetření? Samozřejmě budu ráda, když bude kočička v pořádku. Dejte prosím pak vědět, jak to dopadlo.

17.10.2022 21:10
lesnížínka

XXX.XXX.37.169

Halo, halo zadavateli, jak jste dopadli??

17.10.2022 21:28
Bobča

XXX.XXX.20.192

😒 příští středu jde spinkat a na odoperování, ale prý jsem si toho všimnul včas, tak ať nemám strach.

Takže čekejte do středy!!Raduš.. budou výsledky...

17.10.2022 22:02
lesnížínka

XXX.XXX.37.169

Bobča napsal(a):
😒 příští středu jde spinkat a na odoperování, ale prý jsem si toho všimnul včas, tak ať nemám strach.

Takže čekejte do středy!!Raduš.. budou výsledky...

Ježíš, ještě, že jsi to písla, já jsem normálně na tuhle odpověď zapomněla, zpětně jsem nekoukla Výpadky, jo? Ty máš výpadky?!?

18.10.2022 08:27
Bobča

XXX.XXX.20.192

lesnížínka napsal(a):
Ježíš, ještě, že jsi to písla, já jsem normálně na tuhle odpověď zapomněla, zpětně jsem nekoukla Výpadky, jo? Ty máš výpadky?!?

výpadky mám v jiném odvětví tady čtu poctvě všechno..bo na velké obrazovce je to lepší než na noťasu...

Přidejte reakci

Přidat smajlík