Britská modrá krátkosrstá koťátka

Prodám Britskou krátkosrstou kočku - Jsme malá chovatelská stanice Lovely P...
17000 KčJandvorak023
XXX.XXX.36.14
Dobrý den
pořídili jsme si domů koťátko . zdálo s nám moc mladé , ale paní říkala , že to má datumově spočítané kdy bude kotě možné odebrat od kočky a nyní po 3 dnech jsme se dozvěděli , že kotěti je přesně 37dní což je strašlivě málo a tak bych chtěl poprosit o rady , či postřehy z podobných zkušeností na co dát extra pozor atd.. zatím žádné potíže nebyly jen bych to nerad podcenil , když už jsme se právě mou nezkušeností dostali do takové situace .
na písek chodí sám od sebe
kočku ani sourozence nehledá ( myslím smutek a mňoukání )
papáme konzervičky Gourmet, 2x denně mlíčko , bez problémů
je velmi aktivní , hravý a zvídavý
moc děkuji
Jan Dvořák
Uživatel s deaktivovaným účtem
odčervit
jinak se nic neděje, kotě je schopné samostatného života
do jídelníčku zařadit maso všeho druhu
vždy lepší než prefa strava
já bych dala k dispozici granule
krásný mrňous
já chci taky kotěěěěě!
ráda se opět pochlubím mým 6 týdenním miláčkem... ..taky hned chodil na záchůdek,byl teda na Whiskasech a kotěcích granulích Josera...Rostl jak z vody
Jo,taky jsem ho byla odčervit...Dnes už bych taky dávala maso(dlouhý příběh)
Bobča
napsal(a):
ráda se opět pochlubím mým 6 týdenním miláčkem... ..taky hned chodil na záchůdek,byl teda na Whiskasech a kotěcích granulích Josera...Rostl jak z vody
Jo,taky jsem ho byla odčervit...Dnes už bych taky dávala maso(dlouhý příběh)
Btw, všechny ty prolízačky jsi mu teda vymýšlela a sestavovala sama (z těch krabic)?
Jandvorak023
napsal(a):
Dobrý den
pořídili jsme si domů koťátko . zdálo s nám moc mladé , ale paní říkala , že to má datumově spočítané kdy bude kotě možné odebrat od kočky a nyní po 3 dnech jsme se dozvěděli , že kotěti je přesně 37dní což je strašlivě málo a tak bych chtěl poprosit o rady , či postřehy z podobných zkušeností na co dát extra pozor atd.. zatím žádné potíže nebyly jen bych to nerad podcenil , když už jsme se právě mou nezkušeností dostali do takové situace .
na písek chodí sám od sebe
kočku ani sourozence nehledá ( myslím smutek a mňoukání )
papáme konzervičky Gourmet, 2x denně mlíčko , bez problémů
je velmi aktivní , hravý a zvídavý
moc děkuji
Jan Dvořák
Dávejte i maso - minimálně vyjde levněji (vím, trapně se opakuji).
A jste připraveni na řádění ala černá ruka? Paní množitelka věděla, proč udat kotě, dokud je roztomilé a nemotorné. Mimochodem, jak jste se dozvěděli skutečný věk? Pokud to není tajné.
napsal(a):
odčervit
jinak se nic neděje, kotě je schopné samostatného života
do jídelníčku zařadit maso všeho druhu
vždy lepší než prefa strava
já bych dala k dispozici granule
krásný mrňous
já chci taky kotěěěěě!
Já taky a moc (chci kotě)!!!
Už nejmíň 100x jsem přemýšlela nad Panem Stříbrným, co jej relativně nedávno nabízela "ir.ma", že jim někdo hodil koťata na zahradu. Mně se ten kocourek strašně moc líbil...
Jenže...já to nemůžu udělat stávající smečce...byla by to šílená sázka do loterie. A současný příběh "canky" a Zrzka mě v tom jen utvrzuje... Ty vztahy mezi bytovými kočkami jsou neskutečně křehké a každý zásah může tu vachrlatou rovnováhu narušit nežádoucím směrem.
"Už nejmíň 100x jsem přemýšlela nad Panem Stříbrným, co jej relativně nedávno nabízela "ir.ma", že jim někdo hodil koťata na zahradu"
já taky
bych brala všechny 3 (tuším byly 3, ne?), klesnout z počtu 9 na 4 - to je, jako bych nic neměla
"Jenže...já to nemůžu udělat stávající smečce...byla by to šílená sázka do loterie."
no nějak tak
u nás trošku naopak
já bych to nikdy neudělala tomu kotěti, předhodit ho smečce
to musí nově příchozí, samozřejmě s mou pomocí, chtít a zvládnout sám
Kotě je malinké, mělo být ještě u matky, ale ono asi bude v tomto případě dobře, že není. Mlíko už mít nemusí, koteci granule a maso, nebo alespoň masovou konzervu, kde je aspoň nadpoloviční procento masa, v Gurmet je tuším 4%, takže nic. Navíc maso vyjde levněji. Já kočky neodcervuju, ani koťata, ale posílám bobky na koproligii, tady bych si nebyla jistá, šetrná je pasta Banminth. Minimálně týden po očkování, říká se mezi 7-9 týdnem první očkování. Ať se prckovi daří.