Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravím,
měla bych dotaz - bohužel se mi stále nedaří zastavit průjem. Průjem řeším od konce října. Kotě je bez nálezu, je aktivní žere, nezvrací. Nejprve jsme dostali 3 x Betamol?. Bohužel nezabral a kočka má stále průjem. K podpoření zastavení průjmu tablety Dia Dog & Cat - také bez výsledku. Poté jsem nechala provést vyšetření stolice, ale žádní paraziti nezjištěny. Dostali jsme Antibiotika 1/4 tablety metronidazulum - stále bez úspěchu. (prý dietní chyba) Kotě krmím veterinárními konzervami nebo případně konzervami na které je zvyklý od chovatelky, granulemi Joserou s probiotiky, a do vody dávám 1 lžičku Entero-gelu, vařeným masem z kuřete, vařenou dýní...
Toto pondělí jsem byla u další veterinářky - nyní má kocourek 21 dietu, kdy máme užívat veterinární granule (konečně jsem našla značku, kterou žere SPECIFIC DECHTRY) případně veterinárními granulemi. Veškeré normální konzervy a granule jsem vyřadila - nevíte, za jak dlouho začnou fungovat Digestive Suport FIC SPECIFIC? Zatím je na tom malý 5 dní. Případně pak se opět pošle stolice na důkladnější vyšetření, jelikož u nás v Jbc nemají laboratoř, které by zjistila všechny parazity.
Ps. starší kocour, který od malého chytil průjem - se mi naštěstí podařilo vyléčit.

normálně diagnostika. bez toho je to takové plácání. trichomonády vyšetřené máte? giardie?

Ano bez nálezu - bohužel jak jsem od gastroenteložky dozvěděla, vyšetření stolice, které bylo provedeno nebylo dostatečné (na normální veterině, řekli že se může jednat o parazity, které se nedají zjistit - jednoduše řečeno laboratoř nemá možnosti zjistit veškeré parazity). Kotě jsme pro jistotu odčervily. Pokud by průjem dále přetrvával - pošle se stolice do specializované laboratoře.
Nejsem odborník, ale pokud by průjem byl způsobený dietní chybou proč by neustával (a to jsem ho týden krmila vařeným kuřetem s dýní.)

ano, dietní chyba nedokáže způsobit chronický průjem.
a ano, zjistit giardie nebo trichomonády není úplně snadné, nestačí jednorázový vzorek poslat tři dny poštou, ale to přece není důvod to vyšetření neudělat nebo nezařídit jeho provedení.
Já bych asi bobky poslala do Státního veterinárního ústavu Jihlava, přímo na giardie. To můžete i sama.
Ještě mě napadlo maso, to mi pomohlo vždy, když byl nějaký zažívací problém, už dávám jen maso,žádné kapsičky a konzervy a mám od průjmů klid. Mám 4 kočky, 3 je to jedno, ale kocourek má citlivé zažívání a jakákoliv změna, konzerva, kapsa mu způsobuje průjem