Morgi

XXX.XXX.255.219
Moc zdravím a zajímalo by mě, zda je obvyklé aby se tříletý kocour vůbec nezklidnil? Byl kastrovaný cca v půl roce, brali jsme si ho z kočičího depozita. Neustále se mu musíme věnovat, nebo vymyslí lumpárny, upozorňuje na sebe věcmi, co nám vadí - škrábe na okno, na nábytek, shazuje věci, kouše, žere, atd. Je to poměrně vydělávající, do toho máme ještě kočku, kterou taky nenechá v klidu a ta si s nim nehraje a 20m dceru. Snažíme se, ale někdy je nad naše síly a možnosti ho dostatečně unavit, a to navíc nedávno začal močit po bytě - když se mu dostatečně nevěnujeme. :( Všichni nám říkali, že se trochu zklidní, až přijde kočičí pubertou, ano, určitá změna nastala, že začal více spát, ale v bdělých časech, kterých je i tam docela dost, vyžaduje pozornost na 100% a jinak dělá tyto "schválnosti". Ještě mě napadlo Bachovy esence, máte někdo zkušenost prosím?
Jinak je to velmi přátelský, společenský kocour.
Moc zdravím a zajímalo by mě,
zda je obvyklé aby se tříletý kocour vůbec nezklidnil?
Jak vidno, je to možné.
Není pro kočku přirozené, žít
NUDNÝ
život v bytě. Samozřejmě je nejlepší,
když může kočka i ven a prožívat tam ten
pravý kočičí život. Někdy kočka - narozená
venkovní kočce, má potřebu být venku
a doma šílí a rodina z ní taky.
Správně si má člověk vzít rovnou koťata dvě.
Zabaví se spolu,
ale taky to může dopadnout stejně jako to máte teď.
Doufám, že vás nenapadne dát ho někam ven
teď v zimě.
Problém ale není jen zima.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.119
rapotacka11
napsal(a):
Jak vidno, je to možné.
NUDNÝ
Zabaví se spolu,
teď v zimě.
Kočka navolno ven nepatří. Naucili se to psi, papousci. Exoti. Holt musej i kočky. Ale voliera by se sikla to jo
Morgi

XXX.XXX.255.219
rapotacka11
napsal(a):
Jak vidno, je to možné.
NUDNÝ
Zabaví se spolu,
teď v zimě.
To nás opravdu nenapadne, nemějte obavy :) nejsme typ lidí, kteří si pořídí kočku a pak se jí chtějí "zbavit". Chceme to řešit. Proto píšu sem. O tipy jak případně zabavit, nebo tipy na hračky, které se osvědčily jinde. Možná byste se divila, jak to doma u nás vypadá. Kočky jsou obě stromovky, máme vysoké stropy, kočky mají možnost dostat se skoro až ke stropu, byt máme poměrně velký (84m2), přístup mají všude. Balkon, kam za pěkného počasí chodí. Co mohu udělat více?
Nic.
Žádný kapky ani difuzéry nepomohou.
https://www.youtube.com/watch?v=iRXJXaLV0n4
Ten zrzavobílý ve videu je přesně můj Max ...a ty šedé závěsy!! moje změnily strukturu vytaženýma nitkama jak po nich šplhal..
říká se,že to ti "zrzavci" mají v genech a navíc,jestli je od vesnické kočky...
Nevím,co poradit..já to vyřešila tím,že jsem mu dala volnost z garsonky...Naštěstí mi nečural po bytě,ale divočák to byl teda velký ....ale až bylo teplo,jsem ho pak darovala do domku se zahradou...Je mu tam líp..
Uživatel s deaktivovaným účtem

Morgi, mého divočáka (a to chodí ven) hezky vyšťaví honba za laserovým ukazovátkem
stár je cca 2,5 roku, kastrován listopad 2020, a nezklidnil se ani o milimetr
ale také si můžeš nastudovat klikr trénink a normálně začít toho kocoura cvičit, hezky regulérní lekce, zavést pravidelný režim

rapotacka11
napsal(a):
https://www.facebook.com/watch?v=1163891964216431
A proto už léta nemám vánoční stromeček, nýbrž vánoční voskovku. Visící ze stropu.
Fakt si ani ve snu nedovedu představit naše kočky, že by tohle vyváděly. Pod stromkem způsobně polehávají, nanejvíš brncají do nějaké baňky. O šplhání po květinách a nábytku ani nemluvím. Gauč...to jako udělaly kočky?!? Nevím, ale to se musí neskutečně nudit ne? Když jsem na začátku viděla toho kocoura s hadrem...ty voe, jim kočka umývá záchod, to bych potřebovala Tak jen doufám, že to všechno nazakřiknu Jo Reni, voskovku mám taky hezkou, v hale, není teda vánoční, začne většinou potvora kvést až někdy na jaře.
tak proti nim byl Max teda slušňák i když v křesle měl zespodu taky doupě..molitan lítal ven a on po opěradle zevnitř škrábal...a kvítka jsem vlastně neměla,jen jedno a to taky zkončilo na stolku u počítače telku jsem radši přidělala na zeď-ta by letěla taky..
....Raduš,ti tví briťáci asi nemají takové geny,né?
Nevím, ale to se musí neskutečně nudit ne?
Právě že se nenudí..vymýšlejí blbiny...

lesnížínka
napsal(a):
Fakt si ani ve snu nedovedu představit naše kočky, že by tohle vyváděly. Pod stromkem způsobně polehávají, nanejvíš brncají do nějaké baňky. O šplhání po květinách a nábytku ani nemluvím. Gauč...to jako udělaly kočky?!? Nevím, ale to se musí neskutečně nudit ne? Když jsem na začátku viděla toho kocoura s hadrem...ty voe, jim kočka umývá záchod, to bych potřebovala Tak jen doufám, že to všechno nazakřiknu Jo Reni, voskovku mám taky hezkou, v hale, není teda vánoční, začne většinou potvora kvést až někdy na jaře.
Já nemyslela, že kvete (to u mě spíš v létě a na podzim), ale, že ji mám nazdobenou jako vánoční stromeček. Tam kocouři nedosáhnou.

napsal(a):
Já nemyslela, že kvete (to u mě spíš v létě a na podzim), ale, že ji mám nazdobenou jako vánoční stromeček. Tam kocouři nedosáhnou.
..ja mám veliké štěstí, že ani jedna ze tří koček ozdobenému stromečku neškodí....všechny tři, jakmile přijde na své místo v pokoji, si udělaji ležení pod ním a to je tak všechno....letos budu zdobit skleněnymi ozdobami, rak doufám, že jim to slušně chování vydrží....na pernicich a slámě hy stejně škodu neudělali, ale sklo, to už je jiná.....
napsal(a):
..ja mám veliké štěstí, že ani jedna ze tří koček ozdobenému stromečku neškodí....všechny tři, jakmile přijde na své místo v pokoji, si udělaji ležení pod ním a to je tak všechno....letos budu zdobit skleněnymi ozdobami, rak doufám, že jim to slušně chování vydrží....na pernicich a slámě hy stejně škodu neudělali, ale sklo, to už je jiná.....
Já mám skleněné jen jedny baňky, takové ty celkem velké lesklé koule(bílé) strašně se mi líbily. Mám je cca 5 let? Ale věším je tedy z dosahu, výš, aby na ně ze země nedosáhnuli, pro jistotu. V páte jsem zdobila stromek a Viktěnka asistoval. ,,To budeme mít hezké Vikti, viď?!?"
napsal(a):
Já jsem to pochopila Reni, jen jsem právě brblala, že by mohla kvést v tu zimu, vonět tu. S orchidejí se mi to letos povedlo, kupodivu bídně nezhynula a kvete
napsal(a):
to musí vypadat zajímavě
U nás všechno rozbředlé zmrzlo-ulice neodhrnutá...odpolko musím oškrábat auto na ráno-doufám,že do rána nenasněží...
Niki,ten kašel máš z toho běhání!!vykašli se v těch mrazech na to...nechápeš to?měla jsi ve škole biologii?,kudy vede vzduch do těla?si koleduješ palice dubová??
musím končit..papa

lesnížínka
napsal(a):
Já mám skleněné jen jedny baňky, takové ty celkem velké lesklé koule(bílé) strašně se mi líbily. Mám je cca 5 let? Ale věším je tedy z dosahu, výš, aby na ně ze země nedosáhnuli, pro jistotu. V páte jsem zdobila stromek a Viktěnka asistoval. ,,To budeme mít hezké Vikti, viď?!?"
..no já je chci dát i na spodek aby se mi to líbilo, tak doufám, že to kočiče nechají na pokoji...
napsal(a):
..no já je chci dát i na spodek aby se mi to líbilo, tak doufám, že to kočiče nechají na pokoji...
No nevím Evi, jak říkám, naši si ozdob všimnou málokdy, ale ty skleněné bych se tam bála dát, protože zákon schválnosti, tak ať si brncnou do nějaké té levné, nerozbitné, protože to by mě naštvalo, kdyby mi ty hezké rozbili.

lesnížínka
napsal(a):
No nevím Evi, jak říkám, naši si ozdob všimnou málokdy, ale ty skleněné bych se tam bála dát, protože zákon schválnosti, tak ať si brncnou do nějaké té levné, nerozbitné, protože to by mě naštvalo, kdyby mi ty hezké rozbili.
..no tak to raději nic, než lnerozbitné...
napsal(a):
Tak já ani nevím, zda budu mít letos stromek...
Ale jinak je to tak, že opět pouze Elsa kradla ozdoby ze stromky, kluci ne. A to je ještě kradla důmyslně, zásadně v noci nebo když jsem nebyla doma . Já pak nacházela na stromku viset jen samotné háčky a ozdoby jsem nacházela různě po bytě...
A nikdy nezapomenu na ten její každoroční zálibný pohled na to, když stromek dostanu a začnu jej zdobit!

fikovnice
napsal(a):
Tak já ani nevím, zda budu mít letos stromek...
Ale jinak je to tak, že opět pouze Elsa kradla ozdoby ze stromky, kluci ne. A to je ještě kradla důmyslně, zásadně v noci nebo když jsem nebyla doma . Já pak nacházela na stromku viset jen samotné háčky a ozdoby jsem nacházela různě po bytě...
A nikdy nezapomenu na ten její každoroční zálibný pohled na to, když stromek dostanu a začnu jej zdobit!
..ja I kdybych nechtěla, tak musím, chodí ke mně celá rodina na Štědrý den, tedy namča s bráchou
napsal(a):
..ja I kdybych nechtěla, tak musím, chodí ke mně celá rodina na Štědrý den, tedy namča s bráchou
já si dělám každý rok,akorát ty dvoje vánoce,co byl Max,jsem neměla...myslím,že by nepřežil a nešla jsem do rizika,že by se dávil slaměnýma ozdobama..a lametama..

Bobča
napsal(a):
já si dělám každý rok,akorát ty dvoje vánoce,co byl Max,jsem neměla...myslím,že by nepřežil a nešla jsem do rizika,že by se dávil slaměnýma ozdobama..a lametama..
..no lamely nedávám vůbec....ale jak slámu, tak perniky nechali na pokoji.....
napsal(a):
..no lamely nedávám vůbec....ale jak slámu, tak perniky nechali na pokoji.....
tak to jsou dobří...Já dostala narcisky-hned je ukousal..fialku taky..a to jsem nevěděla,jestli není jedovatá ,,normálně tam byly zuby vykousnuté musela jít pryč..

Bobča
napsal(a):
tak to jsou dobří...Já dostala narcisky-hned je ukousal..fialku taky..a to jsem nevěděla,jestli není jedovatá ,,normálně tam byly zuby vykousnuté musela jít pryč..
..no jo no...

Bobča
napsal(a):
já vím,že se opakuju ...jen,že máš tak hodné kocourky..
..to je kocour a dvě kočky kocoura a kočku jsem si brala záměrně jako plemeno, které je klidně a tak trochu psi povahy....třetí nalezenec se tak nějak povedl a je obdobné povahy a temperamentu....navíc ty dva byli z malé chovatelské stanice, takže dobrá socializace plus jsem si na nich dala dost záležet v dalším rozvoji, protože pak působili jako terapeutická zvířata v nemocnici a tak museli umět cestovat, neplatit se u různých zvuků, pachů, prostředí a tak všelijak podobně....vlastně ani u těch chovatelů doma jsem při návštěvě nezaznamenala ničení domacnosti nebo věci od jejich koček....
napsal(a):
..to je kocour a dvě kočky kocoura a kočku jsem si brala záměrně jako plemeno, které je klidně a tak trochu psi povahy....třetí nalezenec se tak nějak povedl a je obdobné povahy a temperamentu....navíc ty dva byli z malé chovatelské stanice, takže dobrá socializace plus jsem si na nich dala dost záležet v dalším rozvoji, protože pak působili jako terapeutická zvířata v nemocnici a tak museli umět cestovat, neplatit se u různých zvuků, pachů, prostředí a tak všelijak podobně....vlastně ani u těch chovatelů doma jsem při návštěvě nezaznamenala ničení domacnosti nebo věci od jejich koček....
tak to měli dobrý základ dělají ti samou radost

Bobča
napsal(a):
tak to měli dobrý základ dělají ti samou radost
..to ano
rapotacka11
napsal(a):
?
https://search.seznam.cz/obrazky/?q=interaktivn%C3%AD%20hra%C4%8Dka%20-%20ryba%20pro%20ko%C4%8Dku&fulltext&sourceid=fulltext&thru=hint-obrazky-card#utm_content=card&utm_term=interaktivn%C3%AD%20hra%C4%8Dka%20-%20ryba%20pro%20ko%C4%8Dku&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz&id=e1e1718081879efc854fde&docId=41a379ab0f89a08a
Koupila jsem kdysi kočkám takovou hlupatou housenku, která se natáhnula, dala na zem, kroutila se a jako by trochu lezla. Všechny kočky od toho utíkaly pryč
rapotacka11
napsal(a):
?
https://search.seznam.cz/obrazky/?q=interaktivn%C3%AD%20hra%C4%8Dka%20-%20ryba%20pro%20ko%C4%8Dku&fulltext&sourceid=fulltext&thru=hint-obrazky-card#utm_content=card&utm_term=interaktivn%C3%AD%20hra%C4%8Dka%20-%20ryba%20pro%20ko%C4%8Dku&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz&id=e1e1718081879efc854fde&docId=41a379ab0f89a08a
Jéé, já si o tom chtěla něco počíst a napsalo mi to, že zboží není skladem. Moje kočky mají snad všechny interaktivní hračky, co jsou na trhu, tak vždy uvítám něco nového!
Nevíte (někdo), co ta ryba dělá? Mně se to fakt neotevřelo v tom odkazu.
lesnížínka
napsal(a):
Koupila jsem kdysi kočkám takovou hlupatou housenku, která se natáhnula, dala na zem, kroutila se a jako by trochu lezla. Všechny kočky od toho utíkaly pryč
Jj, některých hraček se také moje kočky bály...ale hlavní problém u nás je, že je brzy omrzí. Tak se vždy pídím po něčem novém. Ale musím napsat, že nejlepší odezvu mají momentálně žaludy nasbírané na podzim v lese. Ten interaktivní prvek ovšem musím být já , která jim ty žaludy cvrnká. Zvláštní je, že jsou mnohem víc v oblibě než třeba lískové oříšky.

fikovnice
napsal(a):
Jj, některých hraček se také moje kočky bály...ale hlavní problém u nás je, že je brzy omrzí. Tak se vždy pídím po něčem novém. Ale musím napsat, že nejlepší odezvu mají momentálně žaludy nasbírané na podzim v lese. Ten interaktivní prvek ovšem musím být já , která jim ty žaludy cvrnká. Zvláštní je, že jsou mnohem víc v oblibě než třeba lískové oříšky.
..u nás všechno ukradne kočkám Keliš, takže hračky dostávají až když jde z domu...jinak protože se na Třetí víčko nedostanu...tak ten trus může být teoreticky od ježka, když je oteplování, tak se vzbudí občas, a když je vlhko a zima, tak začnou trpět průjmy a uhynou povětšinou na zapal plic..a jsou to chuňata, co jsem ho měla doma, tak se nerozpakoval dát to kamkoli..navíc potkani mají suché bobky podobné myším a kuna chodí na jedno místo a do misek by nekálela, co jí máme na chalupě, tak je velmi čistotná.....
fikovnice
napsal(a):
Jéé, já si o tom chtěla něco počíst a napsalo mi to, že zboží není skladem. Moje kočky mají snad všechny interaktivní hračky, co jsou na trhu, tak vždy uvítám něco nového!
Nevíte (někdo), co ta ryba dělá? Mně se to fakt neotevřelo v tom odkazu.
Jani,ta ryba asi mrská ocasem...bylo to tam namalováno kolem ocasu šipkama ..co jsem zahlédla..

fikovnice
napsal(a):
A proto je střídám.
napsal(a):
..u nás všechno ukradne kočkám Keliš, takže hračky dostávají až když jde z domu...jinak protože se na Třetí víčko nedostanu...tak ten trus může být teoreticky od ježka, když je oteplování, tak se vzbudí občas, a když je vlhko a zima, tak začnou trpět průjmy a uhynou povětšinou na zapal plic..a jsou to chuňata, co jsem ho měla doma, tak se nerozpakoval dát to kamkoli..navíc potkani mají suché bobky podobné myším a kuna chodí na jedno místo a do misek by nekálela, co jí máme na chalupě, tak je velmi čistotná.....
Evi, něco mi ušlo? Proč se na víčka nedostaneš?? To je nějaká blbost, ne?

lesnížínka
napsal(a):
Evi, něco mi ušlo? Proč se na víčka nedostaneš?? To je nějaká blbost, ne?
..není, I na psech pokud je na diskuzi ix příspěvků tak se nedostanu....

lesnížínka
napsal(a):
Jako, že ti to - nevím co máš za zařízení...nepřežvýká?
.nevím co tím myslíš, ale prostě se na to téma už nedostanu....

napsal(a):
.nevím co tím myslíš, ale prostě se na to téma už nedostanu....
Ale nám všem to funguje. Tak bude problém na vaší straně.

napsal(a):
Ale nám všem to funguje. Tak bude problém na vaší straně.
..nevim jak tady, ale na psech měla Xerxová stejný problém a takladala téma Jak se vám dnes venčí 3, protože načíst 2 už měla problém....jsem na mobilu a když má téma určitý počet příspěvků, tak už ho prostě neotevřu....

napsal(a):
..nevim jak tady, ale na psech měla Xerxová stejný problém a takladala téma Jak se vám dnes venčí 3, protože načíst 2 už měla problém....jsem na mobilu a když má téma určitý počet příspěvků, tak už ho prostě neotevřu....
Aha. Já mám pouze hloupý mobil, takže vše píšu přes počítače. Ty asi mají větší kapacitu.

napsal(a):
Aha. Já mám pouze hloupý mobil, takže vše píšu přes počítače. Ty asi mají větší kapacitu.
..právě že já z mobilu, který to bohužel nedává....

Bobča
napsal(a):
a možná taky záleží,jak který mobil,bo myslím,že Canka píše imrvére ve vaně
....to nemohu soudit....

lesnížínka
napsal(a):
A to je přesně to, co jsem tím myslela...
..aha, no stačilo se zeptat počítač x mobil....takhle jsem netušila, co máš přesně na mysli...

lesnížínka
napsal(a):
No právě ani to není jednoznačné, když většině to tu jede i na mobilu...
....mně ne no....
napsal(a):
....mně ne no....
Však to nerozporuju, nerozumím tomu ani za mák, proto jsem se ptala jestli nějaká slabá kapacita paměti či čeho. Znám to jen u compu, že když to nenačítá, musí se tam něco navýšit, ale to jsou tu jistě v tomto směru erudovanější, já umím tak max klepat do klávesnice
Bobča
napsal(a):
a možná taky záleží,jak který mobil,bo myslím,že Canka píše imrvére ve vaně
Ano prosím potvrzuji...akorát zase píšu z vany...nemám ani počítač,nepotřebuju ho..noťas jsem prodala,funguju jen na telefonu..pro mě rychlejší a praktičtější...ihned po ruce..a příspěvky se mi řadí,jak mají..ještě se mi to nestalo..asi fakt záleží na telefonu..

lesnížínka
napsal(a):
Však to nerozporuju, nerozumím tomu ani za mák, proto jsem se ptala jestli nějaká slabá kapacita paměti či čeho. Znám to jen u compu, že když to nenačítá, musí se tam něco navýšit, ale to jsou tu jistě v tomto směru erudovanější, já umím tak max klepat do klávesnice
..ale to já netvrdím....pristě mi to nejde no....
napsal(a):
A proto je střídám.
Když já snad ani nemám prostory, kam bych ta kvanta hraček uklidila...
Edit: Nevíte někdo, zda použité, ale velmi velmi zachovalé hračky by přijaly útulky? Přijde mi škoda, že to u mě leží téměř netknuté. Včetně třeba několika kukaní, tunelů, apod. příšerně drahých, ale prostě nevyužitých.

fikovnice
napsal(a):
Když já snad ani nemám prostory, kam bych ta kvanta hraček uklidila...
Edit: Nevíte někdo, zda použité, ale velmi velmi zachovalé hračky by přijaly útulky? Přijde mi škoda, že to u mě leží téměř netknuté. Včetně třeba několika kukaní, tunelů, apod. příšerně drahých, ale prostě nevyužitých.
Myslím, že určitě.

rapotacka11
napsal(a):
https://www.facebook.com/watch?v=846651419904699
Tomu říkám cat friendly bejvák! Ale asi bych se bála, že mi občas nějaká kočka přistane v zápalu boje na hlavě.

rapotacka11
napsal(a):
https://www.facebook.com/watch?v=846651419904699
tohle CHCI
tohle musím pustit manželovi

..jinak hlásím, že skleněné ozdoby vydržely bez úhony....jenom dvě byly sundány a odneseny nebo přepinkány až na koberec, ač skleněné jsou bez poškození, nevím kdo za tím stál, ale je možné, že ve své slepotě jsem je spatně zachytila a jak kočky chodili pod stromek, tak asi sklouzly na zem a pád na parkety přežily...

"..jinak hlásím, že skleněné ozdoby vydržely bez úhony..."
noo
loni byl stromeček vcelku nepovšimnut
letos kluci vyhlásili soutěž, kdo toho rozkřápe více
Bedříška jsme dokonce sundávali z horní třetiny stromečku
už je stromek uklizen......

napsal(a):
"..jinak hlásím, že skleněné ozdoby vydržely bez úhony..."
noo
loni byl stromeček vcelku nepovšimnut
letos kluci vyhlásili soutěž, kdo toho rozkřápe více
Bedříška jsme dokonce sundávali z horní třetiny stromečku
už je stromek uklizen......
.. .nestrašte....zítra budu odstrojovat....

lesnížínka
napsal(a):
Já mám hotovo, jen ho složit a odtáhnout do sklepa, na to potřebuju asistenci muže a ten mi to bojkotuje
.....a tak musiš přítele mile naladit anebo to zvládnout sama no.....
napsal(a):
..jinak hlásím, že skleněné ozdoby vydržely bez úhony....jenom dvě byly sundány a odneseny nebo přepinkány až na koberec, ač skleněné jsou bez poškození, nevím kdo za tím stál, ale je možné, že ve své slepotě jsem je spatně zachytila a jak kočky chodili pod stromek, tak asi sklouzly na zem a pád na parkety přežily...
Mně tak střídavě visí na stromku jen háčky...a ozdoby nacházím v rozličných vzdálenostech od stromku. Tušila jsem, že tomu tak bude, když při strojení stromku mi asistovala Elsa, měla neuvěřitelně dychtivý výraz v obličeji a rozšířily se jí zornice! Ona fakt tu ženskou v sobě nezapře - jde po lesklých věcech, např. moje odložené náušnice jsou pro ni dokonalou vábničkou.

fikovnice
napsal(a):
Mně tak střídavě visí na stromku jen háčky...a ozdoby nacházím v rozličných vzdálenostech od stromku. Tušila jsem, že tomu tak bude, když při strojení stromku mi asistovala Elsa, měla neuvěřitelně dychtivý výraz v obličeji a rozšířily se jí zornice! Ona fakt tu ženskou v sobě nezapře - jde po lesklých věcech, např. moje odložené náušnice jsou pro ni dokonalou vábničkou.
Nevím, ke kterému tématu, tak tedy sem.
https://www.facebook.com/aroomwithamiew/photos/a.511573512302757/5600627226730668/
https://www.facebook.com/photo/?fbid=549619977192569&set=a.546924420795458
Žádná nuda
https://www.facebook.com/reel/499420055730950/?s=single_unit
https://www.facebook.com/reel/603275828476668/?s=ifu
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
https://www.facebook.com/photo/?fbid=193743763277140&set=a.140749688576548
https://www.facebook.com/watch?v=2876980975780055
https://www.facebook.com/watch?v=1171739160200172
https://www.facebook.com/photo/?fbid=596067132552633&set=a.452771753548839

rapotacka11
napsal(a):
https://www.facebook.com/reel/530207332392296?fs=e&s=m
Takhle velká kočka snad neexistuje.? Počítačová animace?
napsal(a):
Takhle velká kočka snad neexistuje.? Počítačová animace?
já se na to taky chtěla zeptat...je to teda obr..Já viděla-nemůžu najít tu fotku-obrovského kocoura,tenkrát jsem nevěděla-asi mainský,držel ho kluk na rukou,měl aspoň metr-natažený...ale tohle?