Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

MIKEP

11.12.2022 19:08
MIKEP

XXX.XXX.39.22

Dobrý den, máme 11letého kastrovaného kocoura, je zdravý, v dobré formě. Chtěl jsem se zeptat, jak velký mráz a jak dlouho v tomto mrazu přibližně vydrží? Chtěli bychom ho dávat na noc ven, ale bojíme se, aby se mu něco nestalo. Děkuji moc.

11.12.2022 19:13
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

Nula nula nic !!!
Nechte si to na jaro.
Dáte li ho na noc ven teď,
musíte být venku s ním, dokud vydrží on.
Vy to taky dáte, hlavičky.

Janae.

11.12.2022 19:45
Janae.

XXX.XXX.160.6

Doteď byl jen doma?
Může do suterénu domu nebo někam do tepla? Pokud ano, tak v poho.
Také záleží na plemeni, jsou plemena, která ven ani v létě.
Jestli ho plánujete jen tak vyhodit na mráz, tak....... místo teček doplňte sprostá slova.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.12.2022 19:46

ale fujtajbl
v zimě mi domů chodili (teď mají chudáci zavřeno) i nocovat cizí, domácí hezky zalezlí v peřinách

MIKEP

11.12.2022 21:00
MIKEP

XXX.XXX.39.22

Na žádný mráz ho neplánuju vyhodit, je skutečně nutná tak prudká reakce? Slušně se ptám, zkuste příště reagovat dospěleji.
Každou noc je venku cca 3 hodiny, zhruba od 23:00 do 2 hod. ráno. Pak mám nastavený budík a beru jej domů (někdy musím chvilku volat, než přijde).
Příště stačí slušně reagovat, že domácí kocour být venku v zimě prostě nemá, a trochu ubrat na hysterii.
Já to vezmu s klidem.
Sbohem.

11.12.2022 21:04
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

Osobo, venku mají území obsazené venkovní cizí
kočky. A ty vetřelce poženou. Kočky jsou v noci
aktivní, takže to tam žije.
Předhodit jim ho - to snad ne.

Janae.

11.12.2022 22:40
Janae.

XXX.XXX.160.6

Já mám kočičí dvířka, není potřeba budík.

12.12.2022 06:42
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

MIKEP
Pardon. Reagovala jsem ne moc bystře,
přehlédla jsem, že ven už vlastně chodí...

12.12.2022 09:25

MIKEP napsal(a):
Dobrý den, máme 11letého kastrovaného kocoura, je zdravý, v dobré formě. Chtěl jsem se zeptat, jak velký mráz a jak dlouho v tomto mrazu přibližně vydrží? Chtěli bychom ho dávat na noc ven, ale bojíme se, aby se mu něco nestalo. Děkuji moc.

Stačilo napsat - ne dávat na noc ven, to opravdu evokuje, že ho tam prostě vykopnete. Ale, že ven prostě chodí sám a dobrovolně. V tom případě to na ty 3 hodiny bez problému zvládne.

A stát se mu samozřejmě něco může. Spíš než mrazu bych se bála provozu na silnici. Ale nevím, kde bydlíte.

12.12.2022 09:27

"Na žádný mráz ho neplánuju vyhodit, je skutečně nutná tak prudká reakce? Slušně se ptám, zkuste příště reagovat dospěleji."

úvodní dotaz zní :

"Chtěl jsem se zeptat, jak velký mráz a jak dlouho v tomto mrazu přibližně vydrží? Chtěli bychom ho dávat na noc ven,"

komentář snad netřeba.......

12.12.2022 09:38
Bobča

XXX.XXX.20.192

MIKEP napsal(a):

tady ale nebylo psáno,že už ven chodí vyznělo to,že byste ho "chtěli dávat ven"....hm?..Nedivte se té reakci ..Vypadalo to,jakoby teprv začal chodit ven.a teď-v mrazech..
Dvířka-jak psala Janae-by nešly u vás udělat?
To by se mi nechtělo vstávat ve 2 na budík(a kocour může zrovna někde chrnět v nějaké kůlně-když ho nemůžete přivolat....)Jste na vesnici?má možnost si někam zalézt?

a když přijde domů-je klidný a spí?nebo se dožaduje ještě ven?

Přidejte reakci

Přidat smajlík