Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

VeronikanikaVeronika

26.12.2022 18:34
VeronikanikaVeronika

XXX.XXX.168.154

Dobrý den, Má babička má 10 letou kastrovanou kočku ( měla by být britská modrá, nemá PP), objevila jsem v místě kde by měla mít struky( za předními nozkami, pravý i levý ), ze je má “odpadle”, otevřené a uvnitř je vidět něco černého. Na pohmat se zda, ze to kočičku nebolí ale nahmatala jsem u obouch jakoby měla kamínek. Velikost obou tak do 0,5 Cm. Dá se sním hybnout pod kůži ale zatlačit se ven nedá. Mohu se zeptat, co si o tom myslíte ? Kocka nevypadá, ze by ji něco trápilo. Jen občas zvraci.

27.12.2022 09:10
Bobča

XXX.XXX.20.192

a u ostatních "struků"(bradavek)to nemá??

VeronikanikaVeronika

27.12.2022 09:53
VeronikanikaVeronika

XXX.XXX.168.154

Bobča napsal(a):
a u ostatních "struků"(bradavek)to nemá??

Nemá

27.12.2022 11:20
Bobča

XXX.XXX.20.192

Nemačkala bych to..prostě,pokud jí to nevadí..nechala bych to být...Pokud by se zvětšovalo...pak veterinář..ale třeba vám tu poradí někdo něco jiného..určitě to nemá ze dne na den..

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.12.2022 18:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

VeronikanikaVeronika napsal(a):
Dobrý den, Má babička má 10 letou kastrovanou kočku ( měla by být britská modrá, nemá PP), objevila jsem v místě kde by měla mít struky( za předními nozkami, pravý i levý ), ze je má “odpadle”, otevřené a uvnitř je vidět něco černého. Na pohmat se zda, ze to kočičku nebolí ale nahmatala jsem u obouch jakoby měla kamínek. Velikost obou tak do 0,5 Cm. Dá se sním hybnout pod kůži ale zatlačit se ven nedá. Mohu se zeptat, co si o tom myslíte ? Kocka nevypadá, ze by ji něco trápilo. Jen občas zvraci.

Obligátní, "blbá" rada - veterinář.

Přidejte reakci

Přidat smajlík