Sjskdkdndnkskeeke

XXX.XXX.197.87
Ahooj👋
Potřebuji malou pomoc, 😁 dnes jsem si domu přivezla nové kotě ale už od příjezdu se mi zdá nějaké divné😱 moc nejí,nepije ani jednou nešel na záchod [💩] a vůbec nechodí má stažený ocas.... když už se rozhodne že se kousíček někam vydá se shrbený jako by "lovil"
Je to normální?( Jsou mu 4 měsíce)
Děkuji všem co něco napsali ❤️❤️❤️❣️💕❣️💓❣️
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sjskdkdndnkskeeke
napsal(a):
Ahooj👋
Potřebuji malou pomoc, 😁 dnes jsem si domu přivezla nové kotě ale už od příjezdu se mi zdá nějaké divné😱 moc nejí,nepije ani jednou nešel na záchod [💩] a vůbec nechodí má stažený ocas.... když už se rozhodne že se kousíček někam vydá se shrbený jako by "lovil"
A co třeba veterinář? Já už bych tam byla.
A jestli jste si ho přivezla nově domů,tak se prostě bojí..jestli je to drobeček,co neni socializovaný,tak se není čemu divit..ale i socializovaný prcek se prostě bojí..nový lidé,nové prostředí..vytržen ze svého prostředí,kde žil 4 měsíce..musíte podat více informací..odkud jste si ho vzala,jestli byl zvyklý jen doma...
Sjskdkdndnkskeeke
napsal(a):
Ahooj👋
Vy to píšete už v jiném vlákně, že? S tím, že se hrbí jako by chtělo lovit. Myslím, že tam naopak bude nějaký zdr. problém. Např. při bolestech se kočka hrbí, hledá úlevnou pozici. Na té veterině už jste byli??
Uživatel s deaktivovaným účtem

fikovnice
napsal(a):
Vy to píšete už v jiném vlákně, že? S tím, že se hrbí jako by chtělo lovit. Myslím, že tam naopak bude nějaký zdr. problém. Např. při bolestech se kočka hrbí, hledá úlevnou pozici. Na té veterině už jste byli??
Jo, píše. A stejně jako tady neodpovídá. Ale to nás nepřekvapuje.