Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.12.2022 20:26
Sýček

XXX.XXX.42.153

Když jsem vzupovala na ifaunu čekala jsem následující:
- Nadšence, kteří rádi poradí
- Spřízněné duše, které vás pochopí
Ale byla jsem zklamaná, když jsem zjistila, že jde vlastně jen o to vybudovat si jméno a vyhrát souboj v házení špíny. Setkala jsem se s kritikou a nedospělými odpovědi. Většinou prvotní otázka zanikla ve směti ponižování nebo kočičích fotek. Sklamalo mě to. Proto vás, všechny uživatele ifauny, vyzívám abyste se zamysleli nad tím, co komentář (například: jste prostě tragéd) udělá s adresátem. Zkusme přímě odpovídat na otázky, které víme a ty které nevíme nechat na někom jiném. Nemusíme nutně odpovídat na všechno.
Možná nevím všechno a za chvíli se do mě všichni pustíte ještě víc než kdykoliv před tím, ale jedno vím jistě - to je, že bysme se všichni měli zamyslet nad tím, co dělat lépe proto aby se i uživatelé, kteří nejsou třeba tak bystří nebo nemají takové zkušenosti, cítili dobře a vítáni.
Děkuji za váš čas.

TommyGommy

29.12.2022 20:41
TommyGommy

XXX.XXX.42.153

Také se nad tím často zamýšlím…
Všichni se bojí odpovědět??????

29.12.2022 21:38
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

Někdy máte pocit, že otázku položil úplný ......
soudě podle popsaného zacházení se zvířetem.

Přesto se tady najdou jedinci se svatou
trpělivostí a snaží se poradit.
Máte pravdu, že se tu "potulují"
unuděný baby a zapletou do odpovědí
páté přes deváté a diskuze je v háji.
Nikdo snad nechce nikoho ponižovat,
jen někdy odpovíme zhurta.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.12.2022 21:59

Sýčku, pokud si dobře pamatuju, reakce "tragéd" přišla jako reakce na vaší "radu", že na malá morčata se nesmí v žádném případě sahat.

takže zkuste i vy

přímě odpovídat na otázky, které víme a ty které nevíme nechat na někom jiném. Nemusíme nutně odpovídat na všechno.

29.12.2022 22:18
Sýček

XXX.XXX.42.153

Jednou mi moje morčečice mláďata dooprvdy odvrhla, řídím se vlastní zkušeností.

29.12.2022 22:39

Sýček napsal(a):

..ano, to se může stát, ale dozajista ne z důvodu, že byla brána do ruky.....

30.12.2022 07:52

Sýček napsal(a):
Ale byla jsem zklamaná, když jsem zjistila, že jde vlastně jen o to vybudovat si jméno a vyhrát souboj v házení špíny. Setkala jsem se s kritikou a nedospělými odpovědi. Většinou prvotní otázka zanikla ve směti ponižování nebo kočičích fotek. Sklamalo mě to. Proto vás, všechny uživatele ifauny, vyzívám abyste se zamysleli nad tím, co komentář (například: jste prostě tragéd) udělá s adresátem. Zkusme přímě odpovídat na otázky, které víme a ty které nevíme nechat na někom jiném. Nemusíme nutně odpovídat na všechno.
Možná nevím všechno a za chvíli se do mě všichni pustíte ještě víc než kdykoliv před tím, ale jedno vím jistě - to je, že bysme se všichni měli zamyslet nad tím, co dělat lépe proto aby se i uživatelé, kteří nejsou třeba tak bystří nebo nemají takové zkušenosti, cítili dobře a vítáni.
Děkuji za váš čas.

Proč zakládáte tři vlákna na stejné téma?

30.12.2022 07:53

Sýček napsal(a):

Jednou přece není statistika. Navíc nevíte (nevíme), proč se tak stalo.

30.12.2022 08:50

TommyGommy napsal(a):
Také se nad tím často zamýšlím…
Všichni se bojí odpovědět??????

1. otázka nebyla položena, není na co odpovídat

2. mílá sýčku / tommy gommy, tou zcela základní slušností je vystupovat sám za sebe pod jedním nickem a nehrát si na jakékoliv další podporovatele vlastního názoru a většinou rýpání!

30.12.2022 09:27
Sýček

XXX.XXX.42.153

Proč bych se vydávala za někoho, kým nejsem. Jeden profil mám, tak nemusím psát přes jiný.
Proč takhle druhé podezřívat? Kvůli vláknu: topí se ještě koťata, za který jsem se omluvila? Za to že jsem se spletla v informaci o morčatech?

30.12.2022 09:29
Bobča

XXX.XXX.20.192

Sýček napsal(a):
Děkuji za váš čas.

ano,jsem si vědoma-patřím do "znuděných bab" (Rapoťačko,napsala jste to pěkně-jsem ale v pohodě nebojte,,mě už ledacos nerozhází )

Sýčku(Sýčko?)...sypu si tedy popel na hlavu netušila jsem,že je to až takový problém,zareagovat na něco od věci(odborníci už reagovali,tak proč né?)i přidat fotku sphynxe..jen tak..je to diskuse..Napsala jsem tam svůj názor na něj..Když teda nikdo nevěděl,kde se dá u nás sehnat,tak by bylo to vlákno vlastně prázdné...Jsem se i tazatelky zastala ,jestli jste si nevšimla..ale to není podstatné..

...zamyslím se tedy nad sebou a budu si dávat pozor,abych se náhodou nezastala někoho,komu se třeba děje "bezpráví"-nevím,jak bych to jinak nazvala..

Prostě-to tu někdo už napsal,že musíte počítat s různými reakcemi..Taky jsem si tím prošla,ale zvykla jsem si a ráda sem chodím...pomáhá mi to v samotě..Ale budu se muset asi držet zpátky..
Pochopte taky je,když ty dotazy se opakují co pár měsíců..že někdy reagují,jak reagují..Přeneste se přes to Hodně štěstí

30.12.2022 09:50

Sýček napsal(a):
Proč bych se vydávala za někoho, kým nejsem. Jeden profil mám, tak nemusím psát přes jiný.
Proč takhle druhé podezřívat? Kvůli vláknu: topí se ještě koťata, za který jsem se omluvila? Za to že jsem se spletla v informaci o morčatech?

ne, kvůli tomuto ne

30.12.2022 10:08
lesnížínka

XXX.XXX.47.146

Bobča napsal(a):
ano,jsem si vědoma-patřím do "znuděných bab" (Rapoťačko,napsala jste to pěkně-jsem ale v pohodě nebojte,,mě už ledacos nerozhází )

Sýčku(Sýčko?)...sypu si tedy popel na hlavu netušila jsem,že je to až takový problém,zareagovat na něco od věci(odborníci už reagovali,tak proč né?)i přidat fotku sphynxe..jen tak..je to diskuse..Napsala jsem tam svůj názor na něj..Když teda nikdo nevěděl,kde se dá u nás sehnat,tak by bylo to vlákno vlastně prázdné...Jsem se i tazatelky zastala ,jestli jste si nevšimla..ale to není podstatné..

...zamyslím se tedy nad sebou a budu si dávat pozor,abych se náhodou nezastala někoho,komu se třeba děje "bezpráví"-nevím,jak bych to jinak nazvala..

Prostě-to tu někdo už napsal,že musíte počítat s různými reakcemi..Taky jsem si tím prošla,ale zvykla jsem si a ráda sem chodím...pomáhá mi to v samotě..Ale budu se muset asi držet zpátky..
Pochopte taky je,když ty dotazy se opakují co pár měsíců..že někdy reagují,jak reagují..Přeneste se přes to Hodně štěstí

Klid Bobi, to bylo na mě

Pro zbytek: je to diskuse do které každý napíše, co si k danému tématu myslí. Kdyby byl odborník, tak se tím nejspíš živí...viďte Bodlinko, Kometo
Pokud se moje odpověď někomu nezdá, nelíbí, může svůj názor slušně napsat, vyvrátit to, co jsem napsala argumenty. A je zase na mě, jestli to přijmu, či ne. Nemusím tu nejspíš psát, že já jsem tvrdohlavá a málokdy ustoupím, málokdy mě někdo přesvědčí. I tím, že mi není 20 a za ta léta na vesnici, kde se mezi zvířaty žije, jsem posbírala zkušeností bohatě. Tady si lidi, i svým zvířatům, museli umět pomoct sami, nelítali(píšu v minulém čase, protože se to mění) s každým prdem k doktorovi, jelikož ta možnost ani nebyla.

30.12.2022 17:30

Sýček napsal(a):

Tak proč má TommyGommy stejnou IP adresu?

6.3.2023 20:45
Sýček

XXX.XXX.39.129

Dlouho jsem přemýšlela nad možnostmi, které by to mohly vysvětlovat. Z počítače se vždy odhlašuji, protože děti mají choutky pořád do něčeho nakukovat. Nejsem počítačový znalec, ale mohlo by to snad být tím, že TommyGommy má stejnou IP adresu?

6.3.2023 23:39

Sýček napsal(a):
Dlouho jsem přemýšlela nad možnostmi, které by to mohly vysvětlovat. Z počítače se vždy odhlašuji, protože děti mají choutky pořád do něčeho nakukovat. Nejsem počítačový znalec, ale mohlo by to snad být tím, že TommyGommy má stejnou IP adresu?

IP adresa je jakási SPZ počítače, přidělí vám ji poskytovatel připojení při prvním vstupu - nikdo jiný ji mít nebude, tečka. Jedině že by skutečně psalo více lidí z jednoho pc, třeba ve společné domácnosti..

7.3.2023 07:43

Sýček napsal(a):

Ne.

I já, naprostý počítačový b.l.b., vím, že to není možné. Viz skeeve.

Přidejte reakci

Přidat smajlík