Evidence informací o zdravotním stavu, odčervení...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

jaroslav6

15.1.2023 11:20
jaroslav6

XXX.XXX.66.93

Jak si prosím evidujete informace o zdravotním stavu, váze, očkování, odčervení...
Stačí vám očkovací průkaz, nebo máte nějaké sešity, šanony... Hledal jsem na internetu nějaké programy pro evidenci zvířat a jejich zdraví ale všechny se platí a jsou v angličtině, pak existují nějaké mobilní aplikace, ale nic moc, tak se chci zeptat jak to děláte vy ostatní. Dotaz je určen spíše na útulky, depozita a dočasky, co mají několik desítek kočiček, ale zajímají mě odpovědi i "obyčejných" majitelů.
Děkuji moc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.1.2023 11:47

doma mi stačí očkovák

v útulku nebo depozitu... co třeba excel?

15.1.2023 12:41

jaroslav6 napsal(a):
Jak si prosím evidujete informace o zdravotním stavu, váze, očkování, odčervení...
Stačí vám očkovací průkaz, nebo máte nějaké sešity, šanony... Hledal jsem na internetu nějaké programy pro evidenci zvířat a jejich zdraví ale všechny se platí a jsou v angličtině, pak existují nějaké mobilní aplikace, ale nic moc, tak se chci zeptat jak to děláte vy ostatní. Dotaz je určen spíše na útulky, depozita a dočasky, co mají několik desítek kočiček, ale zajímají mě odpovědi i "obyčejných" majitelů.
Děkuji moc.

Jako obyčejný majitel domácích kocourů nic takového nemám. Ani očkovák.

Neočkuji, neodčervuji, nevážím (ani sebe, že jsem tlustá, vidím ) - mladšího kocoura krmím podle aktuální kondice, protože má sklon k obezitě, starší jako "ledviňák" je hubený a jsem ráda, že vůbec žere.

jaroslav6

15.1.2023 17:03
jaroslav6

XXX.XXX.66.93

Děkuji za odpovědi!

Přidejte reakci

Přidat smajlík