Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.1.2023 10:18

Dobrý den,

mám doma 2 kočky. Jedná je dlouhá štíhlá a to druhá je nyní hodně při těle. Oboum budou 4 roky. Ta o pár měsíců starší podle mého názoru jí příliš, ačkoliv to tak dělala každou zimu a na jaře zase zhubla, ale teď vypadá tlustě. Snažím se jí snižovat dení dávku granulí na půl misky, ale to potom vyžere misku psích granulí, který jí pro změnu málo, a tak by je měl mít k dispozici celý den.
Řekla bych, že začala takhle tloustnout po přechodu z granulí happy cat ryba pro kastráty na applaws ryba, které jsou složením myslím kvalitnější a za podobnou cenu.
Prosím o rady, jaké případně zvolit granule. Děkuji.

21.1.2023 11:02
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

Maso.

21.1.2023 11:54

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den,

mám doma 2 kočky. Jedná je dlouhá štíhlá a to druhá je nyní hodně při těle. Oboum budou 4 roky. Ta o pár měsíců starší podle mého názoru jí příliš, ačkoliv to tak dělala každou zimu a na jaře zase zhubla, ale teď vypadá tlustě. Snažím se jí snižovat dení dávku granulí na půl misky, ale to potom vyžere misku psích granulí, který jí pro změnu málo, a tak by je měl mít k dispozici celý den.
Řekla bych, že začala takhle tloustnout po přechodu z granulí happy cat ryba pro kastráty na applaws ryba, které jsou složením myslím kvalitnější a za podobnou cenu.
Prosím o rady, jaké případně zvolit granule. Děkuji.

A musíte nutně krmit granule?

Jinak z těch fotek se obezita nepozná.

21.1.2023 12:08

Ráda bych krmila masem, ale tahle syrové do huby nevezme. Je z útulku od koťete a byla zvyklá jako malá na granule RC, které mi nepřipadají ani tak kvalitní a ještě předtažené. Spíš letošní zimu žere jako mlejn, tolik loni jedla taky, ale jenom tak do začátku ledna, pak už jedla méně a zhubla.

21.1.2023 12:11

Ta druhá nežere ani granule, ale jen voňavé konzervy, neboť má celý život ucpaný nos. Má chronickou rýmu a zánět v uchu. Už byla na operaci za 8 000 loni v březnu, opakovaně na atb, ale nepomohlo to. Nyní ji pravidelně dávám jitrocelovy sirup, který jí ředí hleny a je jí očividně líp.

Přidejte reakci

Přidat smajlík