Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Vla

23.1.2023 14:54
Vla

XXX.XXX.59.149

V zahradě se nám vyskytovala divoká kočka a začátkem září přinesla cca třítýdenní koťata, krmíme je a nyní jsem nechala velkou kočku odchytit a vykastrovat. Koťata jsou nyní cca 5 měsíců stará, jsou dvě a nedají se chytit. Jeden den po odchytu kočky se zde ještě koťata zdržovala a pak zmizela. Kočka bude navrácena za týden, 10 dní po kastraci. Chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenost, zda přežijou pětiměsíční koťata při teplotách 1 až -6 stupňů....docela si to vyčítám, myslela jsem, že koťata budou dál v okolních zahradách na pergole jako s mámou až dosud...

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.1.2023 15:41
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vla napsal(a):
V zahradě se nám vyskytovala divoká kočka a začátkem září přinesla cca třítýdenní koťata, krmíme je a nyní jsem nechala velkou kočku odchytit a vykastrovat. Koťata jsou nyní cca 5 měsíců stará, jsou dvě a nedají se chytit. Jeden den po odchytu kočky se zde ještě koťata zdržovala a pak zmizela. Kočka bude navrácena za týden, 10 dní po kastraci. Chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenost, zda přežijou pětiměsíční koťata při teplotách 1 až -6 stupňů....docela si to vyčítám, myslela jsem, že koťata budou dál v okolních zahradách na pergole jako s mámou až dosud...

Divoká nebo toulavá kočka?

Pokud je bude někdo krmit, tak by to měla koťata zvládnout. Záleží, v jaké jsou kondici a jestli nechytnou nějakou chorobu.

23.1.2023 16:34
Doron

XXX.XXX.10.187

A jídlo, které jim necháváte nemizí?
Třeba chodí v noci.
Nic si nevyčítejte, co jste měla dělat?
Na jaře by přibyla další koťata...:(
Ony někdy toulavé kočky obchází víc domácností.
Měli jsme kdysi toulavého kocoura Lucifera ,mysleli jsme si , že je náš, a spolu s námi si to mysleli ještě další tři rodiny:))

29.1.2023 10:56
rapotacka11

XXX.XXX.224.174

Třítýdenní koťata není - nebyl
problém ochočit....

Přidejte reakci

Přidat smajlík