Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2023 20:11
LenkaNo

XXX.XXX.69.79

Mohu poprosit o názor pohlaví?Koťátku jsou 3 dny.Pod análním otvorem má váček.Je to kocourek?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.2.2023 21:26

ano, to je kocour. váček je pytlík, budou tam brzo varlata.

4.2.2023 21:28

kočička má velmi krátkou hrázku a vulva v podobě čárky začíná hned pod konečníkem, takže to vypadá jako ;

no a kocourek má konečník, pak místo na pytlík a pak ústí předkožky, které má kulatý tvar, takže to vypadá jako :

4.2.2023 21:30
LenkaNo

XXX.XXX.69.79

Děkuji,koťátka máme čtyři,poprvé tak jsem si nebyla jistá.Tri se s váčkem (menším)narodila a jedno je bez něho(tak že kočička).

4.2.2023 21:32

LenkaNo napsal(a):
Děkuji,koťátka máme čtyři,poprvé tak jsem si nebyla jistá.Tri se s váčkem (menším)narodila a jedno je bez něho(tak že kočička).

spíš než pytlík koukejte po tvaru pohlaví. kocourek je kulatý otvor. kočička je čárka.

5.2.2023 07:41

LenkaNo napsal(a):
Mohu poprosit o názor pohlaví?Koťátku jsou 3 dny.Pod análním otvorem má váček.Je to kocourek?

Kocourek.

A až si příště nebudete jistá, nafoťte to jako na č. 3. Ty předchozí dvě jsou na nic.

7.2.2023 12:23
fikovnice

XXX.XXX.20.198

LenkaNo napsal(a):

Kluk jako buk!

7.2.2023 12:23
fikovnice

XXX.XXX.20.198

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kocourek.

A až si příště nebudete jistá, nafoťte to jako na č. 3. Ty předchozí dvě jsou na nic.

Přesně!
Až z trojky jsem si byla úplně jistá!

7.2.2023 13:10

fikovnice napsal(a):
Přesně!
Až z trojky jsem si byla úplně jistá!

Já právě taky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík