Moura po zemřelé paní hledá hodně trpělivý domov

Moura (roční kočička) nám dorazila s velkou partičkou po zemřelé paní. U...
POLÁKOVÁ
XXX.XXX.168.186
Dobrý den, jsem strašně zoufalá, snad mi někdo z Vás pomůže.
Jde o mojí kočičku, která je rok a půl stará.
Před 3 týdny jsme ji přivezli kotě, aby nebyla sama a vše bylo fajn. Až do minulé neděle, kdy jí začalo večer hnisat očičko. Ten den se docela brutálně kočkovali, tak jsem si myslela, že to bude tím, tak jsem si řekla, že hned v pondělí s ní zajdu na veterinu. Když jsem přišla z práce tak se celá klepala a jen tak tak došlapovala na zadní packy. Okamžitě jsme s ní jeli na vet. Na veterině jí pan doktor jen zkontroloval hmatem packy a to bylo vše, bylo mi řečeno, že to nic není. Jen kočičce dal injekci proti zánetu a bolesti a měli jsme přijít ve středu na kontorolu. V úterý, když jsem přišla domů, tak se mi chtělo břečet, chudáček nemohla pořádně chodit a po každém pohybu plakala. Tak jsem s ní jela na tu snad nejlepší veterinu v Ústí nad Labem. Přístum veterinářů byl luxusní, udelali jí krevní testy, ultrazvuk a vsš možné, ale vše bylo v pořádku. Nakonec posoudili ale nebyli si jistí, že má nějaký virus a tak mi dal antibiotika. Dnes je první den co jsem jí je dala, a tak vím, že nemůžu vidět bleskurychlé výslekdy, ale jí je těžko chodit už i na přední tlapky, pořád jen leží. Jídlo jí nosím až pod nos, aby nemusela vstávat.
PROSÍM JESTLI JSTE S TÍM NĚKDO MĚL ZKUŠENOSTI DEJTE MI VĚDĚT, NA INTERNETU NIC PODOBNÉHO NEMŮŽU NAJÍT.
DĚKUJI
Uživatel s deaktivovaným účtem
tipuju kalicivirózu.