Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2023 19:33
nikoll

XXX.XXX.57.87

Dobrý den
Chtěla jsem se zeptat co mám dělat. Před chvílí mi přišla moje kočka(normálně chodí ven) z venku a je celá mokrá a když si ji chci vzít tak ji ze zadečku začne téct voda a je nafoukla jak balón. Chci se zeptat jestli si tohle mohla způsobit sama nebo jak já si myslím někdo ze sousedů. Už je doma cca 10 minut a strašně se bojí. Přidávám foto jak vypadá když přišla dom.

27.2.2023 20:13
Doron

XXX.XXX.162.50

Nespadala někde do vody?
Třeba do špatně zakrytého bazénu?

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.2.2023 20:59

To vypadá, že se opravdu někde vymachála. Pokud se nechá, zkusila bych ji vytřít do sucha ručníkem, opatrně, jemně. A nechat v klidu, ať se může dát do pořádku.

27.2.2023 21:44
lesnížínka

XXX.XXX.7.58

Nepřipadne mi dle fotky nějak nafouklá. Hlavně ji přečichejte, jestli je to jen voda, protože když se bude olizovat, mohla by se nalízat nějakého sajrajtu. A snažte s ji vysušit, zabalit do osušky a vyfrotýrovat, pokud snese fén, vyfénovat(pozor, ne horkým)

28.2.2023 08:27
Bobča

XXX.XXX.20.192

tak ji ze zadečku začne téct voda a je nafoukla jak balón.
voda jako čistá voda,nebo průjem?

Holky-zeptám se i já-třeba blbě-mohla se někde topit a "přepít" se vodou?..I když se mi to nezdá,že by byla jako "průtokáč"..proto ta hloupá otázka,ale když Nikol píše,že když jí chytne,tak z ní teče voda ...Raduš,to nemusí být vidět-to plné břicho

28.2.2023 08:27

nikoll napsal(a):
Dobrý den
Chtěla jsem se zeptat co mám dělat. Před chvílí mi přišla moje kočka(normálně chodí ven) z venku a je celá mokrá a když si ji chci vzít tak ji ze zadečku začne téct voda a je nafoukla jak balón. Chci se zeptat jestli si tohle mohla způsobit sama nebo jak já si myslím někdo ze sousedů. Už je doma cca 10 minut a strašně se bojí. Přidávám foto jak vypadá když přišla dom.

Já teda vidím zmáčenou kočku, která se čistí. Neboli žádný problém.

28.2.2023 08:32

Bobča napsal(a):
tak ji ze zadečku začne téct voda a je nafoukla jak balón.
voda jako čistá voda,nebo průjem?

Holky-zeptám se i já-třeba blbě-mohla se někde topit a "přepít" se vodou?..I když se mi to nezdá,že by byla jako "průtokáč"..proto ta hloupá otázka,ale když Nikol píše,že když jí chytne,tak z ní teče voda ...Raduš,to nemusí být vidět-to plné břicho

Viz výše.

Ne. Když se topím, tak se nalokám vody. Takže se buď utopím hned nebo umřu později na aspirační pneumonii.

Plně břicho je velmi vidět. A hlavně by se ta kočka takhle v klidu neolizovala.

28.2.2023 08:39
Bobča

XXX.XXX.20.192

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Viz výše.

Ne. Když se topím, tak se nalokám vody. Takže se buď utopím hned nebo umřu později na aspirační pneumonii.

Plně břicho je velmi vidět. A hlavně by se ta kočka takhle v klidu neolizovala.

jo,to jsem si taky říkala,že se v klidu olizuje..ale nedalo mě to ..asi spadla někam do bazénku a vyškrábala se ven..
Nikol-to že se bojí je tím,že někam asi spadla...

28.2.2023 22:03

@nikoll jak to dopadlo?

Přidejte reakci

Přidat smajlík