Šarlotka hledá milující domov

Šarlotka (6let) se k nám dostala s velkou partou kočiček po zemřelé majite...
Dobrý den
Chtěla jsem se zeptat co mám dělat. Před chvílí mi přišla moje kočka(normálně chodí ven) z venku a je celá mokrá a když si ji chci vzít tak ji ze zadečku začne téct voda a je nafoukla jak balón. Chci se zeptat jestli si tohle mohla způsobit sama nebo jak já si myslím někdo ze sousedů. Už je doma cca 10 minut a strašně se bojí. Přidávám foto jak vypadá když přišla dom.
Uživatel s deaktivovaným účtem
To vypadá, že se opravdu někde vymachála. Pokud se nechá, zkusila bych ji vytřít do sucha ručníkem, opatrně, jemně. A nechat v klidu, ať se může dát do pořádku.
tak ji ze zadečku začne téct voda a je nafoukla jak balón.
voda jako čistá voda,nebo průjem?
Holky-zeptám se i já-třeba blbě-mohla se někde topit a "přepít" se vodou?..I když se mi to nezdá,že by byla jako "průtokáč"..proto ta hloupá otázka,ale když Nikol píše,že když jí chytne,tak z ní teče voda ...Raduš,to nemusí být vidět-to plné břicho
nikoll
napsal(a):
Dobrý den
Chtěla jsem se zeptat co mám dělat. Před chvílí mi přišla moje kočka(normálně chodí ven) z venku a je celá mokrá a když si ji chci vzít tak ji ze zadečku začne téct voda a je nafoukla jak balón. Chci se zeptat jestli si tohle mohla způsobit sama nebo jak já si myslím někdo ze sousedů. Už je doma cca 10 minut a strašně se bojí. Přidávám foto jak vypadá když přišla dom.
Já teda vidím zmáčenou kočku, která se čistí. Neboli žádný problém.
Bobča
napsal(a):
tak ji ze zadečku začne téct voda a je nafoukla jak balón.
voda jako čistá voda,nebo průjem?
Holky-zeptám se i já-třeba blbě-mohla se někde topit a "přepít" se vodou?..I když se mi to nezdá,že by byla jako "průtokáč"..proto ta hloupá otázka,ale když Nikol píše,že když jí chytne,tak z ní teče voda ...Raduš,to nemusí být vidět-to plné břicho
Viz výše.
Ne. Když se topím, tak se nalokám vody. Takže se buď utopím hned nebo umřu později na aspirační pneumonii.
Plně břicho je velmi vidět. A hlavně by se ta kočka takhle v klidu neolizovala.
napsal(a):
Viz výše.
Ne. Když se topím, tak se nalokám vody. Takže se buď utopím hned nebo umřu později na aspirační pneumonii.
Plně břicho je velmi vidět. A hlavně by se ta kočka takhle v klidu neolizovala.
jo,to jsem si taky říkala,že se v klidu olizuje..ale nedalo mě to ..asi spadla někam do bazénku a vyškrábala se ven..
Nikol-to že se bojí je tím,že někam asi spadla...
@nikoll jak to dopadlo?