Uživatel s deaktivovaným účtem

Kocourková
napsal(a):
Našla jsem na internetu inzerát a upřímně nevím co si o tom myslet.
....podvod

Kocourková
napsal(a):
Jen bych chtěla doplnit , že se jedná o inzerát z HYPERINZERCE!!!!!!! a chtěla jsem se podělit a varovat před podobnými inzeráty
..ty inzeráty jsou všude a jsou stejneho nebo obdobného znění...a opravdu na ně nalitne jen chudý duchem....navíc takhle se zvíře opravdu nekupuje....

canka
napsal(a):
Že je to typický podvod a nechápu,jak na to někdo vůbec může skočit...
Skočí.

Kocourková
napsal(a):
Jen bych chtěla doplnit , že se jedná o inzerát z HYPERINZERCE!!!!!!! a chtěla jsem se podělit a varovat před podobnými inzeráty
Tady nemusíte. Protože my to víme. Tak jako na psech.
A ti, co neví, sem chodí až poté, co nalítli. Takže jako prevence tyhle příspěvky stejně nefungují.
napsal(a):
Skočí.
Hrozně mě to udivuje při dnešní osvětěkdy se o tom opravdu hodně mluví,že na to ještě někdo skočí...
Ale to je to samé,jako ještě stále ženské jsou schopné naletět na námořníky a vojáky ze zahraničí,kteří za nimi chtějí přijet a milujou je,ale potřebují poslat peníze Všude jsou toho plný noviny a televize a stejně na to některý trubky naletí..to prostě nepochopím
canka
napsal(a):
Hrozně mě to udivuje při dnešní osvětěkdy se o tom opravdu hodně mluví,že na to ještě někdo skočí...
Ale to je to samé,jako ještě stále ženské jsou schopné naletět na námořníky a vojáky ze zahraničí,kteří za nimi chtějí přijet a milujou je,ale potřebují poslat peníze Všude jsou toho plný noviny a televize a stejně na to některý trubky naletí..to prostě nepochopím
přesně tak... ..
A v prvním sloupku je to "jsem se rozhodl"...a pak "abych věděla" už to je podezřelé už tím slohem a délkou inzerátu!
Viz Daskabát-hříšná ves...je jaksi klid,že by už na ni přišli??
Mně to teda přijde vlastně srandovní...
A v dnešní době milionkrát ohrané!
A kdybych měla čas, tak bych si s paní (která mimochodem žádná koťata nemá!!!) začala dopisovat... Trvala bych na osobním převzetí, chtěla bych její plnou adresu, její telefon, prostě přesně to, co chce ona po podváděných lidech.