Ukázka podvodné inzerce - varování všem.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2023 21:09
Kocourková

XXX.XXX.156.210

Našla jsem na internetu inzerát a upřímně nevím co si o tom myslet.

29.3.2023 21:49
canka

XXX.XXX.215.140

Že je to typický podvod a nechápu,jak na to někdo vůbec může skočit...

29.3.2023 21:54
Kocourková

XXX.XXX.156.210

jen jsem reagovala na podezřelé levnou nabídku a byly jsme v práci zvědavé co se z toho vyklube, rozhodně bych žádné peníze předem neposilala a rozhodně nedávala žádné kontakty

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.3.2023 22:04

Kocourková napsal(a):
Našla jsem na internetu inzerát a upřímně nevím co si o tom myslet.

....podvod

30.3.2023 04:46
Kocourková

XXX.XXX.18.52

Jen bych chtěla doplnit , že se jedná o inzerát z HYPERINZERCE!!!!!!! a chtěla jsem se podělit a varovat před podobnými inzeráty

30.3.2023 05:37

Kocourková napsal(a):
Jen bych chtěla doplnit , že se jedná o inzerát z HYPERINZERCE!!!!!!! a chtěla jsem se podělit a varovat před podobnými inzeráty

..ty inzeráty jsou všude a jsou stejneho nebo obdobného znění...a opravdu na ně nalitne jen chudý duchem....navíc takhle se zvíře opravdu nekupuje....

30.3.2023 06:37

canka napsal(a):
Že je to typický podvod a nechápu,jak na to někdo vůbec může skočit...

Skočí.

30.3.2023 06:40

Kocourková napsal(a):

Tady nemusíte. Protože my to víme. Tak jako na psech.

A ti, co neví, sem chodí až poté, co nalítli. Takže jako prevence tyhle příspěvky stejně nefungují.

30.3.2023 08:54
canka

XXX.XXX.249.200

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Skočí.

Hrozně mě to udivuje při dnešní osvětěkdy se o tom opravdu hodně mluví,že na to ještě někdo skočí...

Ale to je to samé,jako ještě stále ženské jsou schopné naletět na námořníky a vojáky ze zahraničí,kteří za nimi chtějí přijet a milujou je,ale potřebují poslat peníze Všude jsou toho plný noviny a televize a stejně na to některý trubky naletí..to prostě nepochopím

30.3.2023 09:29
Bobča

XXX.XXX.20.192

canka napsal(a):
Hrozně mě to udivuje při dnešní osvětěkdy se o tom opravdu hodně mluví,že na to ještě někdo skočí...

Ale to je to samé,jako ještě stále ženské jsou schopné naletět na námořníky a vojáky ze zahraničí,kteří za nimi chtějí přijet a milujou je,ale potřebují poslat peníze Všude jsou toho plný noviny a televize a stejně na to některý trubky naletí..to prostě nepochopím

přesně tak... ..

A v prvním sloupku je to "jsem se rozhodl"...a pak "abych věděla" už to je podezřelé už tím slohem a délkou inzerátu!

Viz Daskabát-hříšná ves...je jaksi klid,že by už na ni přišli??

5.4.2023 05:13
fikovnice

XXX.XXX.61.134

Mně to teda přijde vlastně srandovní...
A v dnešní době milionkrát ohrané!
A kdybych měla čas, tak bych si s paní (která mimochodem žádná koťata nemá!!!) začala dopisovat... Trvala bych na osobním převzetí, chtěla bych její plnou adresu, její telefon, prostě přesně to, co chce ona po podváděných lidech.

Přidejte reakci

Přidat smajlík