Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Ellllla

8.4.2023 19:06
Ellllla

XXX.XXX.85.111

Dobrý den všem, mám naléhavou prosbu o radu. Kocour mých prarodičú má poraněnou nohu, nedošlapuje na ní a v podstatě ji potahává za sebou. Jsem zde pouze na pár dní a snažím se je přemluvit aby ho vzali na veterinu, ale oni stále opakují, že se z toho dostane. Už nevím co dělat, protože já jako třináctiletá holka ho sama vzít nikam nemůžu. Zároveň jsme na vesnici a nejbližší veterina je v městě 20 min odsud.
Budu moc vděčná jestli někoho napadne co s tím.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.4.2023 19:17

Ellllla napsal(a):
Dobrý den všem, mám naléhavou prosbu o radu. Kocour mých prarodičú má poraněnou nohu, nedošlapuje na ní a v podstatě ji potahává za sebou. Jsem zde pouze na pár dní a snažím se je přemluvit aby ho vzali na veterinu, ale oni stále opakují, že se z toho dostane. Už nevím co dělat, protože já jako třináctiletá holka ho sama vzít nikam nemůžu. Zároveň jsme na vesnici a nejbližší veterina je v městě 20 min odsud.
Budu moc vděčná jestli někoho napadne co s tím.

Nic jiného než veterinář nebo čekání, že to přece jenom rozchodí, není. A co rodiče, ti by se neangažovali? Kocoura odvézt a ošetření zaplatit?

8.4.2023 19:27

nic, alternativa veterináře neexistuje.

Ellllla

8.4.2023 19:49
Ellllla

XXX.XXX.85.111

Děkuji, zkusím se zeptat rodičů.

Chovatelhavěti

9.4.2023 16:43
Chovatelhavěti

XXX.XXX.208.117

Naší kočku srazilo auto z nohy jí trčela kost,několik týdnů nechodila ale sama to rozchodila i bez veterináře

9.4.2023 16:46

Chovatelhavěti napsal(a):
Naší kočku srazilo auto z nohy jí trčela kost,několik týdnů nechodila ale sama to rozchodila i bez veterináře

tak to už je hodně blbý trolling.

9.4.2023 17:09

Chovatelhavěti napsal(a):

Takže se chlubíte týráním zvířat?

Ale jasně, že troll.

9.4.2023 17:12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Takže se chlubíte týráním zvířat?

Ale jasně, že troll.

samozřejmě.

ale trolík neví, že otevřenou zlomeninu bez léčby rozchodit nelze.

Přidejte reakci

Přidat smajlík