Ellllla

XXX.XXX.85.111
Dobrý den všem, mám naléhavou prosbu o radu. Kocour mých prarodičú má poraněnou nohu, nedošlapuje na ní a v podstatě ji potahává za sebou. Jsem zde pouze na pár dní a snažím se je přemluvit aby ho vzali na veterinu, ale oni stále opakují, že se z toho dostane. Už nevím co dělat, protože já jako třináctiletá holka ho sama vzít nikam nemůžu. Zároveň jsme na vesnici a nejbližší veterina je v městě 20 min odsud.
Budu moc vděčná jestli někoho napadne co s tím.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ellllla
napsal(a):
Dobrý den všem, mám naléhavou prosbu o radu. Kocour mých prarodičú má poraněnou nohu, nedošlapuje na ní a v podstatě ji potahává za sebou. Jsem zde pouze na pár dní a snažím se je přemluvit aby ho vzali na veterinu, ale oni stále opakují, že se z toho dostane. Už nevím co dělat, protože já jako třináctiletá holka ho sama vzít nikam nemůžu. Zároveň jsme na vesnici a nejbližší veterina je v městě 20 min odsud.
Budu moc vděčná jestli někoho napadne co s tím.
Nic jiného než veterinář nebo čekání, že to přece jenom rozchodí, není. A co rodiče, ti by se neangažovali? Kocoura odvézt a ošetření zaplatit?

nic, alternativa veterináře neexistuje.
Ellllla

XXX.XXX.85.111
Děkuji, zkusím se zeptat rodičů.
Chovatelhavěti

XXX.XXX.208.117
Naší kočku srazilo auto z nohy jí trčela kost,několik týdnů nechodila ale sama to rozchodila i bez veterináře

Chovatelhavěti
napsal(a):
Naší kočku srazilo auto z nohy jí trčela kost,několik týdnů nechodila ale sama to rozchodila i bez veterináře
tak to už je hodně blbý trolling.

Chovatelhavěti
napsal(a):
Takže se chlubíte týráním zvířat?
Ale jasně, že troll.

napsal(a):
Takže se chlubíte týráním zvířat?
Ale jasně, že troll.
samozřejmě.
ale trolík neví, že otevřenou zlomeninu bez léčby rozchodit nelze.