daňik46545

XXX.XXX.237.149
Kočka snědla rajče co mam delat nevěděla jsem že je toxické pro kočky dala jsem ji trochu kůry z rajčete, nevím jak to popsat prostě začatek toho rajčete. Bojím se že teď umře!! Prý je to smrtelné pro kočky co mám dělat
Uživatel s deaktivovaným účtem

daňik46545
napsal(a):
Kočka snědla rajče co mam delat nevěděla jsem že je toxické pro kočky dala jsem ji trochu kůry z rajčete, nevím jak to popsat prostě začatek toho rajčete. Bojím se že teď umře!! Prý je to smrtelné pro kočky co mám dělat
Rajče plod nebo zelenou rostlinku?
Ale stejně tyhle stále se opakující dotazy nechápu. Když mám podezření na průšvih, tak snad žhavím telefon na nejbližší veterinu nebo tam rovnou jedu.
Nebo si chcete jenom pokecat?

daňik46545
napsal(a):
Místo dotazů bych běžela k veterináři pro kočky je rajče toxické - především ty semínka, ty jsou pro kočky nebezpečné.

napsal(a):
Místo dotazů bych běžela k veterináři pro kočky je rajče toxické - především ty semínka, ty jsou pro kočky nebezpečné.
Proč? Nerýpu, jenom se ptám.
Navíc zadavatel se ptá na kůru nebo dužninu rajčete. Kousek, začátek.
A nějak si neumím představit kočku, která vůbec něco takového dobrovolně pozře. Schválně jsem zkusila u svých dvou kocourů - skoro si zaťukali na čelo, co to jako má být.

Náš Eda dnes okusoval kulaté lázenské oplatky. My jsme je měli otevrené a bláhově si s mým chlapem mysleli, že křoupe ten druhý. Nejedl to, ale miluje věci okusovat, nejvíc třeba plastový kbelík

napsal(a):
Náš Eda dnes okusoval kulaté lázenské oplatky. My jsme je měli otevrené a bláhově si s mým chlapem mysleli, že křoupe ten druhý. Nejedl to, ale miluje věci okusovat, nejvíc třeba plastový kbelík
Já si na tyhle věci dávám pozor, mě jednou Igin sežral zakysanou smetanu a chudák se trápil tři dny.

napsal(a):
Já si na tyhle věci dávám pozor, mě jednou Igin sežral zakysanou smetanu a chudák se trápil tři dny.
A co na ní bylo špatného? Já takové kelímky dávám běžně vylizovat.

Jednoduše, kocour se pos.ral. Tři dny měl řídkou stolici

napsal(a):
Jednoduše, kocour se pos.ral. Tři dny měl řídkou stolici
Tak to je to nejmenší.
Asi, teda určitě, na něj byla moc tučná. Ale nešlo o život.
A co ta semínka z rajčat?
daňik46545
napsal(a):
tak jak to dopadlo??dívala jste se,jestli ten kousek slupky,nebo co to snědl, z něj už nevyšel??..nebo ho může mít nalepený ještě na patře v tlamce
Nevím, kde jste zase vytáhnuli tu kravinu o račatech, asi je někdo placený tyto hoaxy šířit. To, že nikdo, tedy žádné zvíře, ani člověk nemá žrát čeleď, co v nezralém stavu obsahuje solaniny, ví snad každý. Že by kočka žrala zelené rajče nepředpokládám, i do rostliny si kousne nejspíš jen jednou a na to fakt neumře.

Bobča
napsal(a):
tak jak to dopadlo??dívala jste se,jestli ten kousek slupky,nebo co to snědl, z něj už nevyšel??..nebo ho může mít nalepený ještě na patře v tlamce
Ale vždyť je to zase takový ten výkřik do tmy.

lesnížínka
napsal(a):
Nevím, kde jste zase vytáhnuli tu kravinu o račatech, asi je někdo placený tyto hoaxy šířit. To, že nikdo, tedy žádné zvíře, ani člověk nemá žrát čeleď, co v nezralém stavu obsahuje solaniny, ví snad každý. Že by kočka žrala zelené rajče nepředpokládám, i do rostliny si kousne nejspíš jen jednou a na to fakt neumře.
Moji kocouři nekousli ani do rajčete červeného.
lesnížínka
napsal(a):
tady jsem jako nepochopila,CO vlastně snědl..kousek "kůry"...Žínko,není psané,že to bylo zelené rajče,nebo rostlinka rajčete...Začátek?jestli šušeň od červeného,nebo vršek,jak raší rostlinka...
Proto jsem se zeptala,jak to dopadlo,jestli TO už vykadil...

Bobča
napsal(a):
tady jsem jako nepochopila,CO vlastně snědl..kousek "kůry"...Žínko,není psané,že to bylo zelené rajče,nebo rostlinka rajčete...Začátek?jestli šušeň od červeného,nebo vršek,jak raší rostlinka...
Proto jsem se zeptala,jak to dopadlo,jestli TO už vykadil...
Se asi nedočkáme. Odpovědi. Klasika.