Koťátka Khao Manee

Prodám Siamskou kočku - Nabízím k prodeji koťátka Khao Manee, bez PP. Matka...
15000 KčFidlerová
XXX.XXX.77.200
Dobrý den já bych se chtěla zeptat jak poznám že je kočka březí .prosím o radu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Fidlerová
napsal(a):
Dobrý den já bych se chtěla zeptat jak poznám že je kočka březí .prosím o radu.
Zvětšující se břicho a bradavky a veterinář s ultrazvukem.
A rovnou se domluvte na kastraci.
fikovnice
napsal(a):
Já jen dodám, že řada vetů nechce dělat kastraci při pokročilé březosti...což plně chápu.
Ano, není to značka ideál. Ale dá se.
A přijde mi to jako lepší varianta v případě, že majitel ta koťata stejně nechce a pak by je po porodu topil nebo házel psům nebo...
My taky nechali vykastrovat vysokobřezí statkovou Elišku (spoléhala jsem na kolegu, že zařídí včas, chyba v komunikaci). Protože další čtyři koťata... Vše proběhlo v pořádku.
napsal(a):
Ano, není to značka ideál. Ale dá se.
A přijde mi to jako lepší varianta v případě, že majitel ta koťata stejně nechce a pak by je po porodu topil nebo házel psům nebo...
My taky nechali vykastrovat vysokobřezí statkovou Elišku (spoléhala jsem na kolegu, že zařídí včas, chyba v komunikaci). Protože další čtyři koťata... Vše proběhlo v pořádku.
My bohužel taky, první Gucci. Neměli jsme s kočkama zkušenost, u babči se o ně nikdo nestaral, nesledoval. Nenapadlo nás, že sotva odrostlé kotě bude březí. Až to bylo vidět, už bylo hodně pozdě Jenže jsme měli podepsáno nemnožení a další kočiny jsme ani nechtěli - stačila dvě ,,koťata" a dvě štěnda.