Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Fidlerová

5.5.2023 18:42
Fidlerová

XXX.XXX.77.200

Dobrý den já bych se chtěla zeptat jak poznám že je kočka březí .prosím o radu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.5.2023 19:53

Fidlerová napsal(a):
Dobrý den já bych se chtěla zeptat jak poznám že je kočka březí .prosím o radu.

Zvětšující se břicho a bradavky a veterinář s ultrazvukem.

A rovnou se domluvte na kastraci.

11.5.2023 07:39
fikovnice

XXX.XXX.61.32

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Zvětšující se břicho a bradavky a veterinář s ultrazvukem.

A rovnou se domluvte na kastraci.

Já jen dodám, že řada vetů nechce dělat kastraci při pokročilé březosti...což plně chápu.

11.5.2023 10:02

fikovnice napsal(a):
Já jen dodám, že řada vetů nechce dělat kastraci při pokročilé březosti...což plně chápu.

Ano, není to značka ideál. Ale dá se.

A přijde mi to jako lepší varianta v případě, že majitel ta koťata stejně nechce a pak by je po porodu topil nebo házel psům nebo...

My taky nechali vykastrovat vysokobřezí statkovou Elišku (spoléhala jsem na kolegu, že zařídí včas, chyba v komunikaci). Protože další čtyři koťata... Vše proběhlo v pořádku.

11.5.2023 10:14
lesnížínka

XXX.XXX.35.22

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ano, není to značka ideál. Ale dá se.

A přijde mi to jako lepší varianta v případě, že majitel ta koťata stejně nechce a pak by je po porodu topil nebo házel psům nebo...

My taky nechali vykastrovat vysokobřezí statkovou Elišku (spoléhala jsem na kolegu, že zařídí včas, chyba v komunikaci). Protože další čtyři koťata... Vše proběhlo v pořádku.

My bohužel taky, první Gucci. Neměli jsme s kočkama zkušenost, u babči se o ně nikdo nestaral, nesledoval. Nenapadlo nás, že sotva odrostlé kotě bude březí. Až to bylo vidět, už bylo hodně pozdě Jenže jsme měli podepsáno nemnožení a další kočiny jsme ani nechtěli - stačila dvě ,,koťata" a dvě štěnda.

Přidejte reakci

Přidat smajlík