Britská koťátka s PP

Prodám Britskou krátkosrstou kočku - Nabízíme k rezervaci britská koťátka s...
16000 Kč
Amapolla
napsal(a):
Dobrý den,
pořídili jsme si kočičku, která v březnu měla rok.
V lednu byla na podvázání vaječníků a tak se chci zeptat, kdy ji můžeme dát kastrovat. Víme, že koťata nebudeme chtít a nerada bych, aby mi doma značkovala.
A ona značkuje? Kastrovaná mohla být už klidně v lednu, pokud měla alespoň dvě kila. Časné kastrace se provádí už od 14ti týdnů, pokud se nepletu, běžné od půl roka.
Uživatel s deaktivovaným účtem
hodně pochybuju, že nějaký veterinář podvazoval kočce vaječníky.
nejspíš bude už kastrovaná.
Amapolla
napsal(a):
Dobrý den,
V lednu byla na podvázání vaječníků a tak se chci zeptat, kdy ji můžeme dát kastrovat. Víme, že koťata nebudeme chtít a nerada bych, aby mi doma značkovala.
A proč se nezeptáte vašeho veterináře?
napsal(a):
hodně pochybuju, že nějaký veterinář podvazoval kočce vaječníky.
nejspíš bude už kastrovaná.
Ptám se tady, protože v té době asi nebudu volat veterináři.
Jinak teda, máme papíry od doktora, kde je napsaná kastrace a poté podvázání vaječníků. Jako myslíte si, že to může být jen na papíře a ve skutečnosti bude kastrovaná? A jak to zjistit?
Amapolla
napsal(a):
Jinak teda, máme papíry od doktora, kde je napsaná kastrace a poté podvázání vaječníků. Jako myslíte si, že to může být jen na papíře a ve skutečnosti bude kastrovaná? A jak to zjistit?
jestli je v papírech napsáno kastrace, tak je kastrovaná.
Amapolla
napsal(a):
A tu kočku dával kastrovat kdo, když nevíte, jestli byla či nebyla kastrovaná?
Amapolla
napsal(a):
Dobrý den,
Proč jste ji nenechali kastrovat rovnou?
Amapolla
napsal(a):
No mám za to, že kočky neznačkují.
Značkují.
Amapolla
napsal(a):
Kastrace a poté podvázání vaječníků?
Co je to za nesmysl? Když je kastrovaná, tak se vaječníky odeberou. Podvazují se max vejcovody.
Amapolla
napsal(a):
My si ji už takhle pořídili, tito udělali původní majitelé.
V papírech je napsaná kastrace, ovariektomie lege Artis, přístup z linea alba. Podvaz vaječníků vstrebatelnym…
no tak je vykastrovaná. nešpekulujte nad tím.