Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Haska

Dnes 12:03
Haska

XXX.XXX.142.73

Dobry den chtela sem se zeptat ,od jedne pani sem vzala.cca pred rokem.3 kocicky ,ze se o ne nemuze uz starat ze je nemocna a ze nezvladne jim dat ani jidlo ani vycistit zachod dve kocicky sem.prevzala primo.od pani bez jakykoliv papiru ,ale se svedky kteri tam byli semnou ,ale posledni kocicku felinku mi dovezla pani z ochrany zvirat a chtela podepsat papir ,coz sem ji na felinku podepsala ,ale na zbyle.dve kocicky taky.chtela podepsat papir ze mi.kocicky predali a nechali kastrovat atd ,coz nebyla pravda takze sem.to nepodepsala.na ty zbyle.dve kocicky ,byvale majitelcr posilam kazdy mesic fotky a jak se kocicky maji ,ale tedkon mi pani napsala.ze si.v lete chce kocicky vzit zpatky ,a ze komunikace nefunguje pritom vse mohu dolozit ,,jde mi o to ze kocicky sem od pani prebirala hubene ,ockovaci.prukazy mi nedala a tvrdila ze jsou ockovane ,takze ja jim.zalozila ockovaky a nechala je.ockovat nove a odcervit ,stim ze mam svedky ze rekla ze kocicky dava stim ze se o ne nemuze starat a ze jenom.at poslu odcas jak se maji ,coz delam posilam.kazdy mesic info.o.kocickach,ale uz jsou u me rok a vsechnu veterinu sem jim platila ja atd ,nejde mi o.penize jde mi spise o to.aby u me.kocicky zustali a byli.doma v teple.a v klidu ,pani je nemocna na jednu kocicku mam.podepsanou smlouvu ale na dalsi dve uz ne ,chtela sem vedet jake mam.prava kdyz kocicky tedkon maji ockovani a ockovak psany na me dekujin

Přidejte reakci

Přidat smajlík