Co všechno je v ČR v pořádku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.2.2019 05:58

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
píšu slečna pak otěž zahodila úplně asi 4 minuty měla na otěži a pak zahodila. Potřebovala si kobču testnout jestli bude hodná taky s ní zažila situace kdy se s kobylou prala aby jí zastavila. To bylo chviličku po mém úrazu. To jsem měla i já strach že to neusedí. Kobča se chtěla proběhnout. Tak nějaký respekt tam je.

Ale nejde o to jak tam kvaka otěžema. Podívejte se na zadní nohy, vůbec nedoslapuji do předních, táhne za sebou zadek. To je to co vám říkám, zeje lepší aby šla dopředu aktivně od zadku než řešit pozici hlavy.

5.2.2019 05:59

Měla to být citace na zlatku, nevím proč se neobjevila 🤔

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 07:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

píšu slečna pak otěž zahodila úplně asi 4 minuty měla na otěži a pak zahodila. Potřebovala si kobču testnout jestli bude hodná taky s ní zažila situace kdy se s kobylou prala aby jí zastavila. To bylo chviličku po mém úrazu. To jsem měla i já strach že to neusedí. Kobča se chtěla proběhnout. Tak nějaký respekt tam je.

Vím, že to budete brát opět jako rypani, přesto Vás slušně prosím, potřebujete-li řešit svého koně a nějak poradit, založte si na to vlastní téma. Tady se to tak trošku nehodí. Díky

5.2.2019 08:23

Vím, že to budete brát opět jako rypani, přesto Vás slušně prosím, potřebujete-li řešit svého koně a nějak poradit, založte si na to vlastní téma. Tady se to tak trošku nehodí. Díky

Zlatka se tu už řešila dost uznávám.

5.2.2019 08:59
Pesníček

XXX.XXX.33.232

Chtěla bych se zeptat, proč slečna Barbora kritizuje paní za to, že se svou váhou skáče když sama by to mohla přenechat hubenejsim.. Trocha soudnosti by neuskodila

5.2.2019 14:03
barboraskodova

XXX.XXX.149.100

Pesníček napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, proč slečna Barbora kritizuje paní za to, že se svou váhou skáče když sama by to mohla přenechat hubenejsim.. Trocha soudnosti by neuskodila

Ano vím že nejsem nejhubenější, proto mám fjorda a neskáču s ním 😘 Mám ho jen na rekreaci a to že ho vytáhnu 1x týdně ven mu neuškodí 🤣 ale to je jedno

5.2.2019 14:07
Pesníček

XXX.XXX.217.123

Proč máte tedy na sociálních sítích fotku kde skáčete?

5.2.2019 14:13
barboraskodova

XXX.XXX.232.177

Pesníček napsal(a):
Proč máte tedy na sociálních sítích fotku kde skáčete?

Ta je z roku 2018 z ledna- což je rok 🤦🏼‍♀️ Viděla jste mě před rokem? Neviděla 😂 a navíc to je úplně jiný kůň než fjord 👌
Ale tak doufám ze jste se alespoň pokochala mými fotkami na sociálních sítích🤣😘

5.2.2019 14:31
Pesníček

XXX.XXX.217.123

Jestli je ta reakce přímo mířena na vaší váhu, tak v tom případě je smutné že jste se měla celý rok dobře když koně hladoví

5.2.2019 15:07
barboraskodova

XXX.XXX.232.177

Pesníček napsal(a):
Jestli je ta reakce přímo mířena na vaší váhu, tak v tom případě je smutné že jste se měla celý rok dobře když koně hladoví

Anoo oni hrozně hladoví 🤦🏼‍♀️ Dneska jsme tam měli veterinářku a říkala že jsou na tom dobře, jen ČT má vážné zdravotní problémy

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 15:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.216

barboraskodova napsal(a):
Anoo oni hrozně hladoví 🤦🏼‍♀️ Dneska jsme tam měli veterinářku a říkala že jsou na tom dobře, jen ČT má vážné zdravotní problémy

A kterapak vetka to byla? Vim o par vetech ze severoceska ke kterym bych nesla ani s kreckem. Nekteri jsou dost zname firmy 😀

5.2.2019 15:24
barboraskodova

XXX.XXX.151.248

A kterapak vetka to byla? Vim o par vetech ze severoceska ke kterym bych nesla ani s kreckem. Nekteri jsou dost zname firmy 😀

Toto je trosku jiná kapacita 👌 jezdí po cele ČR a operuje koně na klinice v Heřmaňáku i v Brně 🙈

5.2.2019 15:24
Jamaj31

XXX.XXX.137.105

Pesníček je neuvěřitelně trapný člověk.Proč stále urážíte?Je mi z Vás blbě.Stáj Stekník nepatří Barboře,pouze tam má ustájeného svého koně Fjorda,který je ve výborné kondici.Dejte už pokoj a nechte těchto trapných komentů.Zřejmě silně zakomplexovaný stvoření pesníček.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 15:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Jamaj31 napsal(a):
Pesníček je neuvěřitelně trapný člověk.Proč stále urážíte?Je mi z Vás blbě.Stáj Stekník nepatří Barboře,pouze tam má ustájeného svého koně Fjorda,který je ve výborné kondici.Dejte už pokoj a nechte těchto trapných komentů.Zřejmě silně zakomplexovaný stvoření pesníček.

A odpovedi na mé otázky?

5.2.2019 16:01

canka napsal(a):
Zde je matka hříběte,se kterými byl ve výběhu i ryzák(nevím jestli klisna nebo valach)..v době našeho příjezdu tam prostě matka hříběte nebyla..
Na koních jezdí na dekách,které nesundavá z koní z toho důvodu,aby nebylo vidět,v jak špatném stavu jsou..je to opravdu hnus..

Ryzák je klisna a to s tou dekou se stalo pouze jednou a ne proto, aby to nebylo vidět, ale proto, ze byla zima, jinak tedy ano, jezdí se bez sedel na dekách, co je na tom špatného?... 🤷‍♀️

5.2.2019 16:25

Nechci vás zklamat, ale musím vám říct, ze už tam byli poslání tři různí veterináři a nic neschledali, takže to asi dost preháníte.... 🤷‍♀️💫

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 16:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.216

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nechci vás zklamat, ale musím vám říct, ze už tam byli poslání tři různí veterináři a nic neschledali, takže to asi dost preháníte.... 🤷‍♀️💫

Vime vsichni jak to dopada. Do. Jankova taky jezdili jak dlouhl a bylo to v poradku ze. Do dalidy s achaly to samy. To samy rolinka a prikladu jsou desitky. Je to pro ne jednodusi. Rict ze jsou cajk.
To.ze je nekdo dobrej operater neznamena ze je dobrej clovek.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 16:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Vime vsichni jak to dopada. Do. Jankova taky jezdili jak dlouhl a bylo to v poradku ze. Do dalidy s achaly to samy. To samy rolinka a prikladu jsou desitky. Je to pro ne jednodusi. Rict ze jsou cajk.

Tohle si trefila podle mého naprosto přesně.Veterinář rozhodně neznamená milovník zvířat a někdy to dokonce může být i pěkný...Ehm.Ono papír toho snese a kůň? Je to jen kůň přeci.

5.2.2019 16:51
Pesníček

XXX.XXX.217.123

Můžeme všichni vědět jméno veterinarky?

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 16:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Tohle si trefila podle mého naprosto přesně.Veterinář rozhodně neznamená milovník zvířat a někdy to dokonce může být i pěkný...Ehm.Ono papír toho snese a kůň? Je to jen kůň přeci.

Ono taky záleží, kdo s kým je kamarád....

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 17:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Ono taky záleží, kdo s kým je kamarád....

No mě to vyprávěj..☺️ Koukej na polsko teď s tím hovězím..A kolik toho bylo před tím? No to přeci kontroly a veterinární dozor..Naivita je nejhorší nemoc hned po důvěřivosti.😂

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 17:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Fotky jsem sem hodila aby slečna viděla že i teď koně mohou vypadat dobře. Že tahá zadky vím. Nechtěla jsem na kobylu tlačit když není zahájena aktivní práce. Bič jsem v ruce taky neměla. Chce to pomalu. Šli jsme hlavně ven

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 17:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Jamaj31 napsal(a):

Od vás to sedi.

5.2.2019 18:03
barboraskodova

XXX.XXX.149.100

Od vás to sedi.

Být vámi nevyjadřuji se. 🙂 vašich ,,odborných’’ komentářů už zde bylo dost a ani jedna věta vaší skvělé diagnózy nesedí 👌 zkuste jít studovat veterinu, třeba vás tam konečně naučí správně diagnostikovat koně 👌

5.2.2019 18:17
koně

XXX.XXX.174.63

Být vámi nevyjadřuji se. 🙂 vašich ,,odborných’’ komentářů už zde bylo dost a ani jedna věta vaší skvělé diagnózy nesedí 👌 zkuste jít studovat veterinu, třeba vás tam konečně naučí správně diagnostikovat koně 👌

Tentokrát Zlatka diagnostikovala správně
Koně na fotkách,z hladomorny pod zámkem,jsou chudáci. To tady vidí a píší i jiní,nejen Zlatka .
Jen vy máte pocit,že je tam vše OK

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 18:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Bojíte se?

5.2.2019 18:39
barboraskodova

XXX.XXX.149.100

Však ano, ono to je na nich úplně vidět 👌 to že je rezavý ČT vážně nemocný a v lednu nám hodně spadl, za to my nemůžeme bohužel 👌 ale to je tady zbytečné psát, protože stejně tu nikdo ničemu nevěří a stejně jsme odsouzení. Takže tímto to za sebe ukončuji a doufám že se budete ještě dlouho bavit, aby jste se po dlouhých zimních večerech nenudili 👌 Ať už sem napíšete cokoliv, stejně si s tím nepomůžete. 👌 takže příjemnou zábavu přeji 😘

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 18:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Oh, jak typické....

5.2.2019 18:55
canka

XXX.XXX.35.234

Však ano, ono to je na nich úplně vidět 👌 to že je rezavý ČT vážně nemocný a v lednu nám hodně spadl, za to my nemůžeme bohužel 👌 ale to je tady zbytečné psát, protože stejně tu nikdo ničemu nevěří a stejně jsme odsouzení. Takže tímto to za sebe ukončuji a doufám že se budete ještě dlouho bavit, aby jste se po dlouhých zimních večerech nenudili 👌 Ať už sem napíšete cokoliv, stejně si s tím nepomůžete. 👌 takže příjemnou zábavu přeji 😘

Ten ryzák už je na tom delší dobu špatně..ne že najednou v lednu spadnul.. a jinak tu předposlední větu jste měla formulovat jinak..ne,že ať už sem napíšete cokoliv,stejně si s tím nepomůžete,ale pravdivě,jak to je..tedy AŤ UŽ SEM NAPÍŠETE COKOLIV,STEJNĚ TÍM TĚM KONÍM NEPOMŮŽETE..tak jste to myslela,že?
Můžu se zeptat?Když tam máte toho koně ustájeného,proč má ten nejhorší přístřešek?To se ani nedá nazvat přístřeškem..a za tohle platíte?Za tyhle podmínky?Proč jí tak bráníte tu Zuzanu,když jste od ní pak odešla?Pomlouvala jí,chtěla na ní prý dokonce poslat KVS..proč?Vázně vám ty koně přijdou v pořádku?

5.2.2019 19:01
Pesníček

XXX.XXX.33.232

Jamaj31 napsal(a):

Ano jsem hodně zakomplexovany člověk, ale takhle si pište se svojí dcerou. A co se týče Barbory si myslím že nemá právo dělat urazenou. Na otázky neodpovídáte, tak se prosím nedivte jak vás zde lidi berou

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 19:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Aspoň něco vím a nemám v hlavě slámu. Vím jak má kůň vypadat a kdyby vypadal jako ten ryzák tak udělám vážně cirkus. Svéh koně bráním. Teda a já myslela jaká nejsem cíťa když jsem byla naštvaná po přestěhování že z bývalého ustájka za 5 tisíc trošinku kobyle byla vidět žebra.

Pokud je ten ryzák vážně nemocný tak je o to horší že je v těchto podmínkách. Vzala jste si něco z toho článku o schvácení co jsem musela přepsat? Asi ne že. Beztak si myslím že za to schvácení může váš menežment stáje. Jsem i toho názoru že schvácený čt ve vaších podmínkách prostě trpí. Schvácený nepatří do vašich podmínek!!!!

Dostanu otázku zda mu bylo dělané RTG? Asi nedostanu a RTG měla být priorita. Připomenu dostihového koně Barbara. Ač léčba zlomeniny byla úspěšná kůň byl nakonec utracen právě kvůli schvácení a poklesu kopytních kostí. V článku stojí že z humaních důvodů. Majitel byl soudný což se Zuzaně říci nedá

5.2.2019 20:02

Přijde mi moc zajímavé, ze to víte mnohem lépe, než člověk co to vystudoval a to také předpokládám, ze jste viděl/a sotva fotky a přečetla si část této konverzace...
Navíc se na názoru sešli hned tři veterináři, to už je podezřelé ne?
Nevím, proč si musíte prosadit svou.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 20:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Přijde mi moc zajímavé, ze to víte mnohem lépe, než člověk co to vystudoval a to také předpokládám, ze jste viděl/a sotva fotky a přečetla si část této konverzace...

Že by zkušenost?

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 20:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

jména vetů ale sdělená nebyli není veterinář jako veterinář. Kauza Jankov mluví sama za sebe. Kdyby se do toho nepustila opět TV tak koně trpí v Jankově dodnes. Ono je pohodlnější říct vše je ok než koně odebírat. Moc papírování. Koně v této stáji prostě v pořádku NEJSOU!

5.2.2019 20:29
barboraskodova

XXX.XXX.149.100

jména vetů ale sdělená nebyli není veterinář jako veterinář. Kauza Jankov mluví sama za sebe. Kdyby se do toho nepustila opět TV tak koně trpí v Jankově dodnes. Ono je pohodlnější říct vše je ok než koně odebírat. Moc papírování. Koně v této stáji prostě v pořádku NEJSOU!

Chcete jména veterinářů- dobře
MVDr. Klečka, MVDr. Schoř, MVDr. Ottová a ještě jeden, ale nepamatuji si příjmení👌
Tudíž 4 různí veterináři a řekli všichni to samé- že koně týraní nejsou 👌 Takže nemusíte mít strach, že ke koním nejezdí žádní veterináři 👌 Dokonce k nám pravidelně jezdí i Antony na kopyta 👌 A nikdo nic neříká 👌 takže chyba je asi ve Vás všech 👌

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 20:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

MVDr. Klečka, MVDr. Schoř, MVDr. Ottová a ještě jeden, ale nepamatuji si příjmení👌
Tudíž 4 různí veterináři a řekli všichni to samé- že koně týraní nejsou 👌 Takže nemusíte mít strach, že ke koním nejezdí žádní veterináři 👌 Dokonce k nám pravidelně jezdí i Antony na kopyta 👌 A nikdo nic neříká 👌 takže chyba je asi ve Vás všech 👌

Schoř o tom už tu bylo že je to konimorka.

5.2.2019 21:04
canka

XXX.XXX.35.234

S Mvdr.Klečkou dnes telefonovala má kamarádka,byla jsem u toho..a ten řekl,že s vaší stájí nemá nic společného,koně tu neošetřoval a že nám drží palce,ať se těm koním pomůže..Mvdr. Schoř přezdívaný doktor smrt - takže tam to chápu,že řekl,že jsou koně v pořádku..Anthony k vám jezdí?Tak já se ho na to zeptám..jestli mu koně přijdou v pořádku..
Neodpověděla jste,platíte ustájení u Zuzany v takovýhle podmínkách?Proč má nejhorší přístřešek,absolutně nezakrytý?Nebo teda vy to neplatíte,to rodiče..proč vaše máma řekla majitelce Bafy do telefonu,že ví,že ty koně nejsou v pořádku,když jí vysvětlila majitelka Bafy,jak má chov koní vypadat..divné..

5.2.2019 21:26
barboraskodova

XXX.XXX.254.7

canka napsal(a):
S Mvdr.Klečkou dnes telefonovala má kamarádka,byla jsem u toho..a ten řekl,že s vaší stájí nemá nic společného,koně tu neošetřoval a že nám drží palce,ať se těm koním pomůže..Mvdr. Schoř přezdívaný doktor smrt - takže tam to chápu,že řekl,že jsou koně v pořádku..Anthony k vám jezdí?Tak já se ho na to zeptám..jestli mu koně přijdou v pořádku..
Neodpověděla jste,platíte ustájení u Zuzany v takovýhle podmínkách?Proč má nejhorší přístřešek,absolutně nezakrytý?Nebo teda vy to neplatíte,to rodiče..proč vaše máma řekla majitelce Bafy do telefonu,že ví,že ty koně nejsou v pořádku,když jí vysvětlila majitelka Bafy,jak má chov koní vypadat..divné..

Já za ustájení nic neplatím, mám to pouze za výpomoc. Jen tak mimochodem- můj kůň má přístřešek uzavřený ze všech 3 stran a vyživován je tak jak má být.. Zvláštní je, že pan Klečka mi koně kastroval a zrovna ve Stekníku, tudíž je divné že s námi nemá nic společného 😂

5.2.2019 21:49
Pesníček

XXX.XXX.217.123

Já za ustájení nic neplatím, mám to pouze za výpomoc. Jen tak mimochodem- můj kůň má přístřešek uzavřený ze všech 3 stran a vyživován je tak jak má být.. Zvláštní je, že pan Klečka mi koně kastroval a zrovna ve Stekníku, tudíž je divné že s námi nemá nic společného 😂

Je rozdíl jestli dělal zákrok nebo kontroloval zdravotní stav a taky které koně viděl. Můžete také sdělit co a jaké koně každý veterinář kontroloval?

5.2.2019 21:49
canka

XXX.XXX.35.234

To že Vám koně kastroval,to je možné..my se ho ptali na to zda vyšetroval koně v Zuzany chovu ve Stekníku a řekl,že to určitě ne,že taam.koně nevyšetřoval..a že ví,v jakém jsou stavu..takže ten určitě nepotvrdil,že koně jsou v pořádku..ano,máte pravdu,váš je vlastně ten,co má přístřešek z nějaké autoplachty..a co tenhle kůň?Co je tohle za přístřešek?

5.2.2019 21:51
canka

XXX.XXX.35.234

A k těm vašim lžím..tohle je nastlaný přistřešek?

5.2.2019 21:52
canka

XXX.XXX.35.234

Kde je ten nonstop balík k dispozici?

5.2.2019 21:56
Jamaj31

XXX.XXX.149.100

Zuzku nikdo z naší rodiny nepomlouval a už vůbec na stáj neposílali KVS,neměli jsme k tomu nikdy důvod.Zuzka je hodný člověk který si nezaslouží Vaše urážky.

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 21:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

canka napsal(a):
Kde je ten nonstop balík k dispozici?

No je tam vy ho nevidíte? . Přístřešek je taky úžasně nastlaný do půlky. Barbora to vidí jen mi jsme ti slepý

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 21:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Jamaj31 napsal(a):
Zuzku nikdo z naší rodiny nepomlouval a už vůbec na stáj neposílali KVS,neměli jsme k tomu nikdy důvod.Zuzka je hodný člověk který si nezaslouží Vaše urážky.

Zuzanka je pouze tyran s narušenou osobností. A vám nepaří do ruky živý tvor možná tak dřevěný.

5.2.2019 22:00
Pesníček

XXX.XXX.217.123

Jamaj31 napsal(a):

Jelikož jsem z okolí, tak musím říct že lzete. Zuzana byla dobrá jen když se vám to hodilo

5.2.2019 22:03
canka

XXX.XXX.35.234

Všechno se snažíte napravovat až teď..v zimě,kdy už všechno má být připraveno...aby koně v pohodě přečkali tu zimu..proč se přístřešky staví až teď,když už se přístřešky řešili v roce 2017?
Proč jste k Zuzaně přestala chodit?Hm?Proč furt ve všem lžete a bráníte jí?Už je mi to jasný..kvůli ustájení zadarmo..no než mít koně v tomhle,tak si radši zaplatím hezký pastevní ustájení..bahno je všude,ale tohle..ale z čeho by jste to platila,když studujete..proto tu koně braní i vaše máma,protože je to zadarmo..asi se řídíte heslem: Co je zadarmo,je dobré..chápu..neboť váš kůň je nakrmený,a ostatní vás asi nezajímají..Máte koně na jejím pronajatém pozemku?Co kdyby Vám ho Chmelařský institut zase vzal?Nehledě na to,že na zámku taky nejsou asi šťastný z toho,jaký pohled se jim naskytne,když se návštěvníci kouknou dolu do toho bordelu..kam by pak ty koně dala?Zase do toho bordelu přes barák?

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 22:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

canka napsal(a):
Všechno se snažíte napravovat až teď..v zimě,kdy už všechno má být připraveno...aby koně v pohodě přečkali tu zimu..proč se přístřešky staví až teď,když už se přístřešky řešili v roce 2017?
Proč jste k Zuzaně přestala chodit?Hm?Proč furt ve všem lžete a bráníte jí?Už je mi to jasný..kvůli ustájení zadarmo..no než mít koně v tomhle,tak si radši zaplatím hezký pastevní ustájení..bahno je všude,ale tohle..ale z čeho by jste to platila,když studujete..proto tu koně braní i vaše máma,protože je to zadarmo..asi se řídíte heslem: Co je zadarmo,je dobré..chápu..neboť váš kůň je nakrmený,a ostatní vás asi nezajímají..Máte koně na jejím pronajatém pozemku?Co kdyby Vám ho Chmelařský institut zase vzal?Nehledě na to,že na zámku taky nejsou asi šťastný z toho,jaký pohled se jim naskytne,když se návštěvníci kouknou dolu do toho bordelu..kam by pak ty koně dala?Zase do toho bordelu přes barák?

psala jsem soukromou správu

5.2.2019 22:12
canka

XXX.XXX.35.234

No je tam vy ho nevidíte? . Přístřešek je taky úžasně nastlaný do půlky. Barbora to vidí jen mi jsme ti slepý

Ano,je zvláštní,že jen dva lidé(máma se svou dcerou),kteří tam mají koně a majitelka koní - si myslí,že je to v pořádku..všichni ostatní jim tvrdí pravý opak,ale oni to neuznají a lžou a lžou,až se do lží zamotávají..ubohé..

5.2.2019 22:14
canka

XXX.XXX.35.234

Pesníček napsal(a):
Jelikož jsem z okolí, tak musím říct že lzete. Zuzana byla dobrá jen když se vám to hodilo

Jsem ráda,že se přidal i někdo z okolí,kdo ví,jak to ve Stekníku vypadá..díky

Neregistrovaný uživatel

5.2.2019 22:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

canka napsal(a):
Ano,je zvláštní,že jen dva lidé(máma se svou dcerou),kteří tam mají koně a majitelka koní - si myslí,že je to v pořádku..všichni ostatní jim tvrdí pravý opak,ale oni to neuznají a lžou a lžou,až se do lží zamotávají..ubohé..

ne nadarmo se říká že lež má krátké nohy a že je snadné jí odhalit. Protože ten jenž lže dříve či později se do sítí svých lží zamotá. Koně jsou fakt chudáci a to hříbě má osud opravdu smutný o tom schváceném valáškovi ani radši nemluvě

5.2.2019 22:43
barboraskodova

XXX.XXX.149.100

Já mám přístřešek už hotový.. ano je pravda, že jsem u Zuzky půl roku nejezdila a co je na tom? 🧐 Jen mi přijde ubohý to co tady neustále melete dokola jak kolovrátek 🤦🏼‍♀️ S Vámi to zde stejně nemá cenu, protože nikdo z Vás nemá koule a nepřijede tam v dobu kdy jsme u koní.. Ale přes net umíte všechno.. Proč jste si koně nepřijeli nafotit v době kdy jsme tam byli? Přesně vím proč.. Mate jen strach, proto tam jezdíte na tajňáka🤦🏼‍♀️
Kez by jste měli osobně tolik řečí jak přes net..
Pro mě jste všichni co tu píšete ubohý, začnu si z Vás něco dělat až seberete svoje zadky a přijedete osobně 👌 Pak se můžeme o něčem bavit 👌

5.2.2019 22:53
mikkc

XXX.XXX.7.34

Do teď jsem třeba nečetl žádný argument, neboj obhajobu toho co jste udělali s Bafi. Z dobře vypadajícího poníka totální trosku. Co se týká veterinářů, MVDr Kolečka k nám chodí jezdit. Poptám se. Každopádně dost pochybuji že by o čemkoli u vás řekl že je v pořádku.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2019 03:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Já mám přístřešek už hotový.. ano je pravda, že jsem u Zuzky půl roku nejezdila a co je na tom? 🧐 Jen mi přijde ubohý to co tady neustále melete dokola jak kolovrátek 🤦🏼‍♀️ S Vámi to zde stejně nemá cenu, protože nikdo z Vás nemá koule a nepřijede tam v dobu kdy jsme u koní.. Ale přes net umíte všechno.. Proč jste si koně nepřijeli nafotit v době kdy jsme tam byli? Přesně vím proč.. Mate jen strach, proto tam jezdíte na tajňáka🤦🏼‍♀️
Kez by jste měli osobně tolik řečí jak přes net..
Pro mě jste všichni co tu píšete ubohý, začnu si z Vás něco dělat až seberete svoje zadky a přijedete osobně 👌 Pak se můžeme o něčem bavit 👌

Najednou je přístřešek hotový. No to jsi fakt hvězda. Ten přístřešek měl být hotový už dávno. Stát měl již v září.

Jé on je únor ono se narychlo opravují přístřešky. Bravo asi bys chtěla cenu za majitele roku 2018-2019.

Nepojedu tam a to z těchto důvodů:

Za A) na rozdíl od tebe a tvé matky chodím do práce abych mohla koním zaplatit kvalitní ustájení.
Za B) mám svých starostí dost kolem svých zvířat. Chci aby měli co potřebují.
Za C) Asi bych za to co děláte těm koním nezůstala v klidu a pomlátila vás tam všechny.
A Takovýhle bůh ví co mi za to nestojí.

Co by za to jiný dal aby mohl mít tak pěkné koně jen je nakrmit. Ale bohužel nemají podporu rodiny nebo finance. Já si koně pořídila přes vzdor rodiny a bylo mi 22 let. Soničku mám od Srpna 2018 kdy byla 3 měsíční hříbátko.

I kdyby mi někdo nabízel ustájení jako máš ty pouze za výpomoc tak bych řekla NE. Nejsem socka jako tvoje rodina abych si nemohla dovolit zaplatit dobré ustájko. Kdybych si to dovolit nemohla koně nemám!!!

Jen pro ukázku takhle vypadá skoro 9 měsíční hříbě odstavované 18.11 2018 cca 5 dní před dovršením 6 měsíce z režimu 24/7 šla do režimu na noc box. Foto je ze 6.1 2019 klisna má krmnou dávku pouze 130g hříběcího krmiva na dávku ( Pouze pro režim ) a seno nonstop. Přesto by potřebovala něco shodit. Kopyta se jí dělají každých 4-5 týdnů.

Co to vyjádření k Bafi? Asi se do takového stavu dostala sama že?

6.2.2019 08:53
sisi58

XXX.XXX.191.1

Jedno vykastrování není stálá péče o koně. Taky nám kastrovala jiná vetka, než dojíždí pravidelně.

Jestli vám můžu poradit. Ukliďte. Dejte vodu, upravte ty přístřešky a hlavně dávejte víc sena. Se senem stojí a padá krmení koní. Není seno,není kůň. I kdybyste do koní valili vrchem spodem jádro, nikdy to nebude stačit. SENO je ZÁKLAD.

6.2.2019 10:34

sisi58 napsal(a):
Jedno vykastrování není stálá péče o koně. Taky nám kastrovala jiná vetka, než dojíždí pravidelně.

Jestli vám můžu poradit. Ukliďte. Dejte vodu, upravte ty přístřešky a hlavně dávejte víc sena. Se senem stojí a padá krmení koní. Není seno,není kůň. I kdybyste do koní valili vrchem spodem jádro, nikdy to nebude stačit. SENO je ZÁKLAD.

Sissi, Canko, Zlatko a ostatní. Myslím si, že takový lidé si budou pořád stát za svým a vůbec nemá cenu s nimi diskutovat a radit jim. Přeci je spoustu odborných článků a knih o chovu koní. Jen tyto dámy jsou jako z jiného světa a je asi pod jejich úroveň čerpat od odborníků. Je to ztráta času a oni mají svojí hlavu a jsou nejchytřejší. Akorát ztrácíte čas a zbytečně se nervujete. Každý soudný člověk, který přečte tuto diskusi si udělal obrázek. S takovými lidmi se musí tvrdě a nekompromisně. Doufám, jak slíbil včera Babiš, že popožene zákon o týrání zvířat. Pak snad už budou páky na takové "milovníky koní". Držím Vám Canko pěsti a obdivuji Vás.

6.2.2019 11:38
Jamaj31

XXX.XXX.137.105

Zlatka 557,kdo Ti řekl,že nechodíme do práce?Pracuji celý život ty cucáku.Nebudeš tady někoho osočovat,že je socka.Vypasená jsi jak hrom.Já vypadat jak ty,tak se jdu zahrabat a neukazuji se tu na koních.Moudrá jak kniha,ale všichni tady z Tebe mají jen srandu.Nech si svá kila,koně a jdi do háje s moudrama a urážkama.Mojí dceru nech napokoji!!!

6.2.2019 11:42
Jamaj31

XXX.XXX.137.105

Odborník je veterinář,studoval několik let aby byl odborník!Tady je to jen samá moudrost od pipin,které si myslí,že všechno vědí nejlépe.Nemá opravdu cenu nadále tady psát s někým, kdo nechce slyšet druhou stranu problému.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2019 11:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Jamaj31 napsal(a):
Zlatka 557,kdo Ti řekl,že nechodíme do práce?Pracuji celý život ty cucáku.Nebudeš tady někoho osočovat,že je socka.Vypasená jsi jak hrom.Já vypadat jak ty,tak se jdu zahrabat a neukazuji se tu na koních.Moudrá jak kniha,ale všichni tady z Tebe mají jen srandu.Nech si svá kila,koně a jdi do háje s moudrama a urážkama.Mojí dceru nech napokoji!!!

Mno, pokud takto reaguje dospělý, pracující člověk mající dceru, nemůžeme se divit, kam dnešní mladez spěje a jak se ti haranti, co jim lidé, jako vy, ukazují jak se má "správně" chovat, pak projevují. Pakliže je barboraskodova pravdu vaše dcera, víme, od koho má své chování.
Tak předvedte vaše super ustájení, stačí nafotit, normální fotky, ne ruzovej flek, jako třeba já či jiní zde provedli, a bude jasno. Jenže na to vy nemáte. Vám jdou jen urážky, kopání do ostatních a argumenty nula.

6.2.2019 12:23
Pesníček

XXX.XXX.33.232

Jamaj31 napsal(a):

Pokud vím, tak nikdo nenapsal že nechodite do práce. Všichni mají srandu z Vás aneb. zakomplexovany uživatel jamaj? Řešíte tu kolik váží uživatele místo toho aby se tu řešila váha koní

6.2.2019 12:49
barboraskodova

XXX.XXX.149.100

Nemám problém vyfotit Vám naše ustájení 👌

6.2.2019 12:51
Pesníček

XXX.XXX.33.232

Nemám problém vyfotit Vám naše ustájení 👌

Tak je vyfoťte

6.2.2019 13:02
koně

XXX.XXX.174.63

Jamaj31 napsal(a):

Myslím,že jak vypadá Zlatka,vy ,nebo vaše dcera není k tématu vůbec relevantní.
Prezentujete se tu ,jako dospělá,svéprávná ,dokonce něčí matka .Tak proč se trapně navážíte do osoby,která se vám snaží poradit?
Proč prostě nejdete a nevyfotíte,jak to u probíraných koní ,vypadá aktuálně?
Soudný a dospělý člověk nebude podporovat žabomyší války,které koním nepomohou ?
Natož, jak nějaká puberťačka rozdmýchávat hovadiny typu,kdo je jak hubený,tlustý,malý, velký?
Vzhled ,tvar ,barva pleti,jazyk ,kterým hovoříte,přece nemá vliv na kvalitu rady?To byste jako pracující a plnoletá mohla už vědět.
Zkuste tam ,jako dospělá ,místním promluvit do duše a dohlédnout ,aby koně byli v pořádku ,místo vypisování teorií na netu ,co?

6.2.2019 13:54
Pesníček

XXX.XXX.33.232

Tak co stačí? 🤣❤️

A kde jsou v foceny koně?

6.2.2019 14:00
anobbona

XXX.XXX.84.98

Tak co stačí? 🤣❤️

Ty kokso, jak ten bordel pak budete uklizet? Copak takhle se chovaji zvirata - na bahno a sracky se poprasi par stebel slámy, necha se to tema zviratama po#rat a rozmatlat jeste víc....? Ty stany jsou tam jako misto zmynovanych pristresku?
Ja vim, ze pro foto udelate cokoliv, ale doprcic, domyslete i dusledky - o vikendu roztaje snih a ty kone se vam v tech srackach utopí...!
Pokud chcete stlat na holou zem, tak par stebel opravdu nestačí. No jediné pozitivum, ze se ty kone kvuli fotce aspon jeden den poradne nazerou

6.2.2019 14:06
barboraskodova

XXX.XXX.255.155

Pesníček napsal(a):
A kde jsou v foceny koně?

Asi nikdy nebudete už s ničím spokojeni co? 🤣

6.2.2019 14:12
Pesníček

XXX.XXX.217.123

Asi nikdy nebudete už s ničím spokojeni co? 🤣

Odpověď nechápu, protože kone tam stále nevidím, příště prosím z ještě větší dálky

6.2.2019 14:13
Alexed1

XXX.XXX.149.100

koně napsal(a):
Myslím,že jak vypadá Zlatka,vy ,nebo vaše dcera není k tématu vůbec relevantní.
Prezentujete se tu ,jako dospělá,svéprávná ,dokonce něčí matka .Tak proč se trapně navážíte do osoby,která se vám snaží poradit?
Proč prostě nejdete a nevyfotíte,jak to u probíraných koní ,vypadá aktuálně?
Soudný a dospělý člověk nebude podporovat žabomyší války,které koním nepomohou ?
Natož, jak nějaká puberťačka rozdmýchávat hovadiny typu,kdo je jak hubený,tlustý,malý, velký?
Vzhled ,tvar ,barva pleti,jazyk ,kterým hovoříte,přece nemá vliv na kvalitu rady?To byste jako pracující a plnoletá mohla už vědět.
Zkuste tam ,jako dospělá ,místním promluvit do duše a dohlédnout ,aby koně byli v pořádku ,místo vypisování teorií na netu ,co?

Milá paní pod nickem Koně. Váš komentář nemá vůbec žádný smysl. Asi jste si načetla tu konverzaci. Začalo to tím že sem paní Zlatka dávala fotky sebe (jakožto, jak to říct slušně velmi zaoblené postavy) na své klisně ČT při skoku. Tak na to Barbora odpověděla. Dále se za ní postavila její matka a paní Zlatka Barbora maminku začala urážet že nechodí do práce a je socka,atd... Já v tom teda žádné rady nevidím. Asi by jste si měla sundat brýle a podívat se jak to je. Tady vlastně zápasí dvě strany. Ve Stekníku s koňmi žádný problém není.Všichni jenom koukají do počítačů, ale aby si zajeli do Stekníku a setkali se s majitelkou koní, to už ne. Na to mají strach. Ale ono je přece mnohem lepší a lehčí vše vidět jenom z jedné strany. A drahá paní Čanka Zuzanu zná osobně, ale místo toho aby za ní přijela a popovídali si o těch koní, radši ji předhodila sem. Protože je to přece mnohem větší zábava. Plno lidí mi tu připadá rozumných,ale bez jakéhokoliv zasvěcení ke koním ve Stekníku šli hned proti majitelce koní. Jenže nikdo nevidí i tu druhou stranu. To si všichni myslí že se u koní vše udělá lusknutím prstů? Vše chce práci. A že to tam není ideální? A kde je? Ukažte mi jedinou stáj kde je všechno ideální. To prostě neexistuje.... A další věc. Hrozný problém pro vás všechny byly deky. Ti koně podle jejich výživovému stavu rozhodně deky neměli k zakrytí, nýbrž k zahřátí. NIKDO NEMÁ PRÁVO SOUDIT NIKOHO KOHO NEZNÁ! A pokud je někdo tak odvážný a přijel by se na ty koně kouknout když tam bude majitelka, rozhodně by změnil názor. Jenže to by bylo moc práce. Vždyť stačí sedět u počítače či telefonu a jen komentovat něco a čem vůbec nic neví. A ještě jedna věc! Fotky nehorázně zkreslují, to ví ale každý... Jen se podívejte na tolik maturitních a jiných fotek jak plno lidí vypadá. Nejlepší je se jet podívat přímo za majitelkou a mluvit s ní a ne tu jen psát a přitom se schovávat za své nicky beze jména a bez charakteru.... Je mi z toho všeho zle. Proboha zamyslete se a začněte se chvat jako lidi... Děkuju Veronika

6.2.2019 14:15
canka

XXX.XXX.249.200

Tak co stačí? 🤣❤️

No nestačím zírat..přeci jen to mělo smysl..přeci jen to k něčemu vedlo..podle mých fotek to u vás takhle určitě nevypadalo..najednou nové plachty na přístřeškách,sláma,seno..všechno,co chybělo najednou je..přeci jen se ty koně aspoň chvíli budou mít dobře..tak to tak aspoň držte prosím..moc tím těm koním pomůžete..

6.2.2019 14:16
barboraskodova

XXX.XXX.255.155

Pesníček napsal(a):
Odpověď nechápu, protože kone tam stále nevidím, příště prosím z ještě větší dálky

Tak to už vám pomůžou jenom pořádně silné brýle.. 🤣

6.2.2019 14:25
Pesníček

XXX.XXX.217.123

Alexed1 napsal(a):
Milá paní pod nickem Koně. Váš komentář nemá vůbec žádný smysl. Asi jste si načetla tu konverzaci. Začalo to tím že sem paní Zlatka dávala fotky sebe (jakožto, jak to říct slušně velmi zaoblené postavy) na své klisně ČT při skoku. Tak na to Barbora odpověděla. Dále se za ní postavila její matka a paní Zlatka Barbora maminku začala urážet že nechodí do práce a je socka,atd... Já v tom teda žádné rady nevidím. Asi by jste si měla sundat brýle a podívat se jak to je. Tady vlastně zápasí dvě strany. Ve Stekníku s koňmi žádný problém není.Všichni jenom koukají do počítačů, ale aby si zajeli do Stekníku a setkali se s majitelkou koní, to už ne. Na to mají strach. Ale ono je přece mnohem lepší a lehčí vše vidět jenom z jedné strany. A drahá paní Čanka Zuzanu zná osobně, ale místo toho aby za ní přijela a popovídali si o těch koní, radši ji předhodila sem. Protože je to přece mnohem větší zábava. Plno lidí mi tu připadá rozumných,ale bez jakéhokoliv zasvěcení ke koním ve Stekníku šli hned proti majitelce koní. Jenže nikdo nevidí i tu druhou stranu. To si všichni myslí že se u koní vše udělá lusknutím prstů? Vše chce práci. A že to tam není ideální? A kde je? Ukažte mi jedinou stáj kde je všechno ideální. To prostě neexistuje.... A další věc. Hrozný problém pro vás všechny byly deky. Ti koně podle jejich výživovému stavu rozhodně deky neměli k zakrytí, nýbrž k zahřátí. NIKDO NEMÁ PRÁVO SOUDIT NIKOHO KOHO NEZNÁ! A pokud je někdo tak odvážný a přijel by se na ty koně kouknout když tam bude majitelka, rozhodně by změnil názor. Jenže to by bylo moc práce. Vždyť stačí sedět u počítače či telefonu a jen komentovat něco a čem vůbec nic neví. A ještě jedna věc! Fotky nehorázně zkreslují, to ví ale každý... Jen se podívejte na tolik maturitních a jiných fotek jak plno lidí vypadá. Nejlepší je se jet podívat přímo za majitelkou a mluvit s ní a ne tu jen psát a přitom se schovávat za své nicky beze jména a bez charakteru.... Je mi z toho všeho zle. Proboha zamyslete se a začněte se chvat jako lidi... Děkuju Veronika

Pár nás tu je co přímo ve stekniku byli a myslím si že nám stav zvířat nepřišel v pořádku. Vše se lusknutim prstů určitě nezmění, ale proč to tedy trvá už tolik let?

6.2.2019 14:26
Pesníček

XXX.XXX.217.123

Tak to už vám pomůžou jenom pořádně silné brýle.. 🤣

Nebo vyfotit ty koně normálně jak vás zde o to lidé žádali?

6.2.2019 14:34
barboraskodova

XXX.XXX.255.155

Pesníček napsal(a):
Nebo vyfotit ty koně normálně jak vás zde o to lidé žádali?

A co jsem? Pes? Abych poslouchala? Nikdo z Vás zde není veterinář ani soudce ani nic podobného. Takhle to u nás prostě je a tím jsme s Vámi tuto debatu ukončili. UŽ SE MŮŽETE STARAT POUZE O SEBE A O SVÉ ZVÍŘATA A NENAVÁŽET SE STÁLE A POŘÁD DO NÁS. V celé ČR je mnohem více a horších případů než u nás, tudíž si můžete zase vybrat někoho jiného pokud Vás toto baví 👌

Neregistrovaný uživatel

6.2.2019 14:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Tak co stačí? 🤣❤️

Strasnej problém se spoustou keců, co? Ano, stačí, stejně to lépe nesvedeš, a k celkovému obrázků mne osobně ano. Jak někdo psal výše, aspoň někdy dostanou koně pořádně nažrat.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2019 14:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

A co jsem? Pes? Abych poslouchala? Nikdo z Vás zde není veterinář ani soudce ani nic podobného. Takhle to u nás prostě je a tím jsme s Vámi tuto debatu ukončili. UŽ SE MŮŽETE STARAT POUZE O SEBE A O SVÉ ZVÍŘATA A NENAVÁŽET SE STÁLE A POŘÁD DO NÁS. V celé ČR je mnohem více a horších případů než u nás, tudíž si můžete zase vybrat někoho jiného pokud Vás toto baví 👌

Aha, jiný to dělaj hůř než my, tak my to mužem dělat blbě. No, když už dáš pokoj, úleva pro nás. Chudákum koním to moc nepomůže.... 😞

6.2.2019 14:39
Pesníček

XXX.XXX.217.123

Opět jste urazena zbytečně, lidé vás zadali především o fota koní. Velmi pěkný argument že je takovýchto případů více, srovnávate se tedy s dalšími případy špatně skrmenych koní?

Neregistrovaný uživatel

6.2.2019 14:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Alexed1 napsal(a):

Milá Veroniko, Vy jste to tu četla celé, nebo také jen reagujete na výměnu názorů mezi dvěma nicky? Paní "koně" reagovala na celou situaci.
My nemáme soudit, vy jste nás odsoudila jako zbabelce bez charakteru. Když Vám napíšu, abyste se přijde podívat a popovídat si, uděláte to? Těžko, viďte, proč byste to měla dělat, hnát se přes půl republiky, aby Vám stejne kidy někdo vyprávěl do očí. Ne, nejsme veterináři, ale s mnoha dlouhá léta spolupracujeme, já jich znám mnoho osobně, a pracovala jsem na veterinární klinice. Ale mnoho z nas je dlouholetých praktiků, kterým rukama prošlo několik koní, některým několik desítek, jiným i stovek. Kolik koní jste vlastnila, o kolik koní jste se starala, kolika koním jste pomohla ze špatného stavu, kolika koním jste poskytla přístřeší, zázemí a svou každodenní starost? Myslíte si, že člověk s kupříkladu 20 letou praxí nepozná, že hříbě není v pořádku, že má špatné nohy a kopyta, a že pro koně po schvácení je ustájení, ve kterém se nachází, vhodné či nevhodné? Slečna Barborka nás zde vychovává jako sobě rovné, ale pozor, sama ani neví, jak zacházet a jak se starat o schváleného koně. Takže máte-li něco proti, na názor máte samozřejmě právo. Ale nestekejte tady po lidech, kterým záleží nás koních, že jsou bez charakteru a za něco se schovávají, stejně tak nevíte nic o nás, tak jako nevíme my nic o vás.

6.2.2019 14:56

huraaa kone maji nastlane,seno,dokonce kostka lizu...vyborne. ale sahnete si do svedomi co z toho by bylo kdybyto tu canka nezverejnila? ted uz jen aby to vydrzelo....ale to hribe a ryzaka vidim teda dost bidne:/ kez by prezili...

6.2.2019 15:08
barboraskodova

XXX.XXX.255.155

huraaa kone maji nastlane,seno,dokonce kostka lizu...vyborne. ale sahnete si do svedomi co z toho by bylo kdybyto tu canka nezverejnila? ted uz jen aby to vydrzelo....ale to hribe a ryzaka vidim teda dost bidne:/ kez by prezili...

Už Vás všech tady mám akorát tak dost. Nic nevíte a stále píšete nesmysly. Jak jsem psala- s našimi koňmi si můžeme dělat co chceme a Vám to může být u zadku. Takže ještě jednou pro ty co stále nechápu nebo mají nějakou poruchu- ti koně jsou OK- pouze ČT má vážný zdravotní problém do kterého Vám nic není. Hříbě už se začíná dávat dohromady- od té doby co mu odvezli mámu má první poslední. Liz má každý kůň už od začátku. Neříkají Vám blesku!? Že jste si až teď všimla? Seno mají celou zimu+dokrmujeme ječnou slámou. Už mě nebaví jak tu z nás děláte že koně celou zimu neměli ani kousek přístřešku a nedostali ani stéblo trávy. Takže už se vzpamatujte-koně mají od začátku zimy seno, jádro i liz + přístřešek, který nebyl v nejlepším stavu u některých, ale stál. Tudíž se měli kam schovat.

6.2.2019 15:35

Už Vás všech tady mám akorát tak dost. Nic nevíte a stále píšete nesmysly. Jak jsem psala- s našimi koňmi si můžeme dělat co chceme a Vám to může být u zadku. Takže ještě jednou pro ty co stále nechápu nebo mají nějakou poruchu- ti koně jsou OK- pouze ČT má vážný zdravotní problém do kterého Vám nic není. Hříbě už se začíná dávat dohromady- od té doby co mu odvezli mámu má první poslední. Liz má každý kůň už od začátku. Neříkají Vám blesku!? Že jste si až teď všimla? Seno mají celou zimu+dokrmujeme ječnou slámou. Už mě nebaví jak tu z nás děláte že koně celou zimu neměli ani kousek přístřešku a nedostali ani stéblo trávy. Takže už se vzpamatujte-koně mají od začátku zimy seno, jádro i liz + přístřešek, který nebyl v nejlepším stavu u některých, ale stál. Tudíž se měli kam schovat.

pardon ale liz je novy-to zas kazdy pozna-ciste bily skoro neolizany. a vase veta - hribe od te doby co mu odvezli mamu ma prvni posledni...super,do te doby nemelo nic. proc tedy fotky jsou jine nez vase? na fotkach canky boxy bez slamy,sena,bez soli,skoro bez plachet....asi kouzlo. sisi i coudas vam dali fotky sveho ustajeni. neotevrelo vam to trochu oči? chapu ze mit ustajko zdarma je super....ale je to tak super i vuci tomu koni?

Neregistrovaný uživatel

6.2.2019 15:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Bohužel nemáte pravdu. S vašimi koňmi si můžete dělat co chcete do doby, dokud dodržujte jejich -tedy koni- práva, tj. dodržujte zákon proti týrání zvířat.
Přístřešek, který není v nejlepším stavu, tj. neposkytuje závětří, tj. koně se nemají kam schovat, neposkytuje koním v zimě dostatečnou ochranu, to znamená že? Je porušen zákon.... A mohli bychom dále pokračovat. Ale co je hlavní, soudný člověk, který koně nemá kam strčit, nemá pro něj zázemí, si ho nepořídí. Jen sobci strcej koně na placek za barák, hlavně že mám koníčka, kterého miluji nade vše, ale k jeho utrpení je slepý. Škoda, že se raději priklanis ke své a ostatních slepotě, místo toho, abys si řekla, že to jde dělat i lépe, a ten tvůj koníček může být spokojenější, a tím pádem si tě nikdo nebude všímat. Ale to těžko pochopíš, proto budeš raději nadávat všem okolo.

6.2.2019 16:49
lenka.louny

XXX.XXX.149.76

Alexed1 napsal(a):

Paní Zlatka sice slovo socka vážně použila, to vám neberu, ale myslela to tak, že by radši platila ustájení kdekoliv jinde než zadarmo zde - tudíž zpochybnila finanční stav, však, že nechodí do práce zde nikdo nepsal.

Pokud jde o matku Barbory, kdyby řešila váhu Zlatky vůči koni, ale ona ji začala urážet (cituji: "Vypasená jsi jak hrom. Já vypadat jak ty, tak se jdu zahrabat. Vem si svá kila, koně a jdi do háje."), což jste mimochodem vy udělala také, jen jste přidala "jak to říct slušně". A pardon, ale zrovna Barbora nemá co komu říkat vůči váze a koni, sama na koni skákala a její matka už vůbec nemá co mluvit.

A paní pod nickem Koně jen reagovala na tuto konverzaci tím, že dospělá žena takto reaguje na blbosti místo na to, aby řešila koně.

6.2.2019 17:06
lenka.louny

XXX.XXX.149.76

S vašimi koňmi si nemůžete dělat, co chcete. Můžete rozhodnout, kde je ustájit, jak je zaměřit či kým je okovat, ale pořád nemúžete dělat věci, které zakazuje zákon.

Co se přístřešku týče, berete takto i koně? Není v nejlepším stavu, ale stojí. Zatím mi to tak připadá.

6.2.2019 17:38

mikkc napsal(a):
Do teď jsem třeba nečetl žádný argument, neboj obhajobu toho co jste udělali s Bafi. Z dobře vypadajícího poníka totální trosku. Co se týká veterinářů, MVDr Kolečka k nám chodí jezdit. Poptám se. Každopádně dost pochybuji že by o čemkoli u vás řekl že je v pořádku.

Tak to jste bohužel jen nečetl, i Barbora se k Bafy vyjadřovala.

6.2.2019 17:48

Alexed1 napsal(a):

O dekuji! Koukám že tady jsou i rozumní lidé, sama jsem ve stekniku byla a je to jiné než na fotkách, ano je tam bahno, ale kde není? Další věc, jestliže je tam nějaký bordel, tak prosím berte v potaz, ze paní Zuzana je slušný a pracující člověk, ty koně ji nijak neživí. Děla pro ne co muže.
A opravdu mě začala vytáčet “nejmenovaná” dáma, která se strašně statečně vydala do stekniku, s jakýmsi údajným svědkem nebo co, ale opravdu nemá na to přijet, když je tam paní Zuzana a třeba i Barbora a povídat si z očí do očí...

6.2.2019 18:02
Pipilota

XXX.XXX.46.93

O dekuji! Koukám že tady jsou i rozumní lidé, sama jsem ve stekniku byla a je to jiné než na fotkách, ano je tam bahno, ale kde není? Další věc, jestliže je tam nějaký bordel, tak prosím berte v potaz, ze paní Zuzana je slušný a pracující člověk, ty koně ji nijak neživí. Děla pro ne co muže.
A opravdu mě začala vytáčet “nejmenovaná” dáma, která se strašně statečně vydala do stekniku, s jakýmsi údajným svědkem nebo co, ale opravdu nemá na to přijet, když je tam paní Zuzana a třeba i Barbora a povídat si z očí do očí...

A kolik je lidí v celé ČR které koně živí? Úspěch je když koně nějakým výdělkem pokryjí všechny náklady. Naprostá většina majitelů má koně jako zábavu a pořádně je dotuje jiným příjmem.
A o to jde, uvědomit si, že dnes mít koně v hobby režimu znamená dát do toho cca 5000,- každý měsíc. Za méně už něco na koni šidíte a později se to projeví...

6.2.2019 18:28

Pipilota napsal(a):
A kolik je lidí v celé ČR které koně živí? Úspěch je když koně nějakým výdělkem pokryjí všechny náklady. Naprostá většina majitelů má koně jako zábavu a pořádně je dotuje jiným příjmem.
A o to jde, uvědomit si, že dnes mít koně v hobby režimu znamená dát do toho cca 5000,- každý měsíc. Za méně už něco na koni šidíte a později se to projeví...

Já jen reagují na zprávy stylu - ještě na koních děla kroužek atd. To je sice pravda, ale nic moc z toho netrhne, četla jsem zde narážky stylu, že vydělává na kroužku a nechává si peníze pro sebe, což není pravda.

Neregistrovaný uživatel

6.2.2019 18:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Ok, paní Zuzana dělá co může, je slušná a chodí do práce, koně ji neživí, to zde psala Barbora, že má u ní koně zadarmo. Tudíž paní Zuzana vydělává dost na to, aby mohla vlastnit x koní, což stojí poměrně dost peněz na vlastním, což pak na pronajatých pozemcích. Pokud vlastní tolik koní a nemá na to dostatek financí a patrně i času,což se projevuje "vizáží" celého areálu, proč jich má tolik? Pakliže je tam více koní ustájených zadarmo, proč se o své koně a okolí nestarají nájemci? Vím, jak je náročné se starat o 10 koní sám. Proto si myslím, že někde se to odrazit musí.
Ale to stále , jak říkáte, melem to samý dokola. Mne se také nelíbí, že mne nepřímo napadate na netu, přijedete si to vyříkat do očí? Ne, v pořádku. Tak nechtějte po mně, abych se hnala 150 km někam, kde uvidím totéž, co na fotce a zas pojedu domů, protože oni některý lidi prostě mají svou pravdu, a ani přímá konfrontace nic nezmeni.
Jen tak mimochodem, já jsem sem dala své fotky, z jakého důvodu mne nikdo nenapadl, že je něco v nepořádku? Chápete alespoň tento rozdíl? Za případnou odpověď děkuji. Káťa

6.2.2019 19:10
mikkc

XXX.XXX.7.34

Tak to jste bohužel jen nečetl, i Barbora se k Bafy vyjadřovala.

To je možné že jsem přehlédl. A jaký je tedy důvod že vypadá jako když prošla koňskou Treblinkou/Rolinkou?

Neregistrovaný uživatel

6.2.2019 19:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

lenka.louny napsal(a):
Paní Zlatka sice slovo socka vážně použila, to vám neberu, ale myslela to tak, že by radši platila ustájení kdekoliv jinde než zadarmo zde - tudíž zpochybnila finanční stav, však, že nechodí do práce zde nikdo nepsal.

Pokud jde o matku Barbory, kdyby řešila váhu Zlatky vůči koni, ale ona ji začala urážet (cituji: "Vypasená jsi jak hrom. Já vypadat jak ty, tak se jdu zahrabat. Vem si svá kila, koně a jdi do háje."), což jste mimochodem vy udělala také, jen jste přidala "jak to říct slušně". A pardon, ale zrovna Barbora nemá co komu říkat vůči váze a koni, sama na koni skákala a její matka už vůbec nemá co mluvit.

A paní pod nickem Koně jen reagovala na tuto konverzaci tím, že dospělá žena takto reaguje na blbosti místo na to, aby řešila koně.

Asi šlo o reakce na tuto větu.

I kdyby mi někdo nabízel ustájení jako máš ty pouze za výpomoc tak bych řekla NE. Nejsem socka jako tvoje rodina abych si nemohla dovolit zaplatit dobré ustájko. Kdybych si to dovolit nemohla koně nemám!!!

No myšleno je to tak že na koni šetří a nebo na jiné ustájení prostě nemají.

6.2.2019 19:20
koně

XXX.XXX.174.63

Alexed1 napsal(a):

Smysl má
Tak tedy krátce,shrnu.
Zastánci,nebo tedy zastánkyně , koňské hladomorny pod zámkem tady dostávají poměrně fundované rady.
Jak docílit toho ,aby jejich koně nevypadali,jak vypadají .Tudíž nepoutali pozornost kolemjdoucích svou ubohostí.
Taky jak dát dohromady děsivý areálek.Složený z betonových kvádrů, z nich čumících tyček ,na nich potrhaných plachet ,prázdných pneumatik a podobných lákadel pro oči .
Rady dává,mezi jinými i Zlatka .
A ty rady nejsou mimo téma,ani od věci.
Ale zastánkyně mořkobylkovny se navážejí do toho,jak Zlatka vypadá na fotkách?
Proto píšu,že na vzhledu,tvaru,barvě atd. u dobrého poradce opravdu nezáleží .
Už ???

Neregistrovaný uživatel

6.2.2019 19:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Barboro vážně nepojedu skoro 300km tam i zpět abych poslouchala ty stejné žvásty. Mám koně 2,5 roku a měla jsem hodně těžký start mnoho lidí mi tu řekli ať koně prodám. Neudělala jsem tak vzala jsem si z toho to že chci být dobrý majitel a jít příkladem. Ono jsem těžká ano a právě proto nechávám kobylu prohlížet fyzioterapeutem. Ale kobyla je v pořádku a je hlavně NAKRMENÁ A VYPADÁ DOBŘE.

Pokud na koně nemáte nemějte ho. Než mít koně v podmínkách co máte vy tak radši žádné mít nebudu. Je to o penězích bohužel lásky se koně nenažerou.

Platím 4 500,- za ustájení a kde máte další výdaje. Kovář, veterinář, krmení, očkování odčervení a nedej bože aby přišla kolika nebo jiné onemocnění, Vybavení na ježdění a popřípadě deky.

Za rok jen za ustájení dám 54 tisíc
za krmení 12 tisíc,
Odčervení 1-2 tisíce,
Fyzio 2x do roka 2 tisíce
Očkování a krve na převoz dalších 1 tisíc.
Kovář zima 600,- léto kdy se kove 3600,-
Sůl a minerálku nepočítám.

Za 1 dospělého koně za rok jsou náklady 75 200,- Za Soninu 72 800,- za předpokladu že se nebude muset kovat ze zdravotních důvodů. Když budu počítat s vyšší částkou jsem na 150 400,- ZA ROK když se nic nepodělá a budou zdraví!!!!! A mám ustájení pro některé průměrné kvality. Pro mě je ale nejlepší z toho co jsem prošla. Komfort a koně spokojení nažraní a fit.

Na první fotce je přístřešek koní co mají na noc box
Na druhé je venkovní box a na třetí přístřešek pro koně v režimu 24/7

Koně co jsou boxovaní mají i v létě režimže přes poledne chodí domů a pak jdou zas k večeru.
Na poslední fotce je vidět krmelec seno tam je furt a pak mají v boxu.

6.2.2019 19:51

Barboro vážně nepojedu skoro 300km tam i zpět abych poslouchala ty stejné žvásty. Mám koně 2,5 roku a měla jsem hodně těžký start mnoho lidí mi tu řekli ať koně prodám. Neudělala jsem tak vzala jsem si z toho to že chci být dobrý majitel a jít příkladem. Ono jsem těžká ano a právě proto nechávám kobylu prohlížet fyzioterapeutem. Ale kobyla je v pořádku a je hlavně NAKRMENÁ A VYPADÁ DOBŘE.

Pokud na koně nemáte nemějte ho. Než mít koně v podmínkách co máte vy tak radši žádné mít nebudu. Je to o penězích bohužel lásky se koně nenažerou.

Platím 4 500,- za ustájení a kde máte další výdaje. Kovář, veterinář, krmení, očkování odčervení a nedej bože aby přišla kolika nebo jiné onemocnění, Vybavení na ježdění a popřípadě deky.

Za rok jen za ustájení dám 54 tisíc
za krmení 12 tisíc,
Odčervení 1-2 tisíce,
Fyzio 2x do roka 2 tisíce
Očkování a krve na převoz dalších 1 tisíc.
Kovář zima 600,- léto kdy se kove 3600,-
Sůl a minerálku nepočítám.

Za 1 dospělého koně za rok jsou náklady 75 200,- Za Soninu 72 800,- za předpokladu že se nebude muset kovat ze zdravotních důvodů. Když budu počítat s vyšší částkou jsem na 150 400,- ZA ROK když se nic nepodělá a budou zdraví!!!!! A mám ustájení pro některé průměrné kvality. Pro mě je ale nejlepší z toho co jsem prošla. Komfort a koně spokojení nažraní a fit.

Na první fotce je přístřešek koní co mají na noc box
Na druhé je venkovní box a na třetí přístřešek pro koně v režimu 24/7

Koně co jsou boxovaní mají i v létě režimže přes poledne chodí domů a pak jdou zas k večeru.
Na poslední fotce je vidět krmelec seno tam je furt a pak mají v boxu.

zlatko dost jste na sobe zapracovala. super

Neregistrovaný uživatel

6.2.2019 19:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

zlatko dost jste na sobe zapracovala. super

Děkuji jako majitel si zakládám na tom že koně mají co potřebují a jsou v dobrém výživovém, fyzickém a psychickém stavu. I Zlatka si v nové stáji v noci začala lehat. od jara kvůli RAO půjde do režimu 24/7

6.2.2019 20:00
sisi58

XXX.XXX.191.1

Jamaj31 napsal(a):
Odborník je veterinář,studoval několik let aby byl odborník!Tady je to jen samá moudrost od pipin,které si myslí,že všechno vědí nejlépe.Nemá opravdu cenu nadále tady psát s někým, kdo nechce slyšet druhou stranu problému.

Mě studovaná veterinářka pokazila kobylu, neboť nejspíš chyběla ve škole, když se probírala dušnost.
Takže ano, odborníky brát, ovšem je třeba taky nějaké sebevzdělání, jinak vám může nějaký neználek nakukat cokoli. A nemyslete,ani veterinář neví všechno.

6.2.2019 20:02
canka

XXX.XXX.35.234

Ano,Zuzanu znam osobně,je to má spolužačka ze střední..bohužel..od střední školy jsme se neviděli,což je 11 let..a jsem za to ráda..kdy kdo je u vás u koní nevím,přijeli jsme dopoledne,v době,kdy už většina majitelů,co má koně doma,má nakrmeno,vykydáno,prostě postaráno..tady nebyla opravdu ani noha..a ano,chtěla jsem přijet osobně,ale jak už psala Pipilota a Niger..nemá to vlastně cenu,protože vy budete kecat svoje a my svoje..je to k ničemu..já jsem ráda,že díky této diskuzi tu slyšíte názory x koňáků nezávisle na sobě a místě,kde bydlí..všichhni dle fotek viděli,že je to špatně..a hlavně se vám to tu snaží trpělivě vysvětlit,ale vy,respektive parta holek,co ve Stekníku jezdí,tak Zuzanu a její styl chovu brání..no bodejť by ne,když jedna tam má koně zadarmo a ostatní si vozí zadek..bodejť by to místo nebranili..o tom,jak je kdo tlustý,hubený,poctivý nebo slušný se tu bavit nebudu,to se tu neřeší..řeší se tu stav koní..z každého koně,co přišel do Stekníku,se stal chudák..viděla jsem i toho nepapírového hřebce,kterým jste bílou Bafy nechtěli přece připustit,proto byl normálně s kobylami puštěný ve výběhu(viz. foto od Mazlicek),jak byl kost a kůže..jak se Bafy mohla dostat do takového stavu?Odcházela do Stekníku jako krásný kůň s grošemi,odcházela jako troska,sedřená,hubená,bez jiskry v oku..chudák kobyla..ale to je přeci jen opadlá z porodu..lži,lži a lži..jak psala Jaruš87 - kdyby jsme se do toho nevložili,koně stojí dál v mrazu na zmrzlém,bez slámy,sena a v bordelu..proč má teda tolik koní?Proč si přivezla dalšího?Na co 9 koní?Proč nemá třeba jen 2 nebo 3,aby je v klidu uživila a vypadali tak,jak zdravý kůň má vypadat a mohla jim udělat odpovídající zázemí?Proč?
Na jednu stranu jsem ráda,že díky téhle diskuzi,o které se holčičky dozvěděli,se začali trochu starat a koně se aspoň nažerou..ale na druhou stranu lituji toho,že jsem to zveřejnila před návštěvou KVS,protože ta teď přijede k najednou nastlaným přístřeškům(na fotce jde vidět balík slámy nebo sena dokonce),senu a opraveným rádoby přistřeškům..hubený koně KVS neřeší viz. koně v Jankově(kdyby se do toho nevložila televize,nic by se nestalo).Takže přijedou,řeknou,že je to ok a pojedou..

Neregistrovaný uživatel

6.2.2019 20:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

sisi58 napsal(a):
Mě studovaná veterinářka pokazila kobylu, neboť nejspíš chyběla ve škole, když se probírala dušnost.
Takže ano, odborníky brát, ovšem je třeba taky nějaké sebevzdělání, jinak vám může nějaký neználek nakukat cokoli. A nemyslete,ani veterinář neví všechno.

Tak tak a nejen veterinář ale i kovář. Mě studovaný kovář pokazil 3 měsíční hříbě když ho vystrouhal takto. Náprava se táhne do dnes. A ted mám super kováře. To že někdo něco vystudoval neznamená že je to záruka kvality na to jsem si taky přišla. Proto se vzdělávám po večerech z knih a odborných článků

6.2.2019 21:04
Alexed1

XXX.XXX.149.100

Milá Veroniko, Vy jste to tu četla celé, nebo také jen reagujete na výměnu názorů mezi dvěma nicky? Paní "koně" reagovala na celou situaci.
My nemáme soudit, vy jste nás odsoudila jako zbabelce bez charakteru. Když Vám napíšu, abyste se přijde podívat a popovídat si, uděláte to? Těžko, viďte, proč byste to měla dělat, hnát se přes půl republiky, aby Vám stejne kidy někdo vyprávěl do očí. Ne, nejsme veterináři, ale s mnoha dlouhá léta spolupracujeme, já jich znám mnoho osobně, a pracovala jsem na veterinární klinice. Ale mnoho z nas je dlouholetých praktiků, kterým rukama prošlo několik koní, některým několik desítek, jiným i stovek. Kolik koní jste vlastnila, o kolik koní jste se starala, kolika koním jste pomohla ze špatného stavu, kolika koním jste poskytla přístřeší, zázemí a svou každodenní starost? Myslíte si, že člověk s kupříkladu 20 letou praxí nepozná, že hříbě není v pořádku, že má špatné nohy a kopyta, a že pro koně po schvácení je ustájení, ve kterém se nachází, vhodné či nevhodné? Slečna Barborka nás zde vychovává jako sobě rovné, ale pozor, sama ani neví, jak zacházet a jak se starat o schváleného koně. Takže máte-li něco proti, na názor máte samozřejmě právo. Ale nestekejte tady po lidech, kterým záleží nás koních, že jsou bez charakteru a za něco se schovávají, stejně tak nevíte nic o nás, tak jako nevíme my nic o vás.

Vy jste asi nepochopila můj komentář, nebo pochopila ale špatně. Tak to vezmeme z jiné strany, což jsou odpovědi na vaše otázky a udání jiného směru vašich domněnek.
Ano, četla jsem úplně celou konverzaci z obou stran.
A paní reagovala pouze na konverzaci mezi paní Zlatkou a více méně Barbory maminkou.
Já nikoho neodsoudila. Ani jako zbabělce bez charakteru. Napsala jsem cituji :,, psát a přitom se schovávat za své nicky beze jména a bez charakteru.... ".Což znamená že tím myslím že sem nikdo nepředhodí svoji osobu,svůj charakter, protože ví že by se na něj lidi taky pustili. Pouze se schovává za nick bez fotka a charakteru.. Snad už to chápete (myšleno v dobrém).
Tady se ovšem 75% lidí jsou z blízkého okolí co tam jezdí pouze na tajňačku když tam majitelka není.
Jen nevím kde jste vzala ty veterináře, o nich jsem nic nepsala.
Hříbě není v perfektním stavu, to pozná každý. Má špatný postoj, atd...
Já na nikoho neštěkala, ale pouze jsem klidně konstatovala co si myslím. A jak píšete já o Vás nic nevím a Vy nic o mě a proto nikomu nelezu do jeho zahrádky

Neregistrovaný uživatel

6.2.2019 21:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Alexed1 napsal(a):
Vy jste asi nepochopila můj komentář, nebo pochopila ale špatně. Tak to vezmeme z jiné strany, což jsou odpovědi na vaše otázky a udání jiného směru vašich domněnek.
Ano, četla jsem úplně celou konverzaci z obou stran.
A paní reagovala pouze na konverzaci mezi paní Zlatkou a více méně Barbory maminkou.
Já nikoho neodsoudila. Ani jako zbabělce bez charakteru. Napsala jsem cituji :,, psát a přitom se schovávat za své nicky beze jména a bez charakteru.... ".Což znamená že tím myslím že sem nikdo nepředhodí svoji osobu,svůj charakter, protože ví že by se na něj lidi taky pustili. Pouze se schovává za nick bez fotka a charakteru.. Snad už to chápete (myšleno v dobrém).
Tady se ovšem 75% lidí jsou z blízkého okolí co tam jezdí pouze na tajňačku když tam majitelka není.
Jen nevím kde jste vzala ty veterináře, o nich jsem nic nepsala.
Hříbě není v perfektním stavu, to pozná každý. Má špatný postoj, atd...
Já na nikoho neštěkala, ale pouze jsem klidně konstatovala co si myslím. A jak píšete já o Vás nic nevím a Vy nic o mě a proto nikomu nelezu do jeho zahrádky

Napsala jste, že se bojíme přijet a popovídat si osobně. Že soudíme na základě fotografií, ale nic víc nevíme. Postoj a kvalita kopyt je bohužel vidět i na fotce. Ano, Vás komentář o charakteru jsem nepochopila, nechápu jej stále. Nicméně když přidám k profilu fotku, zlepší se to? Já myslím, že ne. Jsou přidány fotky na obhajobu, tak pokud bude tento stav zachován, a "na tajnacku" to opět někdo vyfotí, a zůstane u tohoto zlepšení, nebude nikdo nikoho soudit, nikdo nikoho probírat a nikdo si nikoho všímat.

7.2.2019 09:15
Jamaj31

XXX.XXX.137.105

Mazlíček123 je zřejmě Sára,která jezdila u Zuzky a lezla na Bižulku,vůbec na ní nebyla velká?To ale bylo v pořádku.Jiného koně by totiž nezvládla.Všechno bylo u Zuzky nejlepší až do dne kdy se Zuzka ozvala,aby holky taky pomohly.To ale už bylo špatně.Dnes je Sára dospělá a ví vše nejlépe.Je to smutné co Sáro.Sáhni si na svědomí.Ted tu píšeš bludy a bouříš lidi proti sobě.To ale už je jedno.

7.2.2019 09:53
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Jamaj31 proč pořád hledáte nějakého vnějšího nepřítele? Věnujte raději čas samostudiu. Tím více prospějete koním i sobě (i kdyby jste měla dojít k závěru, že s držením koní končíte, raději si budete platit lekce).

Neregistrovaný uživatel

7.2.2019 10:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Jamaj31 napsal(a):
Mazlíček123 je zřejmě Sára,která jezdila u Zuzky a lezla na Bižulku,vůbec na ní nebyla velká?To ale bylo v pořádku.Jiného koně by totiž nezvládla.Všechno bylo u Zuzky nejlepší až do dne kdy se Zuzka ozvala,aby holky taky pomohly.To ale už bylo špatně.Dnes je Sára dospělá a ví vše nejlépe.Je to smutné co Sáro.Sáhni si na svědomí.Ted tu píšeš bludy a bouříš lidi proti sobě.To ale už je jedno.

Evidentně slečna dospěla a usoudila že tam něco je špatně

7.2.2019 10:11
Jamaj31

XXX.XXX.137.105

Pipilota,nechápu Vaší konverzaci!Stáj Stekník není moje a tudíš nevím co myslíte samostudiem?Koně má dcera a myslím, velice dobře se o něj stará.Náš kůnˇnestrádá.

7.2.2019 10:12
Jamaj31

XXX.XXX.137.105

Všechny koně u Zuzky mají péči,tak proč pořád rejete.

Neregistrovaný uživatel

7.2.2019 10:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Jamaj31 napsal(a):

Ještě se zeptám k tomu strachu když je ustájení Zuzany proč zde taky nepíše a namísto toho smaže fotky znehodnotí web dokonce smaže i mail uvedený na webu. Fotky na Rajčeti taky smazala takto se člověk co něco skrývá a má kolem koní vše v pořádku nechová.
Ono je jednoduší poslat do boje svoje ovečky

Neregistrovaný uživatel

7.2.2019 10:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Jamaj31 napsal(a):
Pipilota,nechápu Vaší konverzaci!Stáj Stekník není moje a tudíš nevím co myslíte samostudiem?Koně má dcera a myslím, velice dobře se o něj stará.Náš kůnˇnestrádá.

Jasně náš kůn nestrádá tak proto jsme slepý k utrpění ostatních koní v tomto bordelu. Jako majitelka koně vy a vaše dcera máte taky něco vědět a umět. Zuzany koně vážně v pořádku nejsou. Ukazovali jsme vám jak má vypadat ustájení i koně v tuto dobu

7.2.2019 10:33
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Jamaj31 napsal(a):
Všechny koně u Zuzky mají péči,tak proč pořád rejete.

Protože mají velmi nedostatečnou péči. A trvá to už roky (ne že by to bylo po požáru, nebo jiné náhlé pohromě).
Jestli dcera není plnoletá, je odpovědnost za koně na jejich právních zástupcích. Pokud už je plnoletá, potřebuje domluvu od zkušenějších, ať dá koně do normálních podmínek.
Jsem přesvědčena o tom, že kniha Péče o koně bez chyb a omylů Vám velmi pomůže prozřít.

Neregistrovaný uživatel

7.2.2019 10:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Pipilota napsal(a):
Protože mají velmi nedostatečnou péči. A trvá to už roky (ne že by to bylo po požáru, nebo jiné náhlé pohromě).
Jestli dcera není plnoletá, je odpovědnost za koně na jejich právních zástupcích. Pokud už je plnoletá, potřebuje domluvu od zkušenějších, ať dá koně do normálních podmínek.
Jsem přesvědčena o tom, že kniha Péče o koně bez chyb a omylů Vám velmi pomůže prozřít.

Jop tak tu mám taky

7.2.2019 10:41
barboraskodova

XXX.XXX.149.100

Jasně náš kůn nestrádá tak proto jsme slepý k utrpění ostatních koní v tomto bordelu. Jako majitelka koně vy a vaše dcera máte taky něco vědět a umět. Zuzany koně vážně v pořádku nejsou. Ukazovali jsme vám jak má vypadat ustájení i koně v tuto dobu

Paní je chytrá jako vydra 🤦🏼‍♀️ Řešte si laskavě koňáky kolem sebe a neřešte stáj vzdálenou 150km od vás. O naše koně se stará naše veterinářka a Vy ji nesaháte ani po kotníky takže nevím o co Vám stále jde 🤦🏼‍♀️ Vaše chytré řeči si nechejte pro svoje okolí. Nás nikdo z vás stejně nezajímá, tudíž je celá tato diskuze stejně k ničemu. S našimi koňmi si budeme zacházet tak jak my uznáme za vhodné a jak to vyhovuje zdravotním stavu koní. On kůň s problémem se srdcem asi podle vás může být obézní. On to určitě potom všechno udýchá a zvládne se srdcem 🤦🏼‍♀️ Nic nevíte a stále píšete 🤦🏼‍♀️

7.2.2019 10:48
barboraskodova

XXX.XXX.149.100

Pipilota napsal(a):

Jste akorát k smíchu 🙈 ono už to trvá roky? A kde jste to vzali? Mě přijdou koně v pořádku i před 3-4 roky 🤦🏼‍♀️ Takže si nechejte řeči typu že to trval roky pro někoho jiného. Děkuji

7.2.2019 10:50
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Paní je chytrá jako vydra 🤦🏼‍♀️ Řešte si laskavě koňáky kolem sebe a neřešte stáj vzdálenou 150km od vás. O naše koně se stará naše veterinářka a Vy ji nesaháte ani po kotníky takže nevím o co Vám stále jde 🤦🏼‍♀️ Vaše chytré řeči si nechejte pro svoje okolí. Nás nikdo z vás stejně nezajímá, tudíž je celá tato diskuze stejně k ničemu. S našimi koňmi si budeme zacházet tak jak my uznáme za vhodné a jak to vyhovuje zdravotním stavu koní. On kůň s problémem se srdcem asi podle vás může být obézní. On to určitě potom všechno udýchá a zvládne se srdcem 🤦🏼‍♀️ Nic nevíte a stále píšete 🤦🏼‍♀️

Chudák veterinář...
Když si představím jak tam dojede jednou za čas na nějaké očkování či odčervení ... A pak je s tímhle spojován. To vylepší pověst!

7.2.2019 10:54
Pesníček

XXX.XXX.33.232

A myslíte si že podvýživa je pro nemocné srdce ideální?

7.2.2019 10:55
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Baru to nejsou vypovídající fotky. Jde o snadno krmitelné koně, na podzim. (to jiní dosti praskají ve švech). Těmto viditelně chybí kvalita osvalení... Gatě a krčisko vypadají prostě jinak.

7.2.2019 12:05
Jamaj31

XXX.XXX.137.105

Baru i když sem dáš Mamuta,tak na něm taky něco najdou.Prostě to už tady s nikým neřeš!Zuzka i Ty víte co dělat!Veterinářka vše řekla včera jasně né?To je důležité a ostatní nic neví,jen melou a melou.Seno je,sláma také,voda,přístřešky,Jurášek má mlíko a vše co potřebuje a ostatní neřeš.Jen dodávám pro info těm fotografům na tajnačku,že seno je uskladněné pod střechou a není všechno u koní.Dováží se dle potřeby.

7.2.2019 12:56
Pesníček

XXX.XXX.33.232

Jamaj31 napsal(a):
Baru i když sem dáš Mamuta,tak na něm taky něco najdou.Prostě to už tady s nikým neřeš!Zuzka i Ty víte co dělat!Veterinářka vše řekla včera jasně né?To je důležité a ostatní nic neví,jen melou a melou.Seno je,sláma také,voda,přístřešky,Jurášek má mlíko a vše co potřebuje a ostatní neřeš.Jen dodávám pro info těm fotografům na tajnačku,že seno je uskladněné pod střechou a není všechno u koní.Dováží se dle potřeby.

Řekla bych, že ostatní ví celkem dost. Byla u vás opět Ottová?

7.2.2019 13:14

Jamaj31 napsal(a):

Tak když se dováží dle potřeby, proč tehdy u koní nebylo. Píšete, že mají seno nonstop, že přístřešky byly vždy nastlané - proč tedy byly fotky Čanky takové? Přístřešky s bahnem bez podestýlky, bez sena, bez soli. Hříbě má najednou vše, ryzák se řeší. A nevymlouvejte se nato, že zrovna u koní nikdo nebyl. Pokud půjdete tady k diskutujícím na návštěvu na tajňačku - ty přístřešky budou podestlané, budou mít seno - jen tam třeba bude o pár kobyláků víc, ale ZÁKLAD tam prostě bude. U vás nebyl.
Na jednu stranu Barboru chápu. Jestli musí poslouchat maminku, která ji koně koupila a ručí za něj, tak si tady nemůže moc vyskakovat.....i když by to třeba chtěla jinak. Páč se mi zdá, že kdyby mohla, bylo by to jinak....

7.2.2019 14:32
Jamaj31

XXX.XXX.137.105

Bára je dospělá a na koně si brigádama vydělala sama.

Neregistrovaný uživatel

7.2.2019 14:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Pesníček napsal(a):

Paní neví, kdo tam byl. Paní kůň to není, je to její plnoleté dcery, a paní se o koně nestará. Takže u toho nebyla, takže neví jméno veterinarky....

7.2.2019 14:48
Pesníček

XXX.XXX.33.232

Jamaj31 napsal(a):
Bára je dospělá a na koně si brigádama vydělala sama.

A na co si u koní prosím vydělává když nic neplatí?

7.2.2019 14:49
Pesníček

XXX.XXX.33.232

Paní neví, kdo tam byl. Paní kůň to není, je to její plnoleté dcery, a paní se o koně nestará. Takže u toho nebyla, takže neví jméno veterinarky....

Máte pravdu, na to jsem úplně zapomněla

Neregistrovaný uživatel

7.2.2019 18:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Jo to máte pravdu že mi Zuzana nesahá ani po kotníky. Já mám koně v pořádku.

A zacházet s nimi jak je vám libo můžete jen pokud koně nebudou jevit známky diskonfortu. A i tak nelze s konmi zacházet jako s věcmi jsou to živé myslící a cítící bytosti. Teď mě mrzí že jsou koně tak dostupní a má je každý s dírou v kapse.

Kůň s nemocným srdcem v těchto podmínkách nemá co dělat! A už vůbec nemá být v tomto stavu!

A jestli jste plnoletá o to hůř. Pak se divíme kolik je týraných zvířat. Slečna je ukázka. Už aby se zpřísnili zákony na ochranu zvířat!

Čekám na odpověd proč se zde neobhajuje Zuzana? Že by bylo jednoduší poslat do první linie ovce jako vy?

7.2.2019 19:43
Arbora

XXX.XXX.121.213

Pesníček napsal(a):

To mi tiež príde ako nešťastné ju s týmto bordelom spojovať :/

7.2.2019 20:15
barboraskodova

XXX.XXX.169.26

Jen malý dotaz, jak dlouho zde budete na naše konto pomlouvat a kritizovat co se dá? 🧐

Neregistrovaný uživatel

7.2.2019 20:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Jen malý dotaz, jak dlouho zde budete na naše konto pomlouvat a kritizovat co se dá? 🧐

Dokud nebudou koně v dobré kondici takže asi dokud nebude tráva aby jste je dopásly

7.2.2019 20:22
barboraskodova

XXX.XXX.169.26

Jo to máte pravdu že mi Zuzana nesahá ani po kotníky. Já mám koně v pořádku.

A zacházet s nimi jak je vám libo můžete jen pokud koně nebudou jevit známky diskonfortu. A i tak nelze s konmi zacházet jako s věcmi jsou to živé myslící a cítící bytosti. Teď mě mrzí že jsou koně tak dostupní a má je každý s dírou v kapse.

Kůň s nemocným srdcem v těchto podmínkách nemá co dělat! A už vůbec nemá být v tomto stavu!

A jestli jste plnoletá o to hůř. Pak se divíme kolik je týraných zvířat. Slečna je ukázka. Už aby se zpřísnili zákony na ochranu zvířat!

Čekám na odpověd proč se zde neobhajuje Zuzana? Že by bylo jednoduší poslat do první linie ovce jako vy?

Přečtěte si to znova, tam bylo psáno že veterinářka už si poradí sama a že jí nesaháte ani po kotníky( jakoze veterinářce) 👌
Jak můžete vidět koně žijí 15 let a žijou, běhají, serou a pijou. Stejně do přístřešku nechodí i když prší nebo sněží.
Ano vy tak víte jak zacházet s těmito koňmi😂🤦🏼‍♀️
Jestli já týrám koně tak nechci vidět až se spřísní zákony jakou pakárnu s tím budete mít vy. Ono by se asi vaše fotky ochráncům zvířat taky nelíbili, takže vy akorát tak můžete mlčet a šoupat nohama 😘
Proč by se měla obhajovat Zuzka, myslím že já postačím, protože se jí ani nedivím že se nechce vyjadřovat, protože by jste ji ukamenovali a nenesla by to dobře.
Ještě jednou o mě napíšete že jsem nějaká ovce, tak si pište, že to jen u ifauny nezůstane 👌
Tudíž si můžete se svými 14 tisícemi měsíčně a svými dvěma koňmi zalést tam odkud jste přišla 👌 děkuji

7.2.2019 20:28
Mazlicek123

XXX.XXX.221.239

Jamaj31 napsal(a):

Ano, jezdila jsem na kobylce, která mi byla velice malá. To už bych teď neudělala, naštěstí pro mě mám novou stáj, kde mě naučí vše, co má správný jezdec znát. Po X letech ve stáji Stekník totiž neumím ani pořádně vyčistit koni kopyta. A koní jsem se nebála, ba naopak jsem byla jediná, kdo jezdil na ohlávce. Také jsem si troufla na každého na stáji sednout bez ničeho, chtěla bych vidět vaší odvahu. Na Bižulce jsem jezdila, protože jsem jí měla (a pořád mám) ráda. Milovala jsem jí. Nechtěla jsem měnit koně. Zuzana mi tvrdila, že ať neposlouchám lidi kolem sebe, četně vás. Že tu kobylu nezná nikdo jiný lépe než já. Nebudu tu obhajovat to, že jsem na ní byla správně velká, protože nebyla. A taky věřím, že jsem jí i ubližovala. Tak to dopadá, když nezkušený jezdec dostane neobsedlé hříbě. Prostě "poraď si". Společně jsme si ale cestu našli a jsem hrdá, jak jsem si jí vychovala. Kůň jezděný na ohlávce, jednou i na nákrčáku, bez sedla, bez ničeho, je to jedno. Kůň, který pro mě vždy udělal vše, co mi viděl na očích.. Dále mi tu tvrdíš, jak jsme nechtěli makat, ale ty hodiny, kdy jsem jezdila sama na stáj, kdy jsem hodiny kydala jeden výběh, to už nikdo nepřizná. Že jsme nic nedělali? Opak je pravdou, jenomže nemohli jsme vykydat čtyři výběhy plný s prominutím h*ven. Taky je pravda, že jsme byli hodně rozmazlení a Zuzana si nás měla zkrotit. Neříkám, že jsem se ve Stekníku měla špatně. Měla jsem se tam úžasně, měla jsem vlastního koně a volnost. A proto těm koním chci pomoct, mám je ráda. Každý je něčím zvláštní, každý má své mouchy, ale nikdo z nich není zlý. A když jsem je teď viděla vychrtlý (což není poprvé), tak jsem se s tím rozhodla něco dělat. A teď ruku na srdce ty. Osobně jsme spolu mluvili na Hubertovi, z očí do očí a říkala si, že nechápeš, jak můžou nechat ty koně tak trpět, že když je nezvládaj, tak ať i jich nepořizují tolik. V tu dobu už jsem to viděla, jen mě na stáji držela jediná věc, Bižu. Opustila jsem stáj, protože mi jí Zuzana vzala. Zvíře, které miluji nejvíce na světě. Využila toho, že jsem jí vychovala a začala na ní vozit děti. Chtěla mi dát Lukáše, ale jelikož už jsem tam nebyla kvůli ježdění, ale kvůli Bižu, odešla jsem. Toto je pravda. Já se tu obhajovat jako vy nebudu. Jsem totiž čestná. Udělala jsem hodně chyb, ale dokážu je přiznat a ponaučit se z nich. To se o vás říct nedá.

Neregistrovaný uživatel

7.2.2019 20:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Přečtěte si to znova, tam bylo psáno že veterinářka už si poradí sama a že jí nesaháte ani po kotníky( jakoze veterinářce) 👌
Jak můžete vidět koně žijí 15 let a žijou, běhají, serou a pijou. Stejně do přístřešku nechodí i když prší nebo sněží.
Ano vy tak víte jak zacházet s těmito koňmi😂🤦🏼‍♀️
Jestli já týrám koně tak nechci vidět až se spřísní zákony jakou pakárnu s tím budete mít vy. Ono by se asi vaše fotky ochráncům zvířat taky nelíbili, takže vy akorát tak můžete mlčet a šoupat nohama 😘
Proč by se měla obhajovat Zuzka, myslím že já postačím, protože se jí ani nedivím že se nechce vyjadřovat, protože by jste ji ukamenovali a nenesla by to dobře.
Ještě jednou o mě napíšete že jsem nějaká ovce, tak si pište, že to jen u ifauny nezůstane 👌
Tudíž si můžete se svými 14 tisícemi měsíčně a svými dvěma koňmi zalést tam odkud jste přišla 👌 děkuji

Zažalujete mě? Nevím proč bych měla zalézat a zapomněla jste dodak pěknými nakrmenými koňmi. Já nebudu mít se zákony žádný problém. Moje koně nejeví známky diskonfortu jsou nakrmený a v dobrém fyzickém stavu. No myslím si že za chvilku tam žádný vet jezdit asi nebude :-D pochybuji že dobrý veterinář si nechá kazit jméno vaším rádoby chovem. Nemocný koně nepatří do takového bordelu konec a tečka. Jak víte že do přístřešku nechodí? jste tam 24h denně? Chov váš není ani nejste majitelka ustájení. Měla by se vyjádřit majitelka a ne někdo kdo smrdí korunou že není schopen zaplatit kvalitní ustájení

Neregistrovaný uživatel

7.2.2019 20:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

No Barboro jsem z vás v šoku. Vy jste chodila na zemědělku a takto zacházíte se zvířaty? Celkem slušný mazec. Jo a co vzhledu a váhy se týče. Vaše matka ať příště pomlčí sama není jako laňka a hravě se mi vyrovná co váhy se týče.

Vychozená škola Barbory Chodí do školy Střední Škola Zemědělská A Ekologická Žatec

7.2.2019 21:11
canka

XXX.XXX.35.234

Příspěvěk od Mazlicek123 je opravdu hezky napsaný..člověk,který v té uvozovkách stáji,byl osobně...dlouhou dobu to neviděla, co je špatně..ale došlo jí to,čím tam byla dýl..a hlavně je to člověk,který evidentně umí přiznat chybu..a takových je na světě málo..a ve Stekníku bohužel nikdo..když něco pohnojím,tak to prostě přiznám..každý jsme se někdy učil a když vás někdo něco učí,tak si pak myslíte,že je to dobře..jenže čím víc informací pak získáváte,čtete a slyšíte od zkušenějších lidí,začne vám docházet,že to ,co vás učili(jako např.mě v osmi letech na ponících v oddíle - že rozjet se kůň musí kopnutím,zatáčí se taháním za otěže a když chce na vyjížďce žrát,tak se mu má vycukat v hubě..) je prostě špatně a mělo by se to dělat jinak..takže možná až Barbora a její máma navštíví nějakou stáj,kde uvidí hezké nakrmené koně v pěkných přístřeškách,kteří se v létě pasou na pastvině a v zimě mají dostatek sena a suchý nastlaný přístřešek - tak přehodnotí svůj postoj,vezmou svého koně a zaplatí mu ustájení,kde se bude mít dobře..otázkou je,zda to někdy dojde Zuzaně..že kůň je obrázkem majitele..že až bude mít nakrmené spokojené koně,že mu chov bude každý jen chválit a nikdo se po nich nebude pídit a celý Stekník bude zapomenut..
Proč jste na Hubertu řekla,že jak ty koně může nechat takhle trpět,když jí obhajuješ?

7.2.2019 22:02
barboraskodova

XXX.XXX.172.96

No Barboro jsem z vás v šoku. Vy jste chodila na zemědělku a takto zacházíte se zvířaty? Celkem slušný mazec. Jo a co vzhledu a váhy se týče. Vaše matka ať příště pomlčí sama není jako laňka a hravě se mi vyrovná co váhy se týče.

Vychozená škola Barbory Chodí do školy Střední Škola Zemědělská A Ekologická Žatec

Ale nejezdi na koni, což se o Vás říct nedá. 😘

Ano chodím na zemědělku a co jako? Proto vím co a jak je pro určité koně dobré. Vy děláte jakoby každý kůň byl stejný a měl mít všechno tak jako ostatní, jestliže jste tak sečtělá, měla by jste vědět že každý kůň je individuální a kvůli tomu se ke každému přistupuje jinak.

Tudíž nechce výživu na nás a starejte se o sebe a koňáky ve Vašem okolí.

A proč tu jako vytahujete mojí školu? Co je Vám sakra do toho co studuji? Podle Vaší češtiny jste toho moc nevystudovala. Protože napsat Vsteklina můžete jen Vy.

7.2.2019 22:23

Ano chodím na zemědělku a co jako? Proto vím co a jak je pro určité koně dobré. Vy děláte jakoby každý kůň byl stejný a měl mít všechno tak jako ostatní, jestliže jste tak sečtělá, měla by jste vědět že každý kůň je individuální a kvůli tomu se ke každému přistupuje jinak.

A proč tu jako vytahujete mojí školu? Co je Vám sakra do toho co studuji? Podle Vaší češtiny jste toho moc nevystudovala. Protože napsat Vsteklina můžete jen Vy.

kdybyste vedela,co je pro kone dobre,nemate ho tam kde je a tu kvs byste zavolala sama.
to,ze studujete zemedelku a i presto vam tohle přijde v poradku uz je fakt tragické.

Neregistrovaný uživatel

7.2.2019 22:48
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Tady se ale neřeší čeština. Ano každý kůn je individuální ale vidím-li několik koní v katastrofálním stavu je to už vážně divné nehledě na to studujete na zemědělce. Co dělám se svým koněm vám může být velice jedno můj kůn má konfort na rozdíl od těch ve vaší bůh ví jak to nazvat.

8.2.2019 07:03
Slon Indický

XXX.XXX.252.207

Zlatko, nevytahujte něčí fotky ze sociální sítě, vám samotné by se to nelíbilo a plácala byste kolem sebe, jde tady o pomoc koním, ne o osobní útoky. Slečna na fjorda těžká nebude, není třeba se do ní navážet kvůli váze. Pro koně se podmínky zlepšily, třeba pak všichni zjistí, že to takhle jde a bude lépe. Osobní útoky neprospějí nikomu, spíš utvrdí v názoru, že jde tady jen o nenávistnou kampaň bez racionálního jádra.

8.2.2019 07:12
mikkc

XXX.XXX.7.34

To je možné že jsem přehlédl vyjádření k Bafi. Tedy pokud to nebylo to že byla ve špatném psychickém stavu. Jaký je tedy důvod že vypadá jako když prošla koňskou Treblinkou/Rolinkou?

8.2.2019 07:15
mikkc

XXX.XXX.7.34

Ano chodím na zemědělku a co jako? Proto vím co a jak je pro určité koně dobré.

Pokora a snaha se učit je vidět. Mimochodem jiná slečna ze Žatecké zemědělky se u nás rozplývala nad polem plným petrklíčů. Je k nerozeznání od řepky zřejmě.

Ještě jednou aby nezaniklo, se zeptám na Bafi. Proč vypadá jak vypadá?

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 07:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Slon Indický napsal(a):
Zlatko, nevytahujte něčí fotky ze sociální sítě, vám samotné by se to nelíbilo a plácala byste kolem sebe, jde tady o pomoc koním, ne o osobní útoky. Slečna na fjorda těžká nebude, není třeba se do ní navážet kvůli váze. Pro koně se podmínky zlepšily, třeba pak všichni zjistí, že to takhle jde a bude lépe. Osobní útoky neprospějí nikomu, spíš utvrdí v názoru, že jde tady jen o nenávistnou kampaň bez racionálního jádra.

Tak za prvé není to ze sociální sítě.
Za druhé do mě se navážet mohli? Pouze taková malá satisfakce.

Barboro

Nicméně mám od chovatelky fotky Bafy které sem mám dát. Na první fotce je přibližně stejně staré hříbě jako to co zůstalo u Zuzany. Na dalších fotkách je po porodu a při odchovu hříbátka. A pak jak vypadala než se ztratila a dostala k Zuzaně. Tak nám tu laskavě vysvětlete jak je možné že kobyla je v katastrofálním stavu? Podvyživená masivně začervená a hypoglikemická?

At vás ve škole naučí hlavně co obnáší chov koní a péče o ně!

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 08:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Samozřejmě, že každý kůň je individuum. To ale přece neznamená, že neexistují všeobecné principy, kterými by se člověk měl řídit. Jako třeba že je potřeba jej nakrmit, napojit, zajistit mu úkryt před nepřízni počasí, a že je to stadove zvíře, které potřebuje partnery stejneho druhu. To vás na škole neučí? Ty znáš jen co je dobré pro určité koně? Jak určité? Nemocné, psychicky strádající, urciteho plemene, nebo jaké? Z fotek jsem nepostřehla, jestli je tvůj kůň sám nebo s někým, já ho viděla samotného. To je podle tebe v pořádku?

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 08:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Sama se rozcilujete, jak je hrozne, když někdo vytáhne Vase fotky a na základě jich Vás uráží. Proč děláte totéž? Protože odplata? Kdybyste sem nedávala sama dobrovolně Vaše fotky, nikdo nic neřekne. Mne vycitate, že vytahuji, co bylo, sama to několikrát uděláte. Ano, rady od Vás zde padly věcné, k tématu, ale už se odprostete od útoku typu "když vy, tak já taky'. Ničemu to neprospívá, koním to nepomůže. Díky.

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 08:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Sama se rozcilujete, jak je hrozne, když někdo vytáhne Vase fotky a na základě jich Vás uráží. Proč děláte totéž? Protože odplata? Kdybyste sem nedávala sama dobrovolně Vaše fotky, nikdo nic neřekne. Mne vycitate, že vytahuji, co bylo, sama to několikrát uděláte. Ano, rady od Vás zde padly věcné, k tématu, ale už se odprostete od útoku typu "když vy, tak já taky'. Ničemu to neprospívá, koním to nepomůže. Díky.

Pouze ukázka jak se to bude slečně líbit. Fotky co jsem sem dala jsem si pečlivě vybrala a dokážu to skousnout. Pouze jsem oplatila slečně stejnou mincí jak se jí to bude líbit. . A ted se vrátíme k tématu a to jsou koně a nebohá Bafy

8.2.2019 08:28
Mazlicek123

XXX.XXX.113.102

Pouze ukázka jak se to bude slečně líbit. Fotky co jsem sem dala jsem si pečlivě vybrala a dokážu to skousnout. Pouze jsem oplatila slečně stejnou mincí jak se jí to bude líbit. . A ted se vrátíme k tématu a to jsou koně a nebohá Bafy

Bohužel jste dala slečně opravdu možnost vás zažalovat. Vy jste sem dala svoje fotky dobrovolně. Barbory fotku jste sem dala předpokládám bez jejího souhlasu, což je minimálně přestupek, dalo by se to dotáhnout i na trestný čin. Budete z toho mít akorát problémy. Doufám, že vám to za pomstu stojí. Moje rada - smažte fotku.

8.2.2019 08:31
sisi58

XXX.XXX.191.1

Tak za prvé není to ze sociální sítě.
Za druhé do mě se navážet mohli? Pouze taková malá satisfakce.

Barboro

Nicméně mám od chovatelky fotky Bafy které sem mám dát. Na první fotce je přibližně stejně staré hříbě jako to co zůstalo u Zuzany. Na dalších fotkách je po porodu a při odchovu hříbátka. A pak jak vypadala než se ztratila a dostala k Zuzaně. Tak nám tu laskavě vysvětlete jak je možné že kobyla je v katastrofálním stavu? Podvyživená masivně začervená a hypoglikemická?

At vás ve škole naučí hlavně co obnáší chov koní a péče o ně!

Co nechceš, aby druzí dělali tobě, nedělej ty jim.
To není o satisfakci, to je o slušnosti.

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 08:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Mazlicek123 napsal(a):
Bohužel jste dala slečně opravdu možnost vás zažalovat. Vy jste sem dala svoje fotky dobrovolně. Barbory fotku jste sem dala předpokládám bez jejího souhlasu, což je minimálně přestupek, dalo by se to dotáhnout i na trestný čin. Budete z toho mít akorát problémy. Doufám, že vám to za pomstu stojí. Moje rada - smažte fotku.

Fotka je volně dostupná ne netu. Když chce at si poslouží a fotka smazat nejde nicméně fotka je volně dostupná na internetu je to z toho Huberta.

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 08:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

sisi58 napsal(a):
Co nechceš, aby druzí dělali tobě, nedělej ty jim.
To není o satisfakci, to je o slušnosti.

Slečna byla první a s její matkou Několikrát se do mě obuli. A je mi to fuk několikrát si kopli tak ted jsem si kopla taky. Co se vrátit k Bafy?

8.2.2019 08:34
sisi58

XXX.XXX.191.1

Mazlicek123 napsal(a):

O smazání čehokoliv z ifauny, je nutno požádat adminy. Pokud se někde na netu fotka té slečny ukazuje, nikdo to nebude řešit. Jednou zveřejníte, už navždy bude zveřejněno.
Když by Zlatka fotku na papíře ofotila a zveřejnila, pak se může řešit.

8.2.2019 08:41
Mazlicek123

XXX.XXX.113.102

sisi58 napsal(a):
O smazání čehokoliv z ifauny, je nutno požádat adminy. Pokud se někde na netu fotka té slečny ukazuje, nikdo to nebude řešit. Jednou zveřejníte, už navždy bude zveřejněno.
Když by Zlatka fotku na papíře ofotila a zveřejnila, pak se může řešit.

Nevěděla jsem, že fotka je zveřejněna na webových stránkách. Moje chyba. I tak si myslím, že osobní boje by se měli nechat stranou a měli by se řešit koně.

8.2.2019 08:50
Slon Indický

XXX.XXX.252.207

Zlatko, vy prostě nikdy vzor majitele koní nebudete. Koně mohou nosit maximálně 20 procent své váhy, někde se uvádí jen 15 procent. S výstrojí tak budete na hraně/za hranou té hranice, to prostě není hezké a tvrdit si můžete co chcete, není to ani zdravé pro toho koně. Lidé vás nebudou obdivovat ani oslavovat.
Ano, naučila jste se koně nakrmit a za to vám patří velká pochvala. Chybí vám ale cit pro koně a i pro lidi. To, že někdo dělá něco ještě hůř než vy neznamená, že začnete s krvelačností inkvizitora s osobními útoky. Navíc, slečna Barbora má svého koně v pořádku, "jen" je slepá k utrpení jiných koní. Vy byste snad z vlastních peněz živila koně ustajovatele, kdyby je přestal krmit? Ona sama koně netýrá, je v dobrém stavu, a podmínky jako má on panují ve většině levných stájí. Za stav koní je zodpovědná majitelka, ta se tady nevyjadřuje. Není tedy třeba slečnu Barboru napadat.

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 08:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Holky paní doktorka Ottová potvrdila že se o Hříbě a ryzáka stará. Takže se opravdu řeší.

Ostatní koně jsou ve stavu odpovídající věku a zátěži.

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 08:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Slon Indický napsal(a):
Zlatko, vy prostě nikdy vzor majitele koní nebudete. Koně mohou nosit maximálně 20 procent své váhy, někde se uvádí jen 15 procent. S výstrojí tak budete na hraně/za hranou té hranice, to prostě není hezké a tvrdit si můžete co chcete, není to ani zdravé pro toho koně. Lidé vás nebudou obdivovat ani oslavovat.
Ano, naučila jste se koně nakrmit a za to vám patří velká pochvala. Chybí vám ale cit pro koně a i pro lidi. To, že někdo dělá něco ještě hůř než vy neznamená, že začnete s krvelačností inkvizitora s osobními útoky. Navíc, slečna Barbora má svého koně v pořádku, "jen" je slepá k utrpení jiných koní. Vy byste snad z vlastních peněz živila koně ustajovatele, kdyby je přestal krmit? Ona sama koně netýrá, je v dobrém stavu, a podmínky jako má on panují ve většině levných stájí. Za stav koní je zodpovědná majitelka, ta se tady nevyjadřuje. Není tedy třeba slečnu Barboru napadat.

Já jsem na 17% takže jsem se do hranice vešla nicméně koně mi kontroluje Fyzio a kobyla je v pořádku a nemá se mnou problém. To že jí v minulosti v jejím mládí nepřijezdili je věc druhá Takže asi tak

8.2.2019 08:58
Jamaj31

XXX.XXX.137.105

Zlatka 557 podávám na Vás trestní oznámení za vkládání fotografie,kde je moje dcera Barbora.

8.2.2019 09:02
Slon Indický

XXX.XXX.1.95

Mně je jedno, kdo kobylu kontroluje nebo ne, jen vysvětluji, proč lidem nikdy nebudete připadat jako dobrý majitel koně, prostě to nevypadá dobře a pokud si člověk domyslí hmotnost teplokrevné klisny cca 550 kg, vy s výstrojí působíte dojmem toho, že je to za hranicí doporučené váhy. Zda to tak je či není víte sama, já jen chtěla zastavit osobní útoky na Báru, protože se mi to nelíbí a pro stav koní to nic neudělá, spíše to je kontraproduktivní.

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 09:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Jamaj31 napsal(a):
Zlatka 557 podávám na Vás trestní oznámení za vkládání fotografie,kde je moje dcera Barbora.

Podejte si fotka je veřejně dostupná na internetu a to přímo na rajčeti album je veřejné takže si podejte co chcete. Foto je konkrétně z tohoto veřejného alba https://elinka30.rajce.idnes.cz/8._Huberova_jizda_Steknik_2018/

A je to konkrétně tato fotka https://elinka30.rajce.idnes.cz/8._Huberova_jizda_Steknik_2018/#DSC_0035-kopie.jpg

Takže si můžete podat co chcete. Sejdeme se u soudu jo? Stejně tohle nikdo řešit nebude.

8.2.2019 09:10
Jamaj31

XXX.XXX.137.105

To, že je na Rajčeti,Vás neopravnuje stahovat a vkládat jinam.Máte souhlas?

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 09:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Jamaj31 napsal(a):
To, že je na Rajčeti,Vás neopravnuje stahovat a vkládat jinam.Máte souhlas?

Fotka je veřejně dostupná. Víte kolik mě takhle nakradli fotek a naházeli na net. Tunu a podávám TO? Nepodávám Musela bych žalovat půlku ČR Když vám to vadí tak si požádejte at jsou fotky z rajčete odstraněny a nebo uzamčené album

8.2.2019 09:15
Jamaj31

XXX.XXX.137.105

Mám Vás tady už všech plný zuby!!!To bylo keců pomoci týraným koním,bludy,bludy!Jen Vám jde o to jak urážet a krátit si dlouhou zimní dobu na sociálkách.V létě by tady byl klid.O mě si tu můžete psát co chcete,mě jste uplně volný,ale podotýkám o mojí dceru Barboru se tu nebude kdejaká káča otírat a dávat sem její fotky.Volala jsem na policii a bude čumět,jak je to normální stahovat fotky bez svolení.Pokud máte problém se stájí STEKNÍK,tak si zajedte za MAJITELKOU!!!

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 09:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Jamaj31 napsal(a):
Mám Vás tady už všech plný zuby!!!To bylo keců pomoci týraným koním,bludy,bludy!Jen Vám jde o to jak urážet a krátit si dlouhou zimní dobu na sociálkách.V létě by tady byl klid.O mě si tu můžete psát co chcete,mě jste uplně volný,ale podotýkám o mojí dceru Barboru se tu nebude kdejaká káča otírat a dávat sem její fotky.Volala jsem na policii a bude čumět,jak je to normální stahovat fotky bez svolení.Pokud máte problém se stájí STEKNÍK,tak si zajedte za MAJITELKOU!!!

Nikdo Barboru nenutil sem psát. Fotky jsou veřejné a už se těším u soudu. Jedinej kdo urážel jste byla vy. Mimochodem vyprovokovala jste to sama. Adminy jsem požádala o odmazání fotky už před hodinou. Takže se uklidněte

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 09:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Pro nápravu za vložení fotky se omlouvám bylo to dětinské a snížila jsem se na úrověn jiných. Fotka byla ožádaná o odstranění před cca 1h

8.2.2019 09:26
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Ale TO je zadarmo.
Proto si ho podává každý... (policajti pak papírují, než by byli na ulici).
Snad Vám to na stanici vysvětlí.

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 09:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.252.37

Jamaj31 napsal(a):

Takže Barboře se omlouvám vy máte koně v pořádku a nebylo ode mě fér. A s nepřiměřenou reakcí. Fotka snad bude redakcí odstraněná. Nicméně jedná se o veřejnou fotografii a s tím nic nenaděláte. Pro ostatní Ryzák i hříbek je v péči veterinářky a řeší se.

Majitelce stáje mohu jen radit aby zachovala stav jako ted nově má a myslím že se pak nebudou řešit tyhle vlákna. Ted jsou koně nakrmení snad tak už to jen udržet. Pěkný den

8.2.2019 13:33
etnies86

XXX.XXX.245.26

,,Seno mají celou zimu+dokrmujeme ječnou slámou. Už mě nebaví jak tu z nás děláte že koně celou zimu neměli ani kousek přístřešku a nedostali ani stéblo trávy. Takže už se vzpamatujte-koně mají od začátku zimy seno, jádro i liz + přístřešek,?

tak samozřejmě NĚJAKÉ seno dostali, ale jde o MNOŽSTVÍ, kolik jim dáte, očividně jim to nestačí některým. kolik by měli dostat jsme posílali a jako studentka zemědělky byste to měla znát, a nepleťme si záchovnou dávku na kterých kůň sice přežije ale nepřibere, nezahřeje.....

Taky nechápu proč má tolik koní a nemá RADŠI KONÍ MÉNĚ, kteří dostanou dostatek.

Oni by třeba holky mohli dát i víc koleček když už, ale proč by ztráceli více času prací když už můžou jezdit. Ale to nikdo nevíme.

A je opravdu smutný, když stav ostatních koní přijde STUDENTCE ZEMĚDĚLKY NORMÁLNÍ :(

Z tý BAFI SE STALA PROČ TAKOVÁ TROSKA? takovej pěkněj koník to byl :.(

8.2.2019 13:50
Jamaj31

XXX.XXX.137.105

etnies86,neberte si studentku Báru pořád do ust.To co ví ona o těchto koních, ani nevíte.Také nevíte co pro tyto koně dělala,dělá a bude dělat!Koně příjdou i veterinářce normálně živené,žádný propadák se nekoná.Pouze dva koně mají invidualní krmný režim a ten mají.Jejich zdravotní stav zná nejlépe právě Bára a dělá pro ty koně co může,to ale vy s vaším MYŠLENÍM nemůžete vědět.

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 13:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Chudáci kluci policajtsky v Žatci.... To bude najednou trestních oznámení....

8.2.2019 14:47
mikkc

XXX.XXX.7.34

Jamaj31 napsal(a):

Zvláštní že se vždy přeskočil to jak se koně do takovéhoto šťávu dostali, ale řešit se kdoví jiný za to může. Jako přes kopírák jakou to bylo v Rolince. Nicméně to že koně jsou ve stavu v jakémkoliv jsou je jen a pouze vizitka Stekníku. Že Vám to přijde jakou normálním stav je vše vysvětlující a beznadějné k řešení.

8.2.2019 15:16

Chudáci kluci policajtsky v Žatci.... To bude najednou trestních oznámení....

:-).Jo.

Moc se v Rohanu schopnost reagovat na problematické držení a využívání koní od Rolinky neposunula, pokud, tak k horšímu.
Exekutiva a veřejnost je kosmeticky o fous citlivější,lajkově, základní problém /kam s ním,aby to nebylo z louže pod okap,,kdo to bude platiti a jak zamezit u stejné osoby stejnému následnému na jiných jedincích/ bez vývoje.
Ale tak zas 15? let není tak dlouho.

Osobně se začínám bát, že je na spadnutí těžké přestřelení opačným směrem, lajkami,, ale zákonodárné a represivní, při obrovském nárůstu využívání populismu v politice..
Každému koni ouřední ověřování kortizolu a serotoninu a bahnoměr, kalibrovaný a akreditovaný. Udej svého souseda.

8.2.2019 16:50
mikkc

XXX.XXX.7.34

mikkc napsal(a):
Zvláštní že se vždy přeskočil to jak se koně do takovéhoto šťávu dostali, ale řešit se kdoví jiný za to může. Jako přes kopírák jakou to bylo v Rolince. Nicméně to že koně jsou ve stavu v jakémkoliv jsou je jen a pouze vizitka Stekníku. Že Vám to přijde jakou normálním stav je vše vysvětlující a beznadějné k řešení.

Pro ty kdo se nevyznali v obsahu slov - slovník je někdy moc aktivní.

Zvláštní že se vždy přeskočí to jak se koně do takovéhoto stavu dostali, ale řeší se kdo jiný za to může. Jako přes kopírák to bylo v Rolince. Nicméně to že koně jsou ve stavu v jakém jsou je jen a pouze vizitka Stekníku. Že Vám to přijde jako normálním stav je vše vysvětlující a beznadějné k řešení.

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 17:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Moc se v Rohanu schopnost reagovat na problematické držení a využívání koní od Rolinky neposunula, pokud, tak k horšímu.
Exekutiva a veřejnost je kosmeticky o fous citlivější,lajkově, základní problém /kam s ním,aby to nebylo z louže pod okap,,kdo to bude platiti a jak zamezit u stejné osoby stejnému následnému na jiných jedincích/ bez vývoje.

Osobně se začínám bát, že je na spadnutí těžké přestřelení opačným směrem, lajkami,, ale zákonodárné a represivní, při obrovském nárůstu využívání populismu v politice..
Každému koni ouřední ověřování kortizolu a serotoninu a bahnoměr, kalibrovaný a akreditovaný. Udej svého souseda.

Mě spíš napadl blahoměr kalibrovaný a schváléný dalším tajtrdlíkem v kanceláři.😂 Víte,tady nejsou problém zákony a nařízení,těch máte plnou "půdu",ale problém je vymahatelnost.Co mi hrozí a co skutečně "vyfasuji" za trest? Kolikrát tady je postižen člověk za mírný přestupek třeba i z nevědomosti víc,než gauner co moc dobře ví co činí.🙁 Bohužel neschopnost státu je až tristní.🙁 Vlastně co chtít od našich "vůdců" kteří se chovají vždy dle zákonů a jdou nám všem příkladem?😂 Pořádek? Jednoznačné a srozumitelné zákony? Vždyť oni sami by si na sebe šili bič a proto je dobré vše náležitě zkomplikovat a v tom se dá už jak se říká "bruslit".😂Netřeba dál řešit a hledat příčiny jak to tady funguje a pro koho je to výhodné.No a lidem dát do ruky možnosti jeden na druhého donášet a práskat,je jen odvrácení pozornosti a snaha lidi ještě víc rozdělit.Budou se práskat ze závisti,z pomsty a možná i z nudy.Zbyde ještě méně času na ty podstatné a důležité činnosti.🙁

8.2.2019 18:44
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Marfis já mám pocit, že KVS už tak dnes funguje - tedy tak, že velkou část stížností vyřeší jako "sousedské stěžování si". KVS žádné velké pochybení nenajde, nevidí (spíš záměrně přehlédne), udělá zápis a konec problému - činnost vykázána. Zvířata by stejně nemohli zabavit, zabavená není kam dát. Nemá kdo to platit...

8.2.2019 18:59
sisi58

XXX.XXX.191.1

Jamaj31 napsal(a):
etnies86,neberte si studentku Báru pořád do ust.To co ví ona o těchto koních, ani nevíte.Také nevíte co pro tyto koně dělala,dělá a bude dělat!Koně příjdou i veterinářce normálně živené,žádný propadák se nekoná.Pouze dva koně mají invidualní krmný režim a ten mají.Jejich zdravotní stav zná nejlépe právě Bára a dělá pro ty koně co může,to ale vy s vaším MYŠLENÍM nemůžete vědět.

Je to stále dokola.
Nikdo za nic nemůže, všichni dělají všechno správně.
Myslím, že pokud by to byla pravda, nebyla by tato diskuze.
Napapaní koníci u balíku sena s přístřeškem za zády nechávají každého zachránce lhostejným. Ono jít do konfliktu nebude zábava na nějaké to půldne, když není co dělat.
Snad byste si tam u vás měli ujasnit, kdo za tohle všechno může. To tu od PC nikdo nevyřeší. Pokud je v tom studentka Bára nevinně, je v jejím zájmu,viníka najít a označit. Kvůli koním a taky kvůli ní samé.
Bude náprava, nebude kauza. Jednoduché.

8.2.2019 19:01

Dobrý den, přicházím z fotkami, focené dnes, s majitelkou se dalo normálně debatovat, stálý přístup k webu a vykydáno, myslím ze už jste udělali, co jste mohli a muže toho nechat.
Přístřešky jsou hotové, areal je čistý a je připraveno na stavení boxů.
A je pravda že hříbě není to nejhezčí, ale nemyslím si, že vypadá špatně. Navíc je to jasné, když takhle přišel o maminku...

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 19:03
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Pipilota napsal(a):
Marfis já mám pocit, že KVS už tak dnes funguje - tedy tak, že velkou část stížností vyřeší jako "sousedské stěžování si". KVS žádné velké pochybení nenajde, nevidí (spíš záměrně přehlédne), udělá zápis a konec problému - činnost vykázána. Zvířata by stejně nemohli zabavit, zabavená není kam dát. Nemá kdo to platit...

Jo, vždyť jsou jenom v práci.🙂 Právě koně jsou bohužel mnohem komplikovanější zvířata než třeba pes.Bohužel prostory vhodné pro koně a celková péče je někde jinde než u psa,kterého si klidně vezmu domů i třeba jen na přechodnou dobu než se najde třeba nový majitel.🙂 Ovšem já být u moci,tak bych si jistě poradil kam s odebraným koněm.Také bych si poradil kam s bývalým majitelem,kterému byl odebrán.😂Ale to už tady nebudeme rozebírat.☺️

8.2.2019 19:26
Pipilota

XXX.XXX.46.93

KV mě to tedy neoslnilo.
Mám dojem, že hnědák je tam nově...Fjord je ucházející. Ostatním rozhodně do zdravého vzhledu koně chovaného 24/7 dost chybí. Ale rozhodně dík za aktuální fotky...

Dovolím si zase připomenout: jak se to stalo tomu hříběti? A jeho matce Bafi? (jinak tedy mám tušení, dle zkušeností)

8.2.2019 19:30
canka

XXX.XXX.35.234

Dobrý den, přicházím z fotkami, focené dnes, s majitelkou se dalo normálně debatovat, stálý přístup k webu a vykydáno, myslím ze už jste udělali, co jste mohli a muže toho nechat.
A je pravda že hříbě není to nejhezčí, ale nemyslím si, že vypadá špatně. Navíc je to jasné, když takhle přišel o maminku...

Myslím že sami vidíte,kteří koně potřebují nakrmit a zvýšit krmnou dávku a mít seno neomezeně...každopádně jde vidět,že aspoň na přístřeškách se trochu něco udělalo,objevila se sláma v přístřeškách a seno..a konečně se tedy zajímá o koně jiný veterinář než Schoř...udržujte to aspoň v tomto stavu,v jakém to je nyní..a dají vám všichni pokoj..příště už to nebudu zveřejňovat tady,co a jak...ale podniknu jiné kroky..to co bylo nejdůležitější,tedy změnit to,jak to tam ty koně měli,to se díky bohu povedlo..
Přesto bych od Barbory,když tak moc ví o zdravotním stavu koní,chtěla vědět,proč je teda Bafy v tak hrozném stavu?Proč se z tak nádherného koně stala troska??

8.2.2019 19:34
canka

XXX.XXX.35.234

Pipilota napsal(a):
KV mě to tedy neoslnilo.
Mám dojem, že hnědák je tam nově...Fjord je ucházející. Ostatním rozhodně do zdravého vzhledu koně chovaného 24/7 dost chybí. Ale rozhodně dík za aktuální fotky...

Dovolím si zase připomenout: jak se to stalo tomu hříběti? A jeho matce Bafi? (jinak tedy mám tušení, dle zkušeností)

Naprosto s Vámi souhlasím..Ano,hnědák je tam od minulého týdne..prý Andalusák..na co ho Zuzana bude mít?Dalšího chudáka do sbírky?Asi na ty své rytířské turnaje..
Jen bych ještě chtěla teda od někoho ze Stekníku slyšet,proč má tolik koní?A je snad Zuzaně jasné,že z hříběte vzhledem ke stavu nohou nebude nikdy jezdecký kůň,ale jen společník??

8.2.2019 19:44
sisi58

XXX.XXX.191.1

Ty pneumatiky nic neřeší. Máte tam určitě hodně velké ztráty. Už sítě na zavěšení by byly lepší. Navíc je lze nachystat dopředu a zavěsí je i jeden člověk.
Já bych takto s drahým senem neplýtvala. Bylo by lepší, kdyby ho koně sežrali, ne zašlapali.

8.2.2019 19:47
mikkc

XXX.XXX.7.125

Pamatuji když zazněl roh. A vyrazilo se. Někdo statečný, někdo horká hlava, někdo jen jel s druhy aby je podpořil v bitvě. Je to dávno. Myslím že bych ale vyjel znova když by Rohan troubil na pomoc.

Neregistrovaný uživatel

8.2.2019 20:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Za foto díky, konečně něco vypovidajiciho. Komentovat nebudu.
Také by mne prosím zajímalo, jak to bylo s bílou kobylou, která po sobě zanechala.hribe? Komu tedy patří?? Ajak je to s těma všema trestnímu oznámeníma?

8.2.2019 21:25
kapička

XXX.XXX.12.132

Mně přijde smutný, že k tomu, aby se ti koně měli aspoň trošku dobře, bylo potřeba to takhle rozmáznout na netu, jinak by stav koní lidem kolem nich přišel v pořádku 😔

8.2.2019 21:38
Arbora

XXX.XXX.121.158

Prosím, dajte tomu žriebäťu žrať seno ináč, než z pneumatiky. Keď v tejto polohe má stráviť niekoľko h denne, určite mu to na tie biedne nohy nepomôže.

Je ale naozaj smutné, že bolo treba spraviť takýto humbuk iba kvôli tomu, aby kone dostali trochu základnej starostlivosti

9.2.2019 07:52
Mazlicek123

XXX.XXX.150.79

Konečně normální fotky! Za foto děkujeme, jde vidět skutečný stav koní. Koně jsou v příšerném stavu. Z dálky na fotce od Barbory jsem myslela, že hafling samostatně ve výběhu vypadá dobře. Že mu tak moc koukají žebra jsem neviděla. Ale také jde vidět veliký pokrok. Koně mají konečně přístřešky, solný liz, je vykydáno, mají slámu a seno. Dále se takto starejte a brzy dáte ty koně dohromady. Jestli se přestanete starat po tom, co toto utichne, určitě vás to bude čekat znovu.

9.2.2019 07:52
anobbona

XXX.XXX.84.98

No k ustajeni - drzeni kone 24/7 - ma tohle sakra daleko, ale zmeny tam jsou. Důležité, ze kone dostaly seno a slamu (i kdyz mozna je to jen pro foto, za tyden to mozna spadne do stejnych koleji)
Osobne bych takhle kone nedrzela - zainvestujte a zpevnete plochy v tech stanech, staci vyskladat dlazbu, cihly, gumy.....bude se vam to lepe kydat, teda pokud kydate, a taky jak zacne prset a tat snih nebudou vam kone stat po kolena v hnoji. Ty plachty potrha prvni vetsi větrik, takze bych boky obouchala osb deskama. No neni to v tomhle stavu dostačující, ale lepsi nez pred tydnem.
Vetsina koni potrebuje hodne nakrmit

Jen pro upozornění - uvedomte si, ze kdyz tam prijde nekdo za mesic a uvidi pod konma jen hovna a bahno, tak vam fakt nebude verit, ze stelete a krmite.....

9.2.2019 09:22
etnies86

XXX.XXX.245.26

na tom haflingovi jsou vidět zřetelně žebra :(
na dobře krmitelném koni!
v tomhle stavu je proč pokud se dostatečně krmilo? u toho zdravotní problém zmíněn nebyl ne.

přeju jim aby zlepšená péče vydržela a měli dostatek sena i dalšího potřebného
udržte to

9.2.2019 11:03
saola

XXX.XXX.229.6

mikkc napsal(a):
Pamatuji když zazněl roh. A vyrazilo se. Někdo statečný, někdo horká hlava, někdo jen jel s druhy aby je podpořil v bitvě. Je to dávno. Myslím že bych ale vyjel znova když by Rohan troubil na pomoc.

Taky si to z EQ pamatuji.
Taky jsem finančně přispěla ne pro mne malou částkou, protože vyhořelá stáj je tragédie.
Až později člověk získá zkušenosti , že ne vše, co zní jako volání o pomoc, je takové i ve skutečnosti.
Škola k nezaplacení.

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 11:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Škoda, že my nezasvěcení nevime, či vime jen velmi povrchově....

9.2.2019 12:57
saola

XXX.XXX.229.6

Coudas, zkuste nahlédnout sem:
Prvotní hrůzný článek na EQ zde:
http://www.equichannel.cz/rolinka-a-jeji-kone-volaji-sos-konsky-domov-duchodcu-vyhorel

No, napadlo by vás, že přispíváte na soukromý účet soukromé osobě, které jsou koně primárně u rekta, a bez problémů svou nepéčí utýrá v následujících měsících/letech naprosto lhostejně další koňské chudáky?
Mě ne, no.

V diskuzích dále na EQ:
http://www.equichannel.cz/forum/vyhledavani/?q=Rolinka&page=8

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 13:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Já mam Rolinku za kopcem naším raketovým, a o požáru jsem tenkrát jen slyšela. Že nebylo s pomocí vše ok vím taky, ale to je vše. Děkuji za odkazy, jdu si pročíst.

9.2.2019 13:10
saola

XXX.XXX.229.6

Je to čtení na dlouhé zimní večery a silný žaludek.
Na EQ vám v článcích vyjedou další odkazy po zadání Rolinka do vyhledávání.

9.2.2019 14:21

mikkc napsal(a):

Roh?
Teď vříská na každých humnech pouťová trubka nebo trupka denně:-). Devalvace, slof. Řadová garáž je evropský velkosklad, moucha spadlá do Přidejvejce je Osudový okamžik mladé rodiny. Newspeak. S minimální reakcí logicky, naučená bezmoc.Marketéři nekoňáci asi netuší, že stále tupější zvíře je rozumější znovu zcitlivět třeba klikrem, ne zvýšit tlak a bušit jak hluchej do vrat.Moc hluku.

Že by se dobrovolně teď scházel koňák s člověkem, trpaslíkem a elfem z naprosto rozdílných míst a životů Rohanu a přesvědčovali se o svých pohledech na společné téma a hádali se často na krev i s urážkami při emocích blízko FF a přesto vytrvávali roky a učili se navzájem považuji za nemožné.
Nějak se nám tu rozmohl takový nešvar, každý má právo na jen hezké hezky řečené věty k sobě!. Pokud to tak není, má se udělat zákon a pořádek."Když budešmalinko ošklivej, uvidíš, co ti udělám! A co? TO!"-to není zájmeno, to je zkratka pro trestní oznámení/.A pak je třeba prásknout dveřma a profilem, vyvřískat si OPATŔENÍ.Kdepak společná chata. Pokud, tak regulovaná...tak regulovaná, že si tam pět lidí vyměňuje pět sterilních gendrově vyvážených a schvalovaných souhlasných slov. Přínos a diverzita nula,takže žádné další možnosti..A je celkem jedno, jestli ministerstvo války překřtím na ministerstvo míru, nic to neříká o podstatném.
Nevadí, každému jeho soukromou malou chatu,konzul v provincii raději než druhý v Římě, vládne harmonie a jednotné vidění i společná řeč.Nikdo netuší, že jiná chata přes údolí vidí jinak, neřkuli jak- a pokud ano, ví, že špatně., jen občas zalehnou zprávy, přeložené do lokálního jazyka..a jasně, nesou informace spíš znepokojující nebo negativní,chce to lepší plot.Sítě mažou, vyhledavače digestují, reportéři kupují z agentur,knihy-fakt jako, tak pomalu? Čeština se taky kdysi odštěpila ze staroslovienštiny, už rozumíme jen Slovákům a Polákům.
Takhle to chceme. ?..Jak říkal Svatopluk. Šiky nehrozí, pohádají se, než nasedlají :-) O velitele,kdo dodá škorně, jak uzdit.Roky kooperace?..Pade na pade je ale velké riziko, pro každého, jedno z které chaty .Uvidíme Anglii.. Pokud by malér nepřišel tak velký, že by to hodilo 95 na 5.A to by taky nebylo nic hezkého.Konýšci, obraz ve třídě...pořád o nic nejde, vlastně.Žába pořád žije.Přechodová generace ještě tuší, že je možná nepodstatné, co si kdo myslí i jakkulantně to vyjadřuje a že nepříjemnosti jsou normální součást života a výzva pro mě, ne chyba v matrixu.. Podstatná je snaha vydržet ve úsilí předávat si informace.

Časy se mění. Příběhy zůstávají,dokud je někdo vypráví.:Mám pro ně slabost ode vždy.:-)

9.2.2019 14:34

Škoda, že my nezasvěcení nevime, či vime jen velmi povrchově....

Většinu ještě najdete.
Na EQ myslím poslední zmínka v souvislosti s aférou Miata-koně z Miaty byli ujmuti Rolinkou.
Pak Farmář hledá ženu a sloupek v Reflexu, vždy pět šest oslovených k vyjádření an dané téma, na straně 6-no, starý quíz, jak lajka v oboru pozná odborníka v oboru:-)
Ale nesleduji osoby, sleduji spíš téma a systém.

9.2.2019 15:35
mikkc

XXX.XXX.7.34

Roh?
Teď vříská na každých humnech pouťová trubka nebo trupka denně:-). Devalvace, slof. Řadová garáž je evropský velkosklad, moucha spadlá do Přidejvejce je Osudový okamžik mladé rodiny. Newspeak. S minimální reakcí logicky, naučená bezmoc.Marketéři nekoňáci asi netuší, že stále tupější zvíře je rozumější znovu zcitlivět třeba klikrem, ne zvýšit tlak a bušit jak hluchej do vrat.Moc hluku.

Že by se dobrovolně teď scházel koňák s člověkem, trpaslíkem a elfem z naprosto rozdílných míst a životů Rohanu a přesvědčovali se o svých pohledech na společné téma a hádali se často na krev i s urážkami při emocích blízko FF a přesto vytrvávali roky a učili se navzájem považuji za nemožné.
Nějak se nám tu rozmohl takový nešvar, každý má právo na jen hezké hezky řečené věty k sobě!. Pokud to tak není, má se udělat zákon a pořádek."Když budešmalinko ošklivej, uvidíš, co ti udělám! A co? TO!"-to není zájmeno, to je zkratka pro trestní oznámení/.A pak je třeba prásknout dveřma a profilem, vyvřískat si OPATŔENÍ.Kdepak společná chata. Pokud, tak regulovaná...tak regulovaná, že si tam pět lidí vyměňuje pět sterilních gendrově vyvážených a schvalovaných souhlasných slov. Přínos a diverzita nula,takže žádné další možnosti..A je celkem jedno, jestli ministerstvo války překřtím na ministerstvo míru, nic to neříká o podstatném.
Nevadí, každému jeho soukromou malou chatu,konzul v provincii raději než druhý v Římě, vládne harmonie a jednotné vidění i společná řeč.Nikdo netuší, že jiná chata přes údolí vidí jinak, neřkuli jak- a pokud ano, ví, že špatně., jen občas zalehnou zprávy, přeložené do lokálního jazyka..a jasně, nesou informace spíš znepokojující nebo negativní,chce to lepší plot.Sítě mažou, vyhledavače digestují, reportéři kupují z agentur,knihy-fakt jako, tak pomalu? Čeština se taky kdysi odštěpila ze staroslovienštiny, už rozumíme jen Slovákům a Polákům.
Takhle to chceme. ?..Jak říkal Svatopluk. Šiky nehrozí, pohádají se, než nasedlají :-) O velitele,kdo dodá škorně, jak uzdit.Roky kooperace?..Pade na pade je ale velké riziko, pro každého, jedno z které chaty .Uvidíme Anglii.. Pokud by malér nepřišel tak velký, že by to hodilo 95 na 5.A to by taky nebylo nic hezkého.Konýšci, obraz ve třídě...pořád o nic nejde, vlastně.Žába pořád žije.Přechodová generace ještě tuší, že je možná nepodstatné, co si kdo myslí i jakkulantně to vyjadřuje a že nepříjemnosti jsou normální součást života a výzva pro mě, ne chyba v matrixu.. Podstatná je snaha vydržet ve úsilí předávat si informace.

Časy se mění. Příběhy zůstávají,dokud je někdo vypráví.:Mám pro ně slabost ode vždy.:-)

Jsem možná snílek, možná naivka. Možná jen staromilec. S trpaslíkem i elfem se stále bavím, tedy když se potkáme na pěšině. Onehdá v Rolince jsem se dokonce se skřetem dělil o poslední tabák a svorně seděl bok po boku ve slámě. Chtěl jsem věřit že prozře a pochopí že nejsem nepřítel na smrt. Věřil jsem že uvidí že nepřítel může být přítel když přestane páchat skřetí zlo.

A odborníka na koně jsem viděl nedávno na YouTube.

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 15:41
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jsem si teď představil ten útok rohirů na Rolinku s Polákovou.😂😂 Odmítám kategoricky útok na koních.Za prvé tam nedojedu a za druhé co kdyby se někdo netrefil a trefil koně? Navrhuji jít pěšky.😂

9.2.2019 15:48
mikkc

XXX.XXX.7.34

Jsem si teď představil ten útok rohirů na Rolinku s Polákovou.😂😂 Odmítám kategoricky útok na koních.Za prvé tam nedojedu a za druhé co kdyby se někdo netrefil a trefil koně? Navrhuji jít pěšky.😂

Pak bych volil útok těžkou jízdou podle André Slavkova. Sice bychom z dáli vypadali jako idioti a zblízka vlastně taky, ale bylo by to pro koně bezpečné. A vlastně i pro nás. Tryskali bychom jen co nám dech dovolí.

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 16:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

mikkc napsal(a):
Pak bych volil útok těžkou jízdou podle André Slavkova. Sice bychom z dáli vypadali jako idioti a zblízka vlastně taky, ale bylo by to pro koně bezpečné. A vlastně i pro nás. Tryskali bychom jen co nám dech dovolí.

To bych chtěl vidět,jak by tohle vysvětlovala policii.Kdo vás napadl? Rohan? Gandalf? A předstírali jízdu na koni?Hmm...Vydržte nám prosím chvilku na telefonu a my vám zavoláme odbournou pomoc.😂 Pan docent Chocholoušek u telefonu? Tady policie ČR,máme pro vás zřejmě "práci".😂

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 17:00
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Hm, nechápu, ale jo.

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 17:33
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Hm, nechápu, ale jo.

Co nechápeš? ☺️

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 17:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Od té doby, co píše zofre.

9.2.2019 18:15

mikkc napsal(a):
Jsem možná snílek, možná naivka. Možná jen staromilec. S trpaslíkem i elfem se stále bavím, tedy když se potkáme na pěšině. Onehdá v Rolince jsem se dokonce se skřetem dělil o poslední tabák a svorně seděl bok po boku ve slámě. Chtěl jsem věřit že prozře a pochopí že nejsem nepřítel na smrt. Věřil jsem že uvidí že nepřítel může být přítel když přestane páchat skřetí zlo.

A odborníka na koně jsem viděl nedávno na YouTube.

Což změny nazírání na vosobu od nepřítele k úhlavnímu příteli a naopak jsou časté a staré jak lidstvo samo. Faktické vývoje vosob v čase jsou mnohem méně razantní i méně překvapivé, spíš se skládají kamínky ležící v logické řadě.Máme kliku, že jsme dlouhověcí a v kotlince stačí skládat, jasno křišťálovější než křišťál se časem vyčeří. Nijak povznášející pohled, někdy, mám holt slabost pro příběhy s dobrými konci:-)..

Ještě chvíli mě bude bavit čekat, jestli Rohan 16.nebo další rok definuje Mordor a složí Společenstvo s šancí . Poslední takové bylo podle mě u Rolinky, i když "nedosáhlo nic". Od té doby lokální horkonadšenci dosáhli i|"víc", i záborů, i aukcí. A pak holt stačí za chvíli kouknout na bazoš a do diskuzí a do chlívků nebo do Rolinky-takže myslím, že méně je někdy více...
Jak říká tolték, jsem skeptický, ale naslouchám.

9.2.2019 18:23

Od té doby, co píše zofre.

Já se vám omlouvám, to je žargon.
" Nic se u welfare koní a řešení špatného nepohnulo významně, něco je malinko horší, něco malinko lepší.Časy se mění, atmosféra kotliny české i koňáci jsou jiní než před 15ti lety, méně soudržní a méně akceschopní a víc a rychleji se štěpí a skupiny se stále méně znají,hůř navzájem domlouvají, ba ani nechtějí".Cca, obsah.

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 18:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Já se vám omlouvám, to je žargon.
" Nic se u welfare koní a řešení špatného nepohnulo významně, něco je malinko horší, něco malinko lepší.Časy se mění, atmosféra kotliny české i koňáci jsou jiní než před 15ti lety, méně soudržní a méně akceschopní a víc a rychleji se štěpí a skupiny se stále méně znají,hůř navzájem domlouvají, ba ani nechtějí".Cca, obsah.

Jo, to bude tím, že nekoukám na pána prstenů a jsem nevzdělanec.

9.2.2019 18:36
saola

XXX.XXX.229.6

Nemusíte koukat na Pána prstenů, v knižní podobě je mnohem krásnější - zkuste, jestli je to alespoň trochu váš šálek čaje.

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 18:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

saola napsal(a):
Nemusíte koukat na Pána prstenů, v knižní podobě je mnohem krásnější - zkuste, jestli je to alespoň trochu váš šálek čaje.

Kéž bych měla.cas číst....

9.2.2019 18:41
mikkc

XXX.XXX.11.178

Což změny nazírání na vosobu od nepřítele k úhlavnímu příteli a naopak jsou časté a staré jak lidstvo samo. Faktické vývoje vosob v čase jsou mnohem méně razantní i méně překvapivé, spíš se skládají kamínky ležící v logické řadě.Máme kliku, že jsme dlouhověcí a v kotlince stačí skládat, jasno křišťálovější než křišťál se časem vyčeří. Nijak povznášející pohled, někdy, mám holt slabost pro příběhy s dobrými konci:-)..

Ještě chvíli mě bude bavit čekat, jestli Rohan 16.nebo další rok definuje Mordor a složí Společenstvo s šancí . Poslední takové bylo podle mě u Rolinky, i když "nedosáhlo nic". Od té doby lokální horkonadšenci dosáhli i|"víc", i záborů, i aukcí. A pak holt stačí za chvíli kouknout na bazoš a do diskuzí a do chlívků nebo do Rolinky-takže myslím, že méně je někdy více...
Jak říká tolték, jsem skeptický, ale naslouchám.

Neztrácíte vůbec nic na svém způsobu náhledu žití a bytí. Někdy se musí bojovat i když je jasný konec. Kvůli nám.

A baví mě sledovat tápání v diskusích.

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 18:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.216

saola napsal(a):

Ja znam tolkiena zpameti a tohle ma s predlohou spolecneho max nasledujici slova, skreti, elfove a rohan. A jo rozciluje me to jako skalniho fanouska celkem dost.
Jinak zkusenost mam ze LOTRa precte fakt malokdo. Temer nikdo se nedostane pres hobiti putovani do Hurky 😂

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 18:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.216

Kéž bych měla.cas číst....

Cas se vzdycky najde. Prace ve fabrice, dite, 70hadu od mimin po brezi samice a litam jak hadr na holi. Cte se po nocich 😂

9.2.2019 18:58
saola

XXX.XXX.229.6

Jojo, mám první vydání v češtině z roku 1990, přeloženo Stanislavou Pošustovou. Vázaný výtisk Společenstva prstenu stál 35 Kč.

To byly velkofilmy Jacksona ještě dávno na houbách

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 19:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Cas se vzdycky najde. Prace ve fabrice, dite, 70hadu od mimin po brezi samice a litam jak hadr na holi. Cte se po nocich 😂

Ano, věřím. Práce na vlastní farmě a dítě mne nutné noc využívat úplně jiným způsobem 🙂 ale když jste to popsala tak krásně, určitě seženu, a třeba v důchodu přečtu 😊 jestli se důchodu doziju.

9.2.2019 20:02

mikkc napsal(a):
Neztrácíte vůbec nic na svém způsobu náhledu žití a bytí. Někdy se musí bojovat i když je jasný konec. Kvůli nám.

A baví mě sledovat tápání v diskusích.

Jsem strašná konzerva, ode vždy, zatím nebyl důvod konvertovat. Myslím, že se mnohem míň vztekám:-).
Nemusí každý historii opakovat a lít vodu do kyseliny osobně. ale zkušenosti jsou nepřenosné , informace jen částečně,někdy se to prostě musí k posunu protápat.

Coudas, dožijte, ta trilogie za to stojí:-).

9.2.2019 20:53
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Coudas já jsem četla Hobita až s děckem ve 3. třídě (měli to tehdy jako povinnou četbu - já jsem záviděla, že jsme čítávali Bobše). Další jsem si poslechla na CD při domácích pracích (neb nejmenší bylo ještě batole a spát celou noc byla nutnost). Netřeba si knihy syslit do důchodu...

Jinak osobně se těším spíš na to až si počtu odpovědi z úřadů ;-)

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 21:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.226.145

Ano, věřím. Práce na vlastní farmě a dítě mne nutné noc využívat úplně jiným způsobem 🙂 ale když jste to popsala tak krásně, určitě seženu, a třeba v důchodu přečtu 😊 jestli se důchodu doziju.

Fantasy literatura je krásná,ale pokud je člověk spíš realista, nikdy se v tom nenajde.🙁 Já tedy nevěřím ani na ten náš důchod.😂

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 21:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Taky bych uvítala odpověď na některý otázky, ale.toho se patrně nedočkáme, jako u Rolinky.... Jedeme daaaaaal ...

9.2.2019 21:48
mikkc

XXX.XXX.7.34

Taky bych uvítala odpověď na některý otázky, ale.toho se patrně nedočkáme, jako u Rolinky.... Jedeme daaaaaal ...

U Rolinky bylo odpovězeno téměř na vše.

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 22:06
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.216

Fantasy literatura je krásná,ale pokud je člověk spíš realista, nikdy se v tom nenajde.🙁 Já tedy nevěřím ani na ten náš důchod.😂

Jsou i realisticke nebo moderni fantasy a scifi. Staci najit vhodny subzanr a autora. Treba nectivce jsem dotahla ke knizkam pomoci tech jednodusich od Kinga. Ale tak jsem povolanim puvodnim knihovnice takze tak mno 😂

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 22:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

mikkc napsal(a):
U Rolinky bylo odpovězeno téměř na vše.

A kde přesně to najdu? Nekde v nekonečných diskuzích na equichannelu, nebo je nějaký konkrétní výstup?

9.2.2019 22:39
mikkc

XXX.XXX.7.34

A kde přesně to najdu? Nekde v nekonečných diskuzích na equichannelu, nebo je nějaký konkrétní výstup?

V nekonečných diskusích. Ten názor si musíte udělat sama.

Neregistrovaný uživatel

9.2.2019 23:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Jsou i realisticke nebo moderni fantasy a scifi. Staci najit vhodny subzanr a autora. Treba nectivce jsem dotahla ke knizkam pomoci tech jednodusich od Kinga. Ale tak jsem povolanim puvodnim knihovnice takze tak mno 😂

Vždyť četba je krásná činnost.☺️ Bohužel vždycky skončím spíš u těch technicky zaměřených knih.😂 Při vyslovení jména Frodo mě napadne emulátor slavného osmi-bitu C64.😂

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 08:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

mikkc napsal(a):
V nekonečných diskusích. Ten názor si musíte udělat sama.

Aha. Takže jako každá kauza. Rozmaznuto, plno emocí, ale výsledek žádnej. Úsudek pouze na základě sympatií, a kdo to umí lépe písemně podat, ten vyhrál. Jezdit tam nebudu, jak všichni radí, jela jsem několikrát kolem a myším si sve, ale úplně o něčem jiném. Kde není rady, tam není pomoci.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 08:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Mne se líbí knihy typu Šifra. A Foglara mám přečteného několikrát, Hochy mám pocit patnáctkrát. Takovej přízemní typ bez fantazie 🙂

10.2.2019 09:03
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Já jsem přesvědčena, že příběh Rolinka má velký význam.
Jsem z Moravy a i tady jsou lidé, kteří se snažili napodobit Zuzanu. Tedy pořídí do stáje mrzáka koně a udržují ho v bídném stavu a hlavně ho všem ukazují a snaží se na něj žebrat peníze. Tenhle model už je alespoň profláknutý - rychleji víte do které škatulky stáj dát...
Jinak KVS Olomouc je trošičku akčnější po kauze Měník (vyhladovělý tažní koně). Snaží se opravdu pokutovat a doporučuje jak uvést do lepšího stavu...

Ono totiž od Rolinky je jasné, že je hrozně důležité oprostit se od emocí. Psát stížnosti věcně, na více úřadů, rovnou v ní požádat o zprávu jak to úřad řeší. Hlavně se nebát podat odvolání. Prostě vydržet - je to vždy na dlouhé lokty!

10.2.2019 09:27
canka

XXX.XXX.35.234

Taky bych ocenila odpověď na otázky.....třeba proč se teda Bafy stala z nádherného koně troskou?Proč se hříběto nezačali nohy řešit hned jak tento problém vznikl?Proč se přístřešky,seno a sláma řešili až po téhle diskuzi?
Dále bych ocenila nějakou odpověď od institucí,které toto řeší..reakce zatím nulová..

10.2.2019 09:37
Pipilota

XXX.XXX.46.93

Canko úřady mají na reakci 30 dnů. Prostě jim to takhle trvá. Navíc je potřeba počítat s velmi "vlažnou a nekonkrétní" reakcí. Prostě je potřeba pak odvolání a také nové podání.

No a že by někdo ze Stekníku veřejně napsal, že Bafy prostě nedostatečně krmili. To by se přece přiznali... To hříbě se vůbec nemělo narodit (obyčejná černá plemenitba) a když už se stalo, tak potřebovalo spec. péči - ta zas stojí peníze. Je to prostě blbost nejhrubšího zrna. Někdo chtěl hříbě, protože vidina peněz... Jenže prostě s blbem chytneš jenom blbost a škody jsou na světě... a tady i utrpení. Tohle na sebe přece nikdo nepřizná - to se bude zaklínat nemocema a špatným psych. stavem a nepřízní osudu, vyšší mocí a kdo ví kolika vnějšími nepřáteli... Vlastní neznalost si nepřiznají.

10.2.2019 10:36

Aha. Takže jako každá kauza. Rozmaznuto, plno emocí, ale výsledek žádnej. Úsudek pouze na základě sympatií, a kdo to umí lépe písemně podat, ten vyhrál. Jezdit tam nebudu, jak všichni radí, jela jsem několikrát kolem a myším si sve, ale úplně o něčem jiném. Kde není rady, tam není pomoci.

To je vaše hypotéza nebo snad názor?. Mik vám radil, abyste si názor udělat sama.
Jestli si ho uděláte na základě sympatií nebo uhlazenosti projevů nebo si vytáhnete fakta o právních změnách subjektu,šetření státních orgánů od požáru po koně,o vztazích ke státní správě regionu, o účetnictví, o autorských protiřečeních, o publikovaných názorech redaktorů EQ nebo Jezdectví,videoreportáží, archivů TV, dokladů stavební firmy a jejích vazeb na zadavatele, vyjádřeních původního webmastera a lidí původně spolupracujících s Rolinkou,, výpovědí lidí s fotodokumentací a odhalenou identitou nebo čehokoli je vaše věc.Každý si názory vytváříme jinak.Názor bude taky váš.Osobně myslím, že mnohaletá multizdrojová kontinuita mi dá víc info než den osobní návštěvy .

Ano, materiálu je stále ještě hodně.Je to mnoho času na úkor něčeho, jen to procházet a dohledávat, ono pro aktéry, kteří se snažili, to byly hodiny a hodiny mravenčí práce v průběhu let a reálného času ,reálných problémů i reálných peněz. Protože nasbírat pro jakýkoli problém nejprve faktografii je náročné na čas i úsilí, ptají se u Stekniku v r 2016 a 2019 rohanští stejně, jak v těch linkovaných diskuzích Mik v r 2008 a k těm odpovědím se budou zas prodírat sami.. Žádný posun.

Pokud ten čas tč nemáte, je několik možností:
-názor si nedělat,( nemyslím, že by bylo špatně nemít na všechno názor:-)
- udělat si ho bez vynaložení toho úsilÍ čili bez podkladů

Mmch, co je pro vás "nějakej výsledek"?

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 11:28
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

To je vaše hypotéza nebo snad názor?. Mik vám radil, abyste si názor udělat sama.
Jestli si ho uděláte na základě sympatií nebo uhlazenosti projevů nebo si vytáhnete fakta o právních změnách subjektu,šetření státních orgánů od požáru po koně,o vztazích ke státní správě regionu, o účetnictví, o autorských protiřečeních, o publikovaných názorech redaktorů EQ nebo Jezdectví,videoreportáží, archivů TV, dokladů stavební firmy a jejích vazeb na zadavatele, vyjádřeních původního webmastera a lidí původně spolupracujících s Rolinkou,, výpovědí lidí s fotodokumentací a odhalenou identitou nebo čehokoli je vaše věc.Každý si názory vytváříme jinak.Názor bude taky váš.Osobně myslím, že mnohaletá multizdrojová kontinuita mi dá víc info než den osobní návštěvy .

Ano, materiálu je stále ještě hodně.Je to mnoho času na úkor něčeho, jen to procházet a dohledávat, ono pro aktéry, kteří se snažili, to byly hodiny a hodiny mravenčí práce v průběhu let a reálného času ,reálných problémů i reálných peněz. Protože nasbírat pro jakýkoli problém nejprve faktografii je náročné na čas i úsilí, ptají se u Stekniku v r 2016 a 2019 rohanští stejně, jak v těch linkovaných diskuzích Mik v r 2008 a k těm odpovědím se budou zas prodírat sami.. Žádný posun.

Pokud ten čas tč nemáte, je několik možností:
-názor si nedělat,( nemyslím, že by bylo špatně nemít na všechno názor:-)
- udělat si ho bez vynaložení toho úsilÍ čili bez podkladů

Mmch, co je pro vás "nějakej výsledek"?

Ptala jsem se, kde jsou odpovědi k dohledání, bylo mi odpovězeno, že v diskuzích na equichannelu. Četla jsem část dvou, kde se plácá stále o ničem, že někdo něco vyfotil, že Poláková nedodává "výsledky", že se snad posílala nějaká KVS, a že je obviněna že zpronevěry daru? To, jak použila darované peníze, pak někde uvedla, nebo se o tom jen spekulovalo v diskuzích? Hubení koně, nějaká kafilerka nebo jatka.... Čert aby se v tom vyznal. Ne, nepotřebuji na Rolinku mít názor, mne se tyto akce typu "hurá zachraňujem koníčka, ale nemáme ani na převoz, doveze někdo zadarmo, a hlavně všichni prispivejte, my nemáme z čeho jej zachraňovat. Ale podívejte se, jak jsme machři, že jsme to dokázali." Někdo tomu fandí, a podporuje, jiny zavrhuje. Lidi přispěli, chtěli vědět, co se s těmi penězi dělo, tak jsem jen chtěla vědět, jestli se to dozvěděli, nebo ne. Jestli když se to rozmazává v televizi ( nevím co, protože jsem asi nedošla k odkazům na reportáže), jestli je to také ukončeno s nějakým výsledkem a závěrem, nebo vše vysumelo, a Poláková si jede dále svou komerční stáj, do který nikomu nic není, a s hromadou sympatizantů zachraňují trosky, kterým by třeba někdy bylo.lip na věcných pastvinách. Toto je můj názor na Rolinku. Když na to nemám, tak to nedělám. Ale paní na to asi stále má, tak ať činí jak myslí. Jo a "nějakej výsledek" je, že někdo z kompetentních uvede, jestli něco porušeno bylo, či nikoli, dodala potřebné podklady, nedodala. Byla postižena, nebyla. Takhle vim jen že shrabla prachy, lidi jsou nespokojení, nic se nedozvěděli, a jede se dále.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 11:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

canka napsal(a):
Taky bych ocenila odpověď na otázky.....třeba proč se teda Bafy stala z nádherného koně troskou?Proč se hříběto nezačali nohy řešit hned jak tento problém vznikl?Proč se přístřešky,seno a sláma řešili až po téhle diskuzi?
Dále bych ocenila nějakou odpověď od institucí,které toto řeší..reakce zatím nulová..

Já přivítáme informace i od Vas, co pozorujete. A co bílá kobyla, jak to dopadlo s "krádeži" a podobně. Úřadům dejte čas, ale ptejte se dále, úředně 30 dní, taK po 30 co? Něco?
Já si podávala žádost o informaci jen na odpověď ano můžu - ne nemůžu. Paní či slečna mi hned řekla, že na to sice mají 30 dní, ale že to určitě nestihne. Mno, byla jsem tam 27 června vloni, nemám odpověď dodnes...

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 12:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Ptala jsem se, kde jsou odpovědi k dohledání, bylo mi odpovězeno, že v diskuzích na equichannelu. Četla jsem část dvou, kde se plácá stále o ničem, že někdo něco vyfotil, že Poláková nedodává "výsledky", že se snad posílala nějaká KVS, a že je obviněna že zpronevěry daru? To, jak použila darované peníze, pak někde uvedla, nebo se o tom jen spekulovalo v diskuzích? Hubení koně, nějaká kafilerka nebo jatka.... Čert aby se v tom vyznal. Ne, nepotřebuji na Rolinku mít názor, mne se tyto akce typu "hurá zachraňujem koníčka, ale nemáme ani na převoz, doveze někdo zadarmo, a hlavně všichni prispivejte, my nemáme z čeho jej zachraňovat. Ale podívejte se, jak jsme machři, že jsme to dokázali." Někdo tomu fandí, a podporuje, jiny zavrhuje. Lidi přispěli, chtěli vědět, co se s těmi penězi dělo, tak jsem jen chtěla vědět, jestli se to dozvěděli, nebo ne. Jestli když se to rozmazává v televizi ( nevím co, protože jsem asi nedošla k odkazům na reportáže), jestli je to také ukončeno s nějakým výsledkem a závěrem, nebo vše vysumelo, a Poláková si jede dále svou komerční stáj, do který nikomu nic není, a s hromadou sympatizantů zachraňují trosky, kterým by třeba někdy bylo.lip na věcných pastvinách. Toto je můj názor na Rolinku. Když na to nemám, tak to nedělám. Ale paní na to asi stále má, tak ať činí jak myslí. Jo a "nějakej výsledek" je, že někdo z kompetentních uvede, jestli něco porušeno bylo, či nikoli, dodala potřebné podklady, nedodala. Byla postižena, nebyla. Takhle vim jen že shrabla prachy, lidi jsou nespokojení, nic se nedozvěděli, a jede se dále.

Ono ani když tam člověk zajede se nic nedozví.Vem si Couďásku třeba sebe samotnou.Jednou si udělala něco,co se některým nelíbilo a víš jak tě roznesli po FB a nikoho absolutně nezajímalo,že o koně se jinak staráš vzorně a máš je ráda.Kdyby se takhle měla většina koní,že?☺️Možná si některým jen nevyhovovala Ty a dovolila sis někomu něco i říct.🙁 Višňáková ti dnes taky řekne,že peníze z bolestného rozhýřila a ničeho nelituje.Jenže ať je to jak chce,to byly její peníze a někteří lidé prostě peníze neudrží a nepatří jim do ruky.Ale je správné jí za to odsoudit? Spousta lidí to udělala a víš vlastně mě je do toho vlastně kulový.Dnes je v podstatě na vozíku a stejně se snaží těm zvířatům dát vše i z toho mála co dnes má.🙁

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 12:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Ono ani když tam člověk zajede se nic nedozví.Vem si Couďásku třeba sebe samotnou.Jednou si udělala něco,co se některým nelíbilo a víš jak tě roznesli po FB a nikoho absolutně nezajímalo,že o koně se jinak staráš vzorně a máš je ráda.Kdyby se takhle měla většina koní,že?☺️Možná si některým jen nevyhovovala Ty a dovolila sis někomu něco i říct.🙁 Višňáková ti dnes taky řekne,že peníze z bolestného rozhýřila a ničeho nelituje.Jenže ať je to jak chce,to byly její peníze a někteří lidé prostě peníze neudrží a nepatří jim do ruky.Ale je správné jí za to odsoudit? Spousta lidí to udělala a víš vlastně mě je do toho vlastně kulový.Dnes je v podstatě na vozíku a stejně se snaží těm zvířatům dát vše i z toho mála co dnes má.🙁

Visnakovou mi prosím nepřipomínej.

Víš, ono nejde ani tak o to, že rozhyri peníze, protože chce koním pomáhat. Jde o to, že chce koním pomáhat i nadále, ale nemá, a zebra u ostatních, stylem dejte nebo to celý krachne a co chudáci zvířata. A to je to, co mi nejde dohlavy. Vím, že nemám, že nemůžu, ale dělám " nesmysly". Asi tak jako udělám útulek, dejte mi sem koně, já se postarám, ale jsem na to sama, sama financuju. Co z toho vyplyne? Postarat se o takovou hromadu koní sám je, že nechodím do práce. Protože kdybych ještě chodila, tak mne to zabije. Tedy musím mít peníze z něčeho jinýho, na vlastní život, na vlastní zvířata, na to, abych se o ty odložený nějak postarala, přinejmenším jim koupila žrádlo. Co pak, když jsou zdravotní problémy, bere si tedy špatný koně, dává dokupy.... Chápu, že se tím realizuje, a já proti tomu nic nemám, každej jsme nějakej. A ano, je mi prd do toho, kde bere prachy. Ale uznej sám, když si to vezmes kolem a kolem, je toto reálné udržitelná situace? Kde se nedostatek projeví jako první?

10.2.2019 13:21
koně

XXX.XXX.174.63

Visnakovou mi prosím nepřipomínej.

Víš, ono nejde ani tak o to, že rozhyri peníze, protože chce koním pomáhat. Jde o to, že chce koním pomáhat i nadále, ale nemá, a zebra u ostatních, stylem dejte nebo to celý krachne a co chudáci zvířata. A to je to, co mi nejde dohlavy. Vím, že nemám, že nemůžu, ale dělám " nesmysly". Asi tak jako udělám útulek, dejte mi sem koně, já se postarám, ale jsem na to sama, sama financuju. Co z toho vyplyne? Postarat se o takovou hromadu koní sám je, že nechodím do práce. Protože kdybych ještě chodila, tak mne to zabije. Tedy musím mít peníze z něčeho jinýho, na vlastní život, na vlastní zvířata, na to, abych se o ty odložený nějak postarala, přinejmenším jim koupila žrádlo. Co pak, když jsou zdravotní problémy, bere si tedy špatný koně, dává dokupy.... Chápu, že se tím realizuje, a já proti tomu nic nemám, každej jsme nějakej. A ano, je mi prd do toho, kde bere prachy. Ale uznej sám, když si to vezmes kolem a kolem, je toto reálné udržitelná situace? Kde se nedostatek projeví jako první?

Přesně tak.Proč jakési útulky? Proč by je měl někdo sponzorovat? Pak se na darech, jakože pro ubohá zvířata, živí prapodivné socky,psychopatky a trosky,které si neví rady se svým životem
Kdo si pořídí koně,pořídí si ho za svého vědomí a svědomí .Přebere za něj odpovědnost.
Tudíž,pokud na něj přestane mít čas,peníze,náladu ,je povinen situaci řešit .Prodat,darovat ,dát do pronájmu,nechat uspat ,odporazit.Prostě zajistit koni další život,nebo konec.On,osobně.
Ne ,že bude spoléhat ,že už ho kůň nebaví,tak se postará někdo jiný.A cizí ,věci neznalí,dobráci pak dají své peníze .Peníze pak,místo do zvířat, jdou na popularitu nějaké vyčůrané figury,po které by jinak neštěkl,ani pes.
Na děti máme děcáky,na staré lidi ústavy.Něco dotuje stát.
Ale zvířata prostě pořád ještě spadají do kompetence majitelů
Tudíž,když se o ně nedokážou postarat,nikdo to za ně neudělá a tečka.
Chce li někdo zachraňovat,pak by měl mít své hospodářství,své rozsáhlé pozemky ,své krmení,ideálně být veterinář,.Plus k tomu jiný stálý zdroj financí.
Pak teprv si může dovolit nějakého toho koně ze soucitu si vzít a starat se o něj.Protože dotyčný na to bude mít peníze,bude se starat dobře
A nebude ,pod záminkou zubožených koní,zaplavovat sociální sítě a média svými žebravými nářky a výpisy vlastní ubohosti a neschopnosti.

10.2.2019 13:36

Saola vám dala linky, první z nich byl nikoli na plácání v diskuzích, ale článek na EQ, jak sama píše, ten první.
To je 2/2007, s fotkou Červa in memoriam a pak další koně,trosky a čú.

Další články na EQ následovaly takto:
10/2007
http://www.equichannel.cz/jak-zije-a-co-noveho-v-rolince

11/2007 http://www.equichannel.cz/jak-zije-a-co-noveho-v-rolince

12/2007 http://www.equichannel.cz/rolinka-aneb-jak-to-vidi-kvs
v diskuzi pod článkem najdete manipulace s pojmy dar-sbírka-veřejná sbírka a její podmínky a odkazy tímto směřem, cca od elza po LucieS

1/2008 http://www.equichannel.cz/nejen-rolinka-aneb-otazky-a-odpovedi

9/2009 http://www.equichannel.cz/rolinka-konci

pak jsou tedy externí odkazy v archivech televizí /pokud si dobře vzpomínám, tak Prima, Nova, ČT1/, tiskovky a jejich záznamy v archivech periodik, lokální periodika, budou jistě nějaké přehledy o dotacích a účetnictví,to jsem nesledovala,nejsem ekonom..většina už bude minimálně netem těžko dohledatelná, ve fyzických archivech ale možná ano a někteří rohanští zálohovali.
A pak mraky těch diskuzí s názvy V Rolince uhynulo během prosince 6 koní, Rolinka o.s.trochu jinak /z 2013-horalka chovatelem/, Drak dobojoval-koník z Rolinky/JK Ptice LIgorno/, první žebrací reakce zuza z roku 2004-hned druhá reakce v Pomozte/místo by bylo, ale penízky pošlete:-)/ a Darování koně-zuzu zaručí...,,2009 to vyšlo, dfiskuze Vestfálští koně, a Babylon Liberec, benefice..
dost dobrá úvaha směrem "kam s nimi a kdo to bude platiti je v diskuzi " Útulky etc.-smysl, účel,právní forma, financování", v diskuzi je tam ekonomka.

15 let:-).
Já vím, že jste psala, že nepotřebujeter na Rolinku mít názor. Já jen, kdyby v budoucnu někdo hledal.

OV je jiný šálek kávy,rolinkolog ji též najde a stopu starou 15 let a vývoj.Tam byla max, naivita, neznalost, neodhad sil a schopností, vlastních. Neznamená odsouzení, když někomu nedám kačky a odrazuji od toho tazatele:-).
Rolinka je jiný kafe.

10.2.2019 14:13
saola

XXX.XXX.229.6

koně napsal(a):
Přesně tak.Proč jakési útulky? Proč by je měl někdo sponzorovat? Pak se na darech, jakože pro ubohá zvířata, živí prapodivné socky,psychopatky a trosky,které si neví rady se svým životem
Kdo si pořídí koně,pořídí si ho za svého vědomí a svědomí .Přebere za něj odpovědnost.
Tudíž,pokud na něj přestane mít čas,peníze,náladu ,je povinen situaci řešit .Prodat,darovat ,dát do pronájmu,nechat uspat ,odporazit.Prostě zajistit koni další život,nebo konec.On,osobně.
Ne ,že bude spoléhat ,že už ho kůň nebaví,tak se postará někdo jiný.A cizí ,věci neznalí,dobráci pak dají své peníze .Peníze pak,místo do zvířat, jdou na popularitu nějaké vyčůrané figury,po které by jinak neštěkl,ani pes.
Na děti máme děcáky,na staré lidi ústavy.Něco dotuje stát.
Ale zvířata prostě pořád ještě spadají do kompetence majitelů
Tudíž,když se o ně nedokážou postarat,nikdo to za ně neudělá a tečka.
Chce li někdo zachraňovat,pak by měl mít své hospodářství,své rozsáhlé pozemky ,své krmení,ideálně být veterinář,.Plus k tomu jiný stálý zdroj financí.
Pak teprv si může dovolit nějakého toho koně ze soucitu si vzít a starat se o něj.Protože dotyčný na to bude mít peníze,bude se starat dobře
A nebude ,pod záminkou zubožených koní,zaplavovat sociální sítě a média svými žebravými nářky a výpisy vlastní ubohosti a neschopnosti.

Souhlas s každým písmenkem.

Jen bych dodala, že každý, kdo si pořizuje zvíře, si musí být bezpodmínečně vědom toho, že se může dostat do bodu, kdy usmrcení zvířete je milosrdnější než další jeho život, a že zodpovědný majitel takové rozhodnutí musí být schopen nejen akceptovat, ale v případě obzvlášť nepříznivých okolností i provést. A být na to tedy psychicky i metodicky připravený.

Jenže kdo to tak má, že jo?

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 14:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Saola vám dala linky, první z nich byl nikoli na plácání v diskuzích, ale článek na EQ, jak sama píše, ten první.
To je 2/2007, s fotkou Červa in memoriam a pak další koně,trosky a čú.

Další články na EQ následovaly takto:
10/2007
http://www.equichannel.cz/jak-zije-a-co-noveho-v-rolince

11/2007 http://www.equichannel.cz/jak-zije-a-co-noveho-v-rolince

12/2007 http://www.equichannel.cz/rolinka-aneb-jak-to-vidi-kvs
v diskuzi pod článkem najdete manipulace s pojmy dar-sbírka-veřejná sbírka a její podmínky a odkazy tímto směřem, cca od elza po LucieS

1/2008 http://www.equichannel.cz/nejen-rolinka-aneb-otazky-a-odpovedi

9/2009 http://www.equichannel.cz/rolinka-konci

pak jsou tedy externí odkazy v archivech televizí /pokud si dobře vzpomínám, tak Prima, Nova, ČT1/, tiskovky a jejich záznamy v archivech periodik, lokální periodika, budou jistě nějaké přehledy o dotacích a účetnictví,to jsem nesledovala,nejsem ekonom..většina už bude minimálně netem těžko dohledatelná, ve fyzických archivech ale možná ano a někteří rohanští zálohovali.
A pak mraky těch diskuzí s názvy V Rolince uhynulo během prosince 6 koní, Rolinka o.s.trochu jinak /z 2013-horalka chovatelem/, Drak dobojoval-koník z Rolinky/JK Ptice LIgorno/, první žebrací reakce zuza z roku 2004-hned druhá reakce v Pomozte/místo by bylo, ale penízky pošlete:-)/ a Darování koně-zuzu zaručí...,,2009 to vyšlo, dfiskuze Vestfálští koně, a Babylon Liberec, benefice..
dost dobrá úvaha směrem "kam s nimi a kdo to bude platiti je v diskuzi " Útulky etc.-smysl, účel,právní forma, financování", v diskuzi je tam ekonomka.

15 let:-).
Já vím, že jste psala, že nepotřebujeter na Rolinku mít názor. Já jen, kdyby v budoucnu někdo hledal.

OV je jiný šálek kávy,rolinkolog ji též najde a stopu starou 15 let a vývoj.Tam byla max, naivita, neznalost, neodhad sil a schopností, vlastních. Neznamená odsouzení, když někomu nedám kačky a odrazuji od toho tazatele:-).
Rolinka je jiný kafe.

Dekuji. Mám s Polákovou a Visnakovou vlastní zkušenosti, takže obrázek mám vlastní. Zajímalo mne spise jen jak dopadly ty peníze.

10.2.2019 14:31
saola

XXX.XXX.229.6

Peníze?
Jsou Polákové.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 14:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

A já opět případným zájemcům doporučím zajeďte se podívat jak se věci mají.Pomoci zvířatům se meze nekladou a můžete k tomu využít cokoli vás napadne.Můžete nalézt třeba i přítele s podobným náhledem na zvířata.Podle mého stále mnoho lidí nechápe jednu věc.Lidi co se angažují v pomoci zvířatům a někdy tolik zde "oblíbené" záchraně mají něco v sobě jiného než běžní smrtelníci.Ne že se realizují a podobné krávoviny.Něco uvnitř je k tomu doslova nutí nenechat to takhle a nesnesou zkrátka i byť jen křivdu páchanou mockrát i těmi kdysi zodpovědnými majiteli.Já kvůli valachovi taky ani spát nemohl co by s ním udělali.🙁 A proč sakra? Chce žít stejně jako já,ne? Pomalu se soudy komu by kde bylo lépe.Aby jednou nerozhodl někdo takhle o vás.😓Viz třeba dnes tak moderní domovy důchodců.Už jsem slyšel jak děti uvědoměle hovoří jak tam mamince nic nechybí a vlastně je šťastná.Ehmm,to bych nesměl s tou maminkou jeho mluvit před pár týdny.Zajímavé,že ona je zcela jiného názoru.🙁 Rozhodli za ní,stejně jako např. u toho koně.

10.2.2019 15:06
saola

XXX.XXX.229.6

Meifi, co bude s tvými koňmi, když budeš mít nehodu v autě nebo třeba jen tak z fleku mrtvici?
Dva roky třeba budeš mimo provoz, pak třeba jen chromý nebo úplně na vozíku, nebo nesvéprávná slintající chudinka. Teď prostředky na zabezpečení koní třeba máš, ale jednou peníze, kterými se tady tak rád prsíš, prostě dojdou, protože mohou být další jiné razantní výdaje, a nebudeš třeba schopen vydělávat a "příspěvek" od státu pak najednou vše nepokryje. Co s koňmi bude?
Dal bys je s klidným svědomím dožít k horalce nebo OV nebo k nějakému Vondruškovi nebo do tak skvělého a v péči o koně dle některých bezchybného Stekníku?
Pokud je tvoje odpověď ano, navzdory všemu, co zde bylo uvedeno, tak za mne jsi nesvéprávný už teď.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 15:08
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Nebudu jezdit k někomu, kdo mne nazve psychopatem a poštve proti mně všechny lidi z útulku s doporučením se jít léčit.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 15:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

saola napsal(a):
Meifi, co bude s tvými koňmi, když budeš mít nehodu v autě nebo třeba jen tak z fleku mrtvici?
Dva roky třeba budeš mimo provoz, pak třeba jen chromý nebo úplně na vozíku, nebo nesvéprávná slintající chudinka. Teď prostředky na zabezpečení koní třeba máš, ale jednou peníze, kterými se tady tak rád prsíš, prostě dojdou, protože mohou být další jiné razantní výdaje, a nebudeš třeba schopen vydělávat a "příspěvek" od státu pak najednou vše nepokryje. Co s koňmi bude?
Dal bys je s klidným svědomím dožít k horalce nebo OV nebo k nějakému Vondruškovi nebo do tak skvělého a v péči o koně dle některých bezchybného Stekníku?
Pokud je tvoje odpověď ano, navzdory všemu, co zde bylo uvedeno, tak za mne jsi nesvéprávný už teď.

Saolko možná tě to překvapí,ale jednoho tam mám adoptovaného.🙂 A víc se už vyjadřovat k ničemu nebudu.Opět opakuji,jeďte se podívat a uvědomte si kde jste.Nejste v prestižní jezdecké stáji s miliónovým vybavením.Jste v útulku,což je poslední útočiště některých nechtěných tvorů,závislých na ochotě lidí věnovat jim kousek ze svého přepychu.Ano i dovolenou tam někteří tráví místo válení špeků u moře.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 15:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Nebudu jezdit k někomu, kdo mne nazve psychopatem a poštve proti mně všechny lidi z útulku s doporučením se jít léčit.

Mluvíš o Polákové? Tak tam jsem byl jednou a naposled.Jinak vítej v klubu "psychopatů".😂 Akorát ti bývají vysoce postavení,s vysokým IQ a bezohlední.Ti by se tu s námi ani nebavili a už vůbec ne o citech ke zvířatům.Toho oni nejsou schopni.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 16:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

O Polákove ne.

10.2.2019 16:24
mikkc

XXX.XXX.7.34

Rolinka, slovo jako z říkanky. Naprosto vystihuje jak to tenkrát bylo a zřejmě stále je. Stekník k ní má mnohem blíže než OV. OV je a byla chudák a oběť vlastního bludu. Poláková je mrcha.

10.2.2019 17:01
koně

XXX.XXX.174.63

.Lidi co se angažují v pomoci zvířatům a někdy tolik zde "oblíbené" záchraně mají něco v sobě jiného než běžní smrtelníci.Ne že se realizují a podobné krávoviny.Něco uvnitř je k tomu doslova nutí nenechat to takhle a nesnesou zkrátka i byť jen křivdu páchanou mockrát i těmi kdysi zodpovědnými majiteli

Tohle bych potřebovala nějak dovysvětlit
Viděla jsem pani Polákovou ve Farmáři .A Višňáková,to mi stačilo číst její výlevy o životě ,plus nějaký ten obrázek .
Tyhle jsou opravdu jiné .Ale svatozář jim evidentně chyběla
Něco vevnitř je nutí ,se zviditelňovat ,na úkor týraných koní .Kterým ke štěstí opravdu nepomohou. Brát na ně peníze ,od důvěřivců .
Na to by běžný smrtelník opravdu žaludek neměl

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 17:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

mikkc napsal(a):
Rolinka, slovo jako z říkanky. Naprosto vystihuje jak to tenkrát bylo a zřejmě stále je. Stekník k ní má mnohem blíže než OV. OV je a byla chudák a oběť vlastního bludu. Poláková je mrcha.

S tí bych si dovolil souhlasit.🙂 Konečně někdo oddělil "mrchu" od člověka s dobrým úmyslem,leč bohužel trochu naivního a přeceňujícího své síly.Vím i kolik peněz se sejde na útulkovém účtu za měsíc.😓 Za to nejsou ani slušné boty.Ne nebylo by těm koním lépe na jatkách,jak tu někdo občas "plácne".Fakt bych těmto lidem ze srdce přál si to zkusit jednou na vlastní kůži.Jsi už starý a co s tebou? 🙂 Připisovat zvířatům naše pocity je chyba,ale kdo tedy zná ty jejich? Byl tu někdo koněm v minulém životě a pamatuje si něco? Srovnejte jen dnešek a dobu před sto lety.Změnil se přístup ke koním a to zásadně.Proč? Přišlo se na mnoho věcí,o kterých dřív neměli ani potuchy.Tak a teď se přesuňme o dalších sto let dopředu a myslíte že to bude vše stejné jako dnes?☺️ By jsme se možná divili co vše dnes ještě nevíme a v čem se mýlíme.Konec úvahy.😂

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 17:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

koně napsal(a):
.Lidi co se angažují v pomoci zvířatům a někdy tolik zde "oblíbené" záchraně mají něco v sobě jiného než běžní smrtelníci.Ne že se realizují a podobné krávoviny.Něco uvnitř je k tomu doslova nutí nenechat to takhle a nesnesou zkrátka i byť jen křivdu páchanou mockrát i těmi kdysi zodpovědnými majiteli

Tohle bych potřebovala nějak dovysvětlit
Viděla jsem pani Polákovou ve Farmáři .A Višňáková,to mi stačilo číst její výlevy o životě ,plus nějaký ten obrázek .
Tyhle jsou opravdu jiné .Ale svatozář jim evidentně chyběla
Něco vevnitř je nutí ,se zviditelňovat ,na úkor týraných koní .Kterým ke štěstí opravdu nepomohou. Brát na ně peníze ,od důvěřivců .
Na to by běžný smrtelník opravdu žaludek neměl

Poláková je myslím vysvětlena..Velké M.😂 Koně,máte lidi co koníky mají rádi a pak lidi co koně milují.🙂 Těch je mnohem méně.Hrozná vlastnost a ta vás dožene daleko za hranice,kam se lidi co mají "pouze" rádi koně,nikdy nepodívají.☺️ Je jedno jak jste naivní,bohatá,chudá nebo blonďatá.😂 Ani jezdecké schopnosti(neschopnosti) s tím nemají nic společného.A nevyléčí to ani hodně práce,starostí a i investic.Stejně si toho koně na krk uvážete a svým způsobem jste z toho ještě šťastná.Nedokážete si říct a co je mi po nějakým koni? Vždyť ani není můj papírově.Vážně tohle moc nejde vysvětlovat po netu a ani v reálu to moc smyslu nemá.Vysvětlujte člověku nadanému matematicky,že to co on spočítá z hlavy za pár vteřin,vy nespočítáte ani za hodinu.A když už to spočítáte,tak dojde k posunu souřadnic například a jste zase v "prd...".😂 Člověk nadaný totiž obrovsky rychle chápe a upraví si i vhodně algoritmus k tomu potřebný.On v číslech myslí a vy jen papouškujete naučené.Bez urážky samozřejmě,to nebylo na vás,ale obecně myšleno.☺️

10.2.2019 17:48
koně

XXX.XXX.174.63

Poláková je myslím vysvětlena..Velké M.😂 Koně,máte lidi co koníky mají rádi a pak lidi co koně milují.🙂 Těch je mnohem méně.Hrozná vlastnost a ta vás dožene daleko za hranice,kam se lidi co mají "pouze" rádi koně,nikdy nepodívají.☺️ Je jedno jak jste naivní,bohatá,chudá nebo blonďatá.😂 Ani jezdecké schopnosti(neschopnosti) s tím nemají nic společného.A nevyléčí to ani hodně práce,starostí a i investic.Stejně si toho koně na krk uvážete a svým způsobem jste z toho ještě šťastná.Nedokážete si říct a co je mi po nějakým koni? Vždyť ani není můj papírově.Vážně tohle moc nejde vysvětlovat po netu a ani v reálu to moc smyslu nemá.Vysvětlujte člověku nadanému matematicky,že to co on spočítá z hlavy za pár vteřin,vy nespočítáte ani za hodinu.A když už to spočítáte,tak dojde k posunu souřadnic například a jste zase v "prd...".😂 Člověk nadaný totiž obrovsky rychle chápe a upraví si i vhodně algoritmus k tomu potřebný.On v číslech myslí a vy jen papouškujete naučené.Bez urážky samozřejmě,to nebylo na vás,ale obecně myšleno.☺️

Ale jo,milují
Ale ta láfka musí mít hranice,ne?
Když mám hnojný dvorek za barákem,který mi nepatří .Závisím na příteli,který mě u sebe momentálně nechává.Mám pár dětí z předchozích vztahů,splácím exekuci nebo tak něco.Plus jsem nezaměstnaná.Nebo marodím
Ale miluju koníšky ,bez hranic
Takže na ten dvorek si je natahám, koně.Lidi mi chudáky,mrzáky,staříky, dají.Protože je to ten sluníčkový přístup.Postará se o jejich absolutní blaho někdo jiný .Klapky na oči a nazdar
No a přítel mě záhy vykopne,protože,to se stává .
Tak já na sociální sítě nafotím ,jaká jsem chuděrka .Ne vlastní vinou,samozřejmě .Vinou přítele a těch koní,do kterých dávám všechno
A lidi soucítí s osobou,která přece podle svého popisu, šla za hranice lidských možností a pro záchranu koní děsně trpí ??
Že ta osoba je primárně de.. bil ,který nepřemýšlí dopředu ,že prostě nemá na to,aby kohokoli zachraňoval? A řídí se jakýmsi svým pocitem? Bez ohledu na následky ? To už nikdo nevidí?
Jo,kdo na to má,ať zachraňuje.S tím souhlasím.
Ale za své .A v klidu a potichu.Je to jeho věc Netahá do toho média a nežebrá

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 17:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Tak ještě jednou. Nemám koně kam dát. Nemám na to prachy. Nemám prachy ani na vlastní žrádlo, na sociální síti brečím, že jestli lidi neprispejou, končím se zachraňováním. Tobě to přijde normální? No tak to se na mne zlob kolik chceš, ale to s milováním koní nemá nic společného.... A když vidím, co se zachraňuje, protože každý má právo žít, pak se soudí o těžký prachy s veterinářem, protože mrzacek umře na humánní lék, místo aby se nepřipouštěla každá kobylka, protože holčička potřebuje hříbátko, koně (a jakékoliv jiné zvíře) neměl každý, protože je to móda a " já koně miluju" , pak nebudeme řešit takovýhle věci. A že mám sednout a jet se tam podívat? Proč, když s tím už z principu nesouhlasím? A protože se paní nechodím do krámu, tak jsem psychous a mám se jít léčit? Sorry, mám svejch starostí dost....

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 18:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Koně,couďásek: To jsou ale přeci naprosto rozdílné věci.☺️ Oná je má kam dát a to víte,hloupý kdo dává,hloupější kdo nebere.Hele moje daně jdou taky bůh ví kam a co můžu dělat? Kolik každý čech přispívá ročně na uprchlíky víte,ne? A dobrovolně,když s tím 80% obyvatelstva nesouhlasí? Ti se nás ani neptají a základní kámen demokracie, což je referendum někdo chystá? Ne,zbalí prachy a dál se s vámi nikdo nebaví.😂 To je útulek do kterého přispívám a nechci.😂 V útulku pro koně vás přeci nikdo nenutí přispívat.Můžete a nemusíte.Ovšem třeba koupit koníkům pytel granulí,nebo pejskům něco nazub by nikoho nezabilo.Paní V tohle opravdu koním nesní a i mě nabídla sušenky.☺️

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 18:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

Je to marný. Dále nemá cenu to komentovat.

10.2.2019 18:20
koně

XXX.XXX.174.63

Je to marný. Dále nemá cenu to komentovat.

Asi ne
Podporujeme ze svých daní menšiny,politiky ,uprchlíky a bůhví ještě koho.
Tak proč z toho co nám zbude ,nepřilepšit taky Višňákové a jí podobným ?

10.2.2019 18:28
saola

XXX.XXX.229.6

OT: Višňáková ještě funguje?

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 18:29
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.254

saola napsal(a):
OT: Višňáková ještě funguje?

Dle meifiho ano. Když tam má adoptovanýho koně.

10.2.2019 18:31
Arbora

XXX.XXX.120.20

S tí bych si dovolil souhlasit.🙂 Konečně někdo oddělil "mrchu" od člověka s dobrým úmyslem,leč bohužel trochu naivního a přeceňujícího své síly.Vím i kolik peněz se sejde na útulkovém účtu za měsíc.😓 Za to nejsou ani slušné boty.Ne nebylo by těm koním lépe na jatkách,jak tu někdo občas "plácne".Fakt bych těmto lidem ze srdce přál si to zkusit jednou na vlastní kůži.Jsi už starý a co s tebou? 🙂 Připisovat zvířatům naše pocity je chyba,ale kdo tedy zná ty jejich? Byl tu někdo koněm v minulém životě a pamatuje si něco? Srovnejte jen dnešek a dobu před sto lety.Změnil se přístup ke koním a to zásadně.Proč? Přišlo se na mnoho věcí,o kterých dřív neměli ani potuchy.Tak a teď se přesuňme o dalších sto let dopředu a myslíte že to bude vše stejné jako dnes?☺️ By jsme se možná divili co vše dnes ještě nevíme a v čem se mýlíme.Konec úvahy.😂

Napísať, že napr. Johanke, ktorá mala prekĺbené obe predné nohy tak, že na tom naozaj nebolo čo zachrániť(ale Poláková to skúsila a peniaze vybrala) a eutanázia bolo jediné rozumné riešenie, by nebolo lepšie “neživej”, to môže ozaj iba niekto úplne bez elementárnej znalosti anatómie, alebo bez srdca. Ako napríkald Poláková.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 18:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Teda ale tohle je fakt marný.😂 Co pořád Višňákové? Tu jsem neadoptoval.😂

10.2.2019 18:42
sisi58

XXX.XXX.191.1

Koně to napsala velmi dobře.
Já jen dodám, mohu si ke svému zdravému jezdeckému koni vzít dalšího, co není úplně ok.
Ovšem pokud jsem normální pracující člověk, ne milionář, může být,že se dostanu do situace, kdy prostě dva koně neutáhnu.
Dopadne to, v mém případě tak, že pak jsem nucena poslat dál toho svého jezdeckého, neboť trosku nikdo chtít nebude. Pokud se nerozhodnu, trosku nechat uspat.
Tak by to asi udělal člověk, co chce pomoci nějakému konkrétnímu koni.
Ale určitě si domů nevezmu 5 koní s tím, "že to nějak udělám". A to ani v případě, že pokud si ty koně nevezmu, zemřou.
Když půjdu do krajnosti. Nakonec zemřou koně adoptovaní, můj kůň, můj pes a kocour a má rodina a to hlady a zimou, neboť nebude čím krmit a nebude kde pobývat.
Nemám na zachraňování koní, tak svou lásku ke zvířatům vyventiluji třeba tím, že toulavou sídlištní kočku, co má 2 x do roka někde koťata, nechám na své náklady vykastrovat. To mě nezruinuje a té kočičce to velmi pomůže.

Neregistrovaný uživatel

10.2.2019 18:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.213.247

Dle meifiho ano. Když tam má adoptovanýho koně.

Ano funguje,ale pochop moc to tu nechci probírat.Tu bych zklamal opravdu nerad.V životě dala dost koním a pejskům domov a nemá z toho nic.Znám i pozadí toho, jak lidi využili její až naivity, bohužel k vlastnímu obohacení.🙁 Úplně jim bylo jedno,že i ta zvířata tím můžou připravit o jedinou střech nad hlavou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík