Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.230.77
Prosím Vás, kolik se asi tak dožívají zakrslí králíci? Máme ho doma, běhá po baráku a bude mít pět let. Mě by zajímalo, kolik se tak králíci dožívají. Slyšela jsem, že i osmi. Máte někdo staršího?
Díky
Lucky
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.181.91
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Prosím Vás, kolik se asi tak dožívají zakrslí králíci? Máme ho doma, běhá po baráku a bude mít pět let. Mě by zajímalo, kolik se tak králíci dožívají. Slyšela jsem, že i osmi. Máte někdo staršího?
Díky
Lucky
Klidně se může dožít 10, extrém je 13 let
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.92.35
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Klidně se může dožít 10, extrém je 13 let
No, tak 13 je opravdu extrém a ještě jsem se s tím nikdy nesetkala. Literatura popisuje 6-10 let, rozhodně se nedoporučuje, aby měla mladé samice starší 6 let.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.25.39
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No, tak 13 je opravdu extrém a ještě jsem se s tím nikdy nesetkala. Literatura popisuje 6-10 let, rozhodně se nedoporučuje, aby měla mladé samice starší 6 let.
Mám králinku, co jí bude 9 let.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.89
A u nás bydlí kluk Márty a je mu už 11. Už špatně vidí i slyší, není už aktivní, hodně spí, ale pořád má chuť k jídlu a ještě nezanedbává hygienu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.102
Nejstaršího jsem viděla jedenáctiletého.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.237
Můžu se zeptat proč nepřipouštět takhle staré králíky?
Bez problémů jsem připouštěla sedmileté samice. Ony si samy "řekly" že už mají dost. Nenechaly se připustit, nebo nezabřezávaly (po tom sedmém roku).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.76
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Můžu se zeptat proč nepřipouštět takhle staré králíky?
Bez problémů jsem připouštěla sedmileté samice. Ony si samy "řekly" že už mají dost. Nenechaly se připustit, nebo nezabřezávaly (po tom sedmém roku).
Taky by mě to zajímalo, škoda, že je ta odpověď stará už 8 let.
Zkušenosti mám stejné jako vy.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.255.6
Mojemu samci je 62 a pořád na mě chce,jmenuje se Rosťa .
Ale králík tak asi tak ,když mu je 10 tak to je asi jako u člověka 95.Je třeba se takto na to dívat.Také každý člověk se toho nedožije.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.95
Králíci se dožívají 8 a více let. Máte to napsané v každé knížce o králicích nabo na internetu :D
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.77.234
Mám desetiletého křížence čehosi ze zverimexu. Stáří je poznat, už jen leží a moc se nehýbe poud nechce tedy zrovna jíst nebo pít. na dotek už cítím kosti hodně (a to ho krmím stále stejně) asi je to jako u lidí prostě se scvrkává, kůže trochu visí....ale zatím se drží :)
Paprička

XXX.XXX.107.183
Můj králíček (holka) má 1rok tak ještě má před sebou hodně času než zemře ale to bych nechtěl je to můj nejoblíbenější králíček
Monikka

XXX.XXX.129.157
Kdyz se o kralicka dobre starate, dozije se pomerne vysokeho veku. Mely jsme s dcerkou dva kralicky, 1.umrel v 10ti, 2.ve 12ti letech. Uz se tesiim na dalsiho🐇!