máte je někdo?zatím jsem se s nima moc nesetkala
ráda uvidím i vaše mazlíky
v v
napsal(a):
máte je někdo?zatím jsem se s nima moc nesetkala
ráda uvidím i vaše mazlíky
ještě jednu fotku jako miminko.teď je mu půl roku
v v
napsal(a):
je to možný.je ze zveráku ajá to identifikovala podle obrázků.Vyznáš se v tom??jestli je duryňák,nebo madagaskar??Nevydím v nich totiž rozdíl???
Jinak jsem z Českých Budějovic.
noo....tákže...skúšala som to vyhľadať na internete...a skutočne musím povedať, že ani ja v nich nejaký extra rozdiel nevidím...mám totiž samicu (2 ročnú) a samca (4 ročného) s PP, tetovaných, bola som s nimi i na nejakých králičích výstavách..v rodokmeňoch majú napísané "Maličký baran madagaskarský", preto som sa pozastavila pri tvojom príspevku, lebo moje mladé (mala som od nich 4 vrhy) sa velmi podobajú na toho tvojho..akurát, že mali od malička ovisnuté ušká...no a priznám sa, že keď som si vyhľadala fotografie madagaskarov a durynských..ani ja v nich rozdiel nevidím..ale som len laik....bohužiaľ sa z časových dôvodov nevenujem chovu..s rodokmeňom mám len 5 králikov, občas s nimi zájdem na výstavu, ale nejaké ich štandardy, ako majú vyzerať, nepoznám..dokonca som v jednom www odkaze našla aj názov "malý baranček madagaskarský-durynský"...ale na jednej stránke (www.kralici.cz) mali extra fotografie pre madag.a extra pre durynský..tak asi to nebude jedno a to samí...no pofotím ti tých mojich dvoch a zajtra ti sem šupnem nejaké fotky.. ale nech už je tvoj mazlík durynský, či madagaskar...je veľmi pekný