Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.158.134
Dobrý den, poraďte prosím, kde koupit mládě zakrslého králíka v Brně a okolí? Hledám v inzerátech, ale chovatele na jihu Moravy jsem zatím nenašla.
Zverimexům se chci vyhnout.
Jinak pro úplnost mám zájem o mládě (samičku) "krátkosrstého" nebo kříženého kr., ne teddyho a ne beránka ... k odběru asi za měsíc.
Děkuji, K.
kattty@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.142.42
Dobrý den, čtu Váš dotaz a vzhledem k tomu, že mám úplně stejný, moc bych Vás poprosila, pokud vám dá někdo tip, můžete mi prosím také dát kontakt na chovatele? Moc moc děkuji. Můj e-mail je j.schovankova@seznam.cz. Děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.227.242
Tak zakrslíky máme my, černé, havanovité, marburské- veveří a bývají i modří. Tedy klasika zakrslý králík, dospělý 1-1,25kg, normální srst. Ale teď budeme přiouštět. Mladé byly na jaře a buď se prodalo hned na mazlíčky nebo z výstav, nebo sme si nechali do chovu samičky. Chovatelů nás tu není málo, ale čistokrevné králíky máme že je máme na výstavy. Na ty se dělají mladí na jaře. Podzim kvůli vánocům, ale to jsme letos propásli. V létě se dělají králíci blbě. Není vhodné počasí, třeba nám tu v těch 40C horkách uhynulo v hnízdech hodně mladých. Pak začne podzim, línání a když se protáhne tak mladé do vánoc nestihneme... Takže budou, když se holkám bude chtít, po Novém roce. ah-kralici@email.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.38.186
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Dobrý den, poraďte prosím, kde koupit mládě zakrslého králíka v Brně a okolí? Hledám v inzerátech, ale chovatele na jihu Moravy jsem zatím nenašla.
Zverimexům se chci vyhnout.
Jinak pro úplnost mám zájem o mládě (samičku) "krátkosrstého" nebo kříženého kr., ne teddyho a ne beránka ... k odběru asi za měsíc.
Děkuji, K.
kattty@seznam.cz
Chovám zakrslé bílopesíkaté modré s PP a budu je prodávat (200-400Kč podle kvality) kolem 20. prosince (pod stromeček). Jsem v Brně Žabovřeskách.
Králíky prodávám přes inzeráty ve ifauna.cz a kralici.cz.