Vhodné jméno pro králíka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

6.1.2013 09:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.2

ahoj mám nového králíka jeden den a nemůžu mu vymyslet jméno poradilibyste mi ? je bílej s černýma ouškama a černými fleky je to holka. jo a ještě nevíte jestli jde naučit ji chodit v postrojku? prosím odepište dík

Neregistrovaný uživatel

6.1.2013 10:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.104

smajlík ouuu smajlík.. člověče proč???????????????

Neregistrovaný uživatel

6.1.2013 10:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.104

smajlík Jste z peneláku? Nebo máte domeček se zahradou?

Neregistrovaný uživatel

6.1.2013 10:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.9.116

moje zásada je, co jím, tak tomu nedávám jméno...takže králící na maso se nejmenujou, ale ty chovné mám pojmenované : samec Ringo (podle Beatles), samice Sněhurka (podle barvy) a druhá samice je Tahezčí (protože byla hezčí a ta co byla ošklivější, šla na pekáč) :)

Neregistrovaný uživatel

6.1.2013 11:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.216.104

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
moje zásada je, co jím, tak tomu nedávám jméno...takže králící na maso se nejmenujou, ale ty chovné mám pojmenované : samec Ringo (podle Beatles), samice Sněhurka (podle barvy) a druhá samice je Tahezčí (protože byla hezčí a ta co byla ošklivější, šla na pekáč) :)

Ano moje řeč smajlík, ale mám pocit že pán/paní má králičku jen na mazlíčka, pokud mohu říct... nejspíše mix. A pro pána/paní.. Nevěřte že se maučí do postroje.. stačí chvikla nepozornosti a on si najednou běhá kde chce a postroj máte na cucky ...

Neregistrovaný uživatel

6.1.2013 11:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.1

Očividně se jedná o jméno pro králíčka určeného na mazlíka a zadavatel/ka nebude až tak úplně dospělá.
My jsme doma kdysi měli Hopsi, Lump, Packa, Daisy a Pepasmajlík
ZdeňkaZ.

Neregistrovaný uživatel

6.1.2013 13:54
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.188.76

Očividně se jedná o jméno pro králíčka určeného na mazlíka a zadavatel/ka nebude až tak úplně dospělá.
My jsme doma kdysi měli Hopsi, Lump, Packa, Daisy a Pepasmajlík
ZdeňkaZ.

no jo, ale tak se podívám, na jaký forum přispívám, dyk to je jako kdyby se u psů ptala na tartovym foru na agility.
Máme Herr králíka (z Lipska), Mazlíčka (to jméno vymyslelo dítě), Němce, třišestku, čtyřidvojku, Bláznivou kunu, Tu černou.
A historicky Havlíčka (angora z výstavy v Havl. Brodu), Matěje (Z. siamák z Matějské pouti), Mucka (další důkaz o tom, že děti by neměly vybírat jména :oD), Kadlecku (kříženka od pani Kadlecový).
Na všechny se volá "Macku!" "Micko!"

Neregistrovaný uživatel

6.1.2013 15:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.2

kálík je venkovní a zakrslí lvíček

Neregistrovaný uživatel

6.1.2013 19:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.11

kálík je venkovní a zakrslí lvíček

Když je to lvicek,tak by to byla rozhodně Elsa,jestli je vztekla,tak Muriel;-)

Neregistrovaný uživatel

7.1.2013 13:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.200.2

Jestli je to samec, tak - PEKÁČEK a jestli samička, tak Česnečkasmajlík

Neregistrovaný uživatel

7.1.2013 14:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.55.34

Skuste nieco z telenovielsmajlík
Napr. nas BU samec ma bojove meno JR - dzej-ar z Dallasu....

Neregistrovaný uživatel

7.1.2013 15:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.193.80

Je to sice OT, ale jedna naše slépka se jmenuje Polévka :) Jak to má jednou jméno, tak se to zabít nesmí.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2013 15:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.2

a nevíte náhodou nějakou stránku

Neregistrovaný uživatel

7.1.2013 16:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.240.1

Je to sice OT, ale jedna naše slépka se jmenuje Polévka :) Jak to má jednou jméno, tak se to zabít nesmí.

My měli kohouty Elvise, Aljoše, Stáňu, Kurta atd..už si všechny nepamatuju. A teď máme kohouta Chucka a jedné černé hybridce říkáme Trivet.. smajlík
ZdeňkaZ.

Neregistrovaný uživatel

7.1.2013 16:46
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.128.225

a nevíte náhodou nějakou stránku

právě na webu kralici.cz mají asi 50ti stránkový abecední seznam jmen pro "králíky". Jsou tam všelijaké pakárny, protože jméno může přidat kdokoliv a je to nekontrolované :-D

Neregistrovaný uživatel

7.1.2013 16:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.91.54

právě na webu kralici.cz mají asi 50ti stránkový abecední seznam jmen pro "králíky". Jsou tam všelijaké pakárny, protože jméno může přidat kdokoliv a je to nekontrolované :-D

KAREL smajlík

Neregistrovaný uživatel

8.1.2013 17:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.144.59

KAREL smajlík

VOJTAsmajlík

Neregistrovaný uživatel

9.1.2013 02:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.66.107

Naděžda Antikotočerepapinovikovičovskaja

Neregistrovaný uživatel

9.1.2013 11:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.46.178

A to já mám králíky pojmenované hlavně ty na zabitzí. Samci jsou nečasové a kalouskové a holky jsou píky.

Neregistrovaný uživatel

10.1.2013 12:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.115.191

A to já mám králíky pojmenované hlavně ty na zabitzí. Samci jsou nečasové a kalouskové a holky jsou píky.

:)) to je taky dobrý...to začnu používat...smajlík

Neregistrovaný uživatel

11.1.2013 15:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.2

a co ty ty chytrej tak něco vymysli ty....smajlík

fhzkuuuuuuuuu

23.2.2020 13:31
fhzkuuuuuuuuu

XXX.XXX.228.73

bonnie sunday terynka frodo teddy mufík muj názor jestli se vám něco bude líbit odepište

23.2.2020 15:25
Mája králík

XXX.XXX.150.221

ahoj mám nového králíka jeden den a nemůžu mu vymyslet jméno poradilibyste mi ? je bílej s černýma ouškama a černými fleky je to holka. jo a ještě nevíte jestli jde naučit ji chodit v postrojku? prosím odepište dík

To je přeci na vás, jak si ji pojmenujete, můžete jí dát jakékoli jméno, kliidně i to, co vás hned napadne a nemusíte žádat lidi, aby vám s tím pomohli.

23.2.2020 16:42
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Ja myslim,že po sedmi letech už je to tomu kralikovi úplně jedno,jak mu říkali..dávno už skončil na pekáči😂🐇 ..koukejte na datum příspěvku..

23.2.2020 21:04
mlckova

XXX.XXX.157.153

ančovička1 napsal(a):
Ja myslim,že po sedmi letech už je to tomu kralikovi úplně jedno,jak mu říkali..dávno už skončil na pekáči😂🐇 ..koukejte na datum příspěvku..

Ája se asi při neděli nudí 😂👍🏻

23.2.2020 23:07
ančovička1

XXX.XXX.220.127

..máte pravdu..a zitra hurá do školy!😂

23.2.2020 23:31
cipis

XXX.XXX.147.20

ančovička1 napsal(a):

Myslite, že ho upiekli aj s postrojkom

24.2.2020 11:46
Mája králík

XXX.XXX.16.207

ančovička1 napsal(a):

To je od vás docela hnusné, že podle vás skončil na pekáči jeden mazlíček. Kdyby jste měla třeba psa, určitě by také skončil na pekáči, viďte...
A neříkejte, že koukáte vždy na datum příspěvku, když někomu píšete...
A také mi vysvětlete, proč jste na mne tak ,,zasedlá"??? Vždy, když někam napíšu, hned se ozvete vy. Předemnou na tomto vláknu také někdo psal jména králíčků a je zajímavé, proč jste se mu také neozvala, že toto vlakno je staré.

24.2.2020 11:49
Mája králík

XXX.XXX.16.207

mlckova napsal(a):
Ája se asi při neděli nudí 😂👍🏻

Hmm, váš názor. 😂Ale mohu se nudit třeba i při sobotě... Zkrátka, mužů se nudit, kdy chci

24.2.2020 12:22
mlckova

XXX.XXX.157.153

Mája králík napsal(a):
Hmm, váš názor. 😂Ale mohu se nudit třeba i při sobotě... Zkrátka, mužů se nudit, kdy chci

To samozřejmě můžete, to je vaše právo, jen že by jste mohla věnovat víc času důležitějším věcem , než odpovídat na léta zapomenuté vlákno

24.2.2020 15:35
Mája králík

XXX.XXX.150.221

mlckova napsal(a):
To samozřejmě můžete, to je vaše právo, jen že by jste mohla věnovat víc času důležitějším věcem , než odpovídat na léta zapomenuté vlákno

Klidně můžu odpovídat na ,,léta zapomenuté vlákno". Nevím, co s tím s ančovičkou máte, bože, nepodívala jsem se na datum tohoto vlákna, no a co. Ten někdo předemnou se také zřejmě nepodíval a řeším se tady já?! Proč proboha, když se mělo vymýšlet jméno pro králíka a my tady řešíme datum?!...

24.2.2020 16:07
hokrví

XXX.XXX.105.226

Mája králík napsal(a):
Klidně můžu odpovídat na ,,léta zapomenuté vlákno". Nevím, co s tím s ančovičkou máte, bože, nepodívala jsem se na datum tohoto vlákna, no a co. Ten někdo předemnou se také zřejmě nepodíval a řeším se tady já?! Proč proboha, když se mělo vymýšlet jméno pro králíka a my tady řešíme datum?!...

Toto když člověk přečte trochu pozorně, tak mu dojde o čem se tu ve většině témat píše.

24.2.2020 17:42
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Ájo,to nebylo nic ve zlém,jen upozornění na fakt,že ten králík už asi neni..no a trochu humoru neuškodí,ne?

24.2.2020 18:19
Mája králík

XXX.XXX.16.207

ančovička1 napsal(a):
Ájo,to nebylo nic ve zlém,jen upozornění na fakt,že ten králík už asi neni..no a trochu humoru neuškodí,ne?

Humoru? Opravdu si myslíte, že domácí mazlíček skončil na pekáči???

24.2.2020 18:29
hokrví

XXX.XXX.105.226

Většina domácích mazlíčků se tohoto věku nedožije.

24.2.2020 18:32
Mája králík

XXX.XXX.150.221

hokrví napsal(a):
Většina domácích mazlíčků se tohoto věku nedožije.

Ano, ale jsou i výjimky, ale to je jedno. Tady se ale píše o tom, že domácí mazlíček prý skončil na pekáči. Kdo by to udělal?? Vy snad ano?

24.2.2020 18:45
borax

XXX.XXX.91.21

Jenoféva, Filoména, Andělka.
August,František,Jeroným.

...vytesal bych to králíkovi na náhrobek.
Dával květiny, jednou za rok mši svatou.
Proště Full.

24.2.2020 19:11
hokrví

XXX.XXX.105.226

Mája králík napsal(a):
Ano, ale jsou i výjimky, ale to je jedno. Tady se ale píše o tom, že domácí mazlíček prý skončil na pekáči. Kdo by to udělal?? Vy snad ano?

Domácí mazlíčky nejím, nejsou k tomuto účelu chováni a asi by mě to nedělalo dobře, pomyšlení sníst kamaráda není příjemné.

25.2.2020 08:44
Mája králík

XXX.XXX.0.22

hokrví napsal(a):
Domácí mazlíčky nejím, nejsou k tomuto účelu chováni a asi by mě to nedělalo dobře, pomyšlení sníst kamaráda není příjemné.

Přesně tak, kdo by toto udělal, není člověk, nýbrž nelida.

Johy.Typ....

29.4.2020 02:18
Johy.Typ....

XXX.XXX.124.171

Ahoj já už jsem měla 2 králíčky. První byla holka Lola a byla venku, už umřela. Pak jsem někdy 7.4.2020 Jsem si jela pro dalšího a ten se jmenoval ŇUFÍK protože se tak ňuchňal a byl to kluk a byl venku, ve stejné králíkárně kde umřela Lola a ŇUFÍKA jsme asi vzaly moc brzo. A ŇUFÍČEK umřel 12.4.2020.a teď 2.5. Budu mít dalšího ale nevím jak se má jmenovat. Ale doporučuji mu vymyslet jméno až ho uvidíte🐇🐰❤️

Ahoj 😘👋🤚

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík