Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2015 18:50
minisec

XXX.XXX.249.2

Dobrý den, mám mladé samičky bu a nechal jsem je Skočit samcem fb. Za týden jsem provedl zkoušební skok. Samicky delaly drahoty, vrčely a utíkaly před samcem. Myslel jsem, že je tedy vše ok a už jsem chtěl samičku odebrat, když vtom se nechala skočit. Tak teď nevím, jak poznám, že šlo o řádné připuštení nebo ho pustila znovu a je dvakrát připuštěná a je průser? Už se mi stalo to jednou a samice všechny mladé zlikvidovala. Ale pokud se provádí kontrolní skoky, může se to asi přihodit kdykoli, ne?

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.1.2015 20:49

O 4 stupínky níž je příspěvek "Dvojí připuštění samice"

Klikněte na tento odkaz.
https://www.ifauna.cz/kralici/diskuse/detail/2879743/dvakrat-zapustena-samice#a2880091.

25.1.2015 22:57
minisec

XXX.XXX.249.2

Je pardon, ja si toho nevšiml, pač jsem spěchal. Snad jsem to tu nějak nezruinoval. Je hezké, jak na všech možných diskuzících musí mít člověk strach se na něco zeptat, aby nebyl od těch, kteří mají čas sedět u PC, zdeptán, že už se to tu řešilo nebo, že dotyčný neumí používat tlačítko hledat. Ještě jednou se hluboce omlouvám, už se to nestane. Snad se to dořeší o pár řádků níže, ačkoliv...

26.1.2015 08:51
kachna

XXX.XXX.188.76

minisec napsal(a):
Je pardon, ja si toho nevšiml, pač jsem spěchal. Snad jsem to tu nějak nezruinoval. Je hezké, jak na všech možných diskuzících musí mít člověk strach se na něco zeptat, aby nebyl od těch, kteří mají čas sedět u PC, zdeptán, že už se to tu řešilo nebo, že dotyčný neumí používat tlačítko hledat. Ještě jednou se hluboce omlouvám, už se to nestane. Snad se to dořeší o pár řádků níže, ačkoliv...

Kdyby to aspoň mělo jednoznačné řešení a ne, že půlka lidí tvrdí, že je to extrémně vzácné až prakticky nemožné a druhá, že se to stát může :o)
Podle mě stát se to může (ale také, že je možná záměna třeba s problémovým dlouhým porodem), ale rozhodně to není nic běžného a jestli se vám to už stalo, tak bych řekla, že už pravděpodobně máte vybráno.

26.1.2015 09:02

minisec napsal(a):

Vaše ironie není na místě.Nikdo nemusí mít strach se na něco zeptat, stačilo jenpodívat se o kousek níž.

Přidejte reakci

Přidat smajlík