Uživatel s deaktivovaným účtem

Holandský králík je malé plemeno v dospělosti váží 2, 5 - 3, 25 Kg.Malá plemana mají sice menší váhu, ale vysokou jateční výtěžnost.Pokud chcete králíka většího vzrůstu musíte si pořídit větší plemeno.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bohužel není.
Ian

XXX.XXX.166.70
Dufajme že tento rok v nitre nam pridaju Šarišskeho obra ako uznane plemeno dalšieho kralika na Slovensku.
abel007
napsal(a):
Dobrý den, před časem jsem si koupil samičku holandského králika, byl jsem s ní velmi spokojený, jen mi vadilo že menšího vzrůstu, a tak jí připouštím vetším plemenem, což si myslím že není dobré. Rád bych se tedy zeptal jestli existuje druh holandského králika většího vzrůstu?
A co liptovský lysko. Nestačil by?
Nebo si pořiďte bílého modrookého králíka (leucína) a připusťte ho na burgunďačku třeba
Nebo, ale to nemám vyzkoušené, co vám "z toho poleze", co hototský králík, tam jde o kombinaci holandské a anglické strakatosti?
Mimochodem, to by byla pěkná otázka do nějakého záludného chovatelského kvízu :o).
Novošľachtenie Šarišského obrovitého králika je dobre rozbehnuté. Pár fotiek z Nitry môžte pozrieť na
http://www.pekolpouter.estranky.sk/fotoalbum/navstevy-chovatelov-visiting-fanciers/nase-nove-slachtenie-kralikov-sarissky-obrovity-our-new-breeding-rabbits-saris-s-giant-nitra-2015/.
Ešte raz skrátene
http://www.pekolpouter.estranky.sk/fotoalbum/navstevy-chovatelov-visiting-fanciers/
snímky sú v rubrike návšteva chovateľov - omylom
kachna
napsal(a):
A co liptovský lysko. Nestačil by?
Nebo si pořiďte bílého modrookého králíka (leucína) a připusťte ho na burgunďačku třeba
Nebo, ale to nemám vyzkoušené, co vám "z toho poleze", co hototský králík, tam jde o kombinaci holandské a anglické strakatosti?
Mimochodem, to by byla pěkná otázka do nějakého záludného chovatelského kvízu :o).
Pokud jde jen o barvu tak já mám zakrslé "strakaté" z křížení Hermelín modrooký a Hermelín červenooký, takže by možná stačil např. Vídeňský bílý + Novozelandský bílý?
Mláďata mám "Hermelíny modrooké" a strakaté černobíle a divoce bíle .