Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.2.2015 18:44
urbanova

XXX.XXX.223.253

Jak se díváte na křížení výše popsaných plemen? Mohu očekávat problémy a jaké asi?. Děkuji za rady a zkušenosti.

7.2.2015 18:59
jr.48

XXX.XXX.208.52

Nerad bych Vám kazil plány, ale právě zažívám zklamání. Přesto, že jsem použil pěkného samce /při koupi vážil v šesti měsících 4.8kg / výsledek není jak jsem čekal. Na váhu 3, 2kg je krmím o měsíc déle nežli osvědčené BU x ČA. Těm stačí na tuto váhu tři a půl měsíce. I když je třeba brát do úvahy zimní období.

8.2.2015 09:28
vobler59

XXX.XXX.200.131

Právě jsem na toto téma reagoval na vláknu BU x..., Křížíl jsem loni VSS x BU v obou směrech a Vssky už jsou z domu.Málo mladých, pomalý růst a v součtu včech plůsů a mínusů je jen velká spotřeba krmení.Nešlo to nijak valně ani v čisté formě tak že Vssky frčely do posledního z domu.

8.2.2015 10:07
mustela.erminea

XXX.XXX.236.1

vobler59 napsal(a):
Právě jsem na toto téma reagoval na vláknu BU x..., Křížíl jsem loni VSS x BU v obou směrech a Vssky už jsou z domu.Málo mladých, pomalý růst a v součtu včech plůsů a mínusů je jen velká spotřeba krmení.Nešlo to nijak valně ani v čisté formě tak že Vssky frčely do posledního z domu.

To mohu potvrdit. Křížení Bu x Vss se mi taky neosvědčilo. Přesně jak píšete, slabé přírůstky, divocí králíci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík