Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Choséé

27.2.2015 08:57
Choséé

XXX.XXX.110.67

Králíci nutně potřebují okus větví, nejraději jabloní a borovice, případně smrku.
Tohle jsem tu našel a je to jasné. Ořešák nedávám, rybízové větve nežerou.
Mohu jim dát větvičky z břízy ? Ty teď mám, museli jsme nechat porazit břízu. Díky moc za věcné rady. Josef.

Neregistrovaný uživatel

27.2.2015 09:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

Choséé napsal(a):
Králíci nutně potřebují okus větví, nejraději jabloní a borovice, případně smrku.
Tohle jsem tu našel a je to jasné. Ořešák nedávám, rybízové větve nežerou.
Mohu jim dát větvičky z břízy ? Ty teď mám, museli jsme nechat porazit břízu. Díky moc za věcné rady. Josef.

Mužete, nesmíte je davat březím samicím.Mužete podavat s ovocných stromu i s listím nesmí byt však chemicky ošetřene.Mouhou to byt i z jehličnanu.Větve z javoru, , jilmove, olšove ty nesmíte podavat březím samicím.Nesmíte vůbec davat tuje, tis, jasanove a cypřiš.

Neregistrovaný uživatel

27.2.2015 10:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Mužete, nesmíte je davat březím samicím.Mužete podavat s ovocných stromu i s listím nesmí byt však chemicky ošetřene.Mouhou to byt i z jehličnanu.Větve z javoru, , jilmove, olšove ty nesmíte podavat březím samicím.Nesmíte vůbec davat tuje, tis, jasanove a cypřiš.

Oprava : nějak jsem to přehledl Myslel jsem že je to vrba, omluva.

Choséé

27.2.2015 12:22
Choséé

XXX.XXX.110.67

Tedy březím samicím mohu dávat jen z ovocných stromů, borovici a smrk nebo větvičky žádné ? A co ta bříza ? Díky. Josef.

27.2.2015 12:57
Abies

XXX.XXX.89.52

Větve z břízy dávat můžete, listy nejsou vhodné pro březí samice. Ale bříza zatím ještě olistěná není, klidně můžete dát. smajlík

27.2.2015 15:50
Ing.Novák

XXX.XXX.245.49

Větvičky z Břízy bělokoré dávat můžete, ale s mírou a jak napsal/ka Abies, nejsou vhodné pro březí samice. Doporučuji dávat větvičky ze smrku, či borovice ale na borovici pozor, také s mírou obsahuje oleje.

Neregistrovaný uživatel

27.2.2015 16:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

Choséé napsal(a):
Tedy březím samicím mohu dávat jen z ovocných stromů, borovici a smrk nebo větvičky žádné ? A co ta bříza ? Díky. Josef.

Kromě te břízi platí vše.U te břízi si nejsem jist.

Přidejte reakci

Přidat smajlík