Barva králíčat ze spojení..?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.4.2015 14:35
jehněda

XXX.XXX.31.8

Dobrý den,
jakou budou mít králíčata barvu ze spojení: samec - BO modrý a samice - novozélandský červený.
Děkuji moc...

2.4.2015 15:59
kosta

XXX.XXX.114.1

Já si myslím, že budou modrý a také červený.

2.4.2015 16:56
jehněda

XXX.XXX.31.8

Dnes se narodilo 7 králíčat, všechna jsou žlutě zbarvená.Připouštěla jsem jí právě s BO modrým 1 skok a 1 skok měla s meklenburským strakáčem modrým.Mladé po BO jsem ještě neměla i když skákal, tak jsem se jistila MS...
No tak snad je BO v pořádku a je tatkou...

mustela.erminea

XXX.XXX.236.1

Barevně budou takoví, jak vidíte na fotce. Toto je ze spojení moravský modrý x novozélandský červený.

bronda

XXX.XXX.98.84

kosta napsal(a):
Já si myslím, že budou modrý a také červený.

Mláďata budou všechna divoce zbarvená.

2.4.2015 17:04
jehněda

XXX.XXX.31.8

Tak asi ano, ted mi ta barva připadá světle rezavá-jsou dnešní...
Děkuji.

2.4.2015 17:09
bronda

XXX.XXX.98.84

jehněda napsal(a):
Tak asi ano, ted mi ta barva připadá světle rezavá-jsou dnešní...
Děkuji.

To dělá ten ohnivý faktor y2 od Nč. Nicméně dostanete křížence AA Bb CC Dd Gg a protože B, D, G je dominantní, pak dle Fingerlandovy tabulky barevných interakcí je AA BB CC DD GG divoké zbarvení.

2.4.2015 18:11
burgunacek0k7

XXX.XXX.245.49

Dobrý den, nedávno jste mi komentovala příspěvěk na téma, ''Jaké budou mít zbarvení mladíci po samcovi Nos x samice Vss x Bu.'' Mladíci už jsou na světě a zbarvení jsou skutečně velmi pestrá jak jste sama zmiňovala. Jsou tam černý, strakatý černě a modře a strakatí v barvě samice. Skutečně hezká podívaná. A velmi rychle rostou, což mě také těší.

2.4.2015 18:11
burgunacek0k7

XXX.XXX.245.49

mustela.erminea napsal(a):
Barevně budou takoví, jak vidíte na fotce. Toto je ze spojení moravský modrý x novozélandský červený.

Dobrý den, nedávno jste mi komentovala příspěvěk na téma, ''Jaké budou mít zbarvení mladíci po samcovi Nos x samice Vss x Bu.'' Mladíci už jsou na světě a zbarvení jsou skutečně velmi pestrá jak jste sama zmiňovala. Jsou tam černý, strakatý černě a modře a strakatí v barvě samice. Skutečně hezká podívaná. A velmi rychle rostou, což mě také těší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík