Mimonator

XXX.XXX.37.188
Můžu chovat v akváriu kralička.
Mimonator

XXX.XXX.37.188
Ani zakrslé.
Nejsou vhodné podmínky !
Nemůže být králík !
Žádnej !
Králík není hračka !
např.
https://www.ifauna.cz/kralici/diskuse/detail/2919072/zakrsli-kralik#a2921718.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mimonator
napsal(a):
Asi tak stejně jako třeba papouška, nebo podobně, jako můžeš chovat v kleci rybičky.
Mimonator
napsal(a):
No nesmí tam být voda, to předně.
Ale jinak když je akvárko dost velké (měla jsem cca 140 l na cca půlkilového králíka), tak jsem žádné níže uvedené problémy nezaznamenala.
(před třinácti lety jsem měla králíka buď s nějakou metabolickou poruchou, nebo kombinací dwdw, takového chcípáčka už od narození).
kachna
napsal(a):
No nesmí tam být voda, to předně.
Ale jinak když je akvárko dost velké (měla jsem cca 140 l na cca půlkilového králíka), tak jsem žádné níže uvedené problémy nezaznamenala.
(před třinácti lety jsem měla králíka buď s nějakou metabolickou poruchou, nebo kombinací dwdw, takového chcípáčka už od narození).
Jooo tak všechno jde, když se chce... taky chovat pumu v bytě a psa v kleci. Značka ideál, že.
Že by se králík udusil, tomu sice nevěřím - už proto, že jsem bohužel poznala pár lidí, co ty králíky takhle měli... ale to nic nemění na tom, že tím sklem ten vzduch nebude proudit, jako skrz mříže, a že ten králík sám z akvárka nevyskočí, což z klece vylézt může, a taky si může sám zalézt zpátky, když chce na záchod nebo ho něco poděsí.
Ergo - akvárko jako ideální způsob chovu králíka fakt NENÍ.