Klub chovatelů meklemburských strakáčů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

irena herodes

13.5.2015 17:35
irena herodes

XXX.XXX.213.22

Dobrý den, chci se zeptat jak funguje nebo nefunguje klub chovatelů meklemburských strakáčů.

irena herodes

15.5.2015 18:22
irena herodes

XXX.XXX.213.22

Tak asi nefunguje.

15.5.2015 20:24
kachna

XXX.XXX.188.76

To se pozná z toho, že vám nikdo neodpověděl na komerčním serveru?
http://www.cschdz.eu/odbornosti/kralici/chovatelske-kluby.aspx
- seznam a kontakty
http://www.strakaci.wz.cz
stránky Klubu.

17.5.2015 21:05
tom.50

XXX.XXX.117.5

irena herodes napsal(a):
Dobrý den, chci se zeptat jak funguje nebo nefunguje klub chovatelů meklemburských strakáčů.

Co slyšim, to píšu, jasně, znám lidi jako jste vy. Podobně varburk, folcvágen atd.
Možná kdybyste se ptala na meklenburské, tak by někdo reagoval.

17.5.2015 22:23
bronda

XXX.XXX.98.84

tom.50 napsal(a):
Co slyšim, to píšu, jasně, znám lidi jako jste vy. Podobně varburk, folcvágen atd.
Možná kdybyste se ptala na meklenburské, tak by někdo reagoval.

A co třeba pojmy jako "nadhled, shovívavost, gentlemanství, ..."
Jasně, i mne štvou hrubé pravopisné chyby. Ale zde jde spíše o neznalost názvu plemene či názvu německého regionu. Na tuto chybu taková jedovatost není na místě.

irena herodes

18.5.2015 07:54
irena herodes

XXX.XXX.213.22

Pane Tom 50, já jsem naprostá krá.. a negramotný hlupák, moc se vám omlouvám za to že jsem napsala špatně jedno písmeno v názvu plemene králíka.Mrzí mě to že jsem vás tak rozrušila a vy jste musel reagovat tak jak jste reagoval.
Myslím, že jste mě posunul a slibuji, že už nebudu dělat chyby, jste vnímavý a bystrý člověk a já si myslím, že takových, takových kteří chybující navedou na správnou cestu je třeba více
Ještě jednou se omlouvá Irena Šmídová.

18.5.2015 19:02
mesič

XXX.XXX.174.1

Psala jsem na jejich kontaktní e-mail, sháněla jsem kontakt na chovatele z Rajhradu, ale také bohužel bez odezvy.

18.5.2015 20:01
mustela.erminea

XXX.XXX.236.1

bronda napsal(a):
A co třeba pojmy jako "nadhled, shovívavost, gentlemanství, ..."
Jasně, i mne štvou hrubé pravopisné chyby. Ale zde jde spíše o neznalost názvu plemene či názvu německého regionu. Na tuto chybu taková jedovatost není na místě.

Nadhled, shovívavost a gentlemanství jsou vlastnosti, které jsou vlastní moudrým lidem... Těch je bohužel poskrovnu... Mnozí se domnívají, že jimi jsou, leč opak je pravdou. Moudrého člověka ostatní snadno identifikují a váží si ho, aniž by se o to onen dotyčný musel jakkoli snažit a vydobývat si uznání planým moralizováním, kritikou ostatních apod...

Přidejte reakci

Přidat smajlík