Zdravím všechny! Před nedávnem jsem si pořídila zakrslého králíka (je mu už 5let - odložený původními majiteli). Králíček je ve skvělé formě, čiperný, zvědavý, jí naprosto bez problémů - krmím ho senem, trávou, listovou i kořenovou zeleninou, granulemi, atd... vše jak by mělo být.
Jenže králík nebobkuje, už asi tři dny. Úplně nevím, co s tím mám dělat...
Máte někdo prosím, nějakou radu?
Uživatel s deaktivovaným účtem

lucka.p
napsal(a):
Zdravím všechny! Před nedávnem jsem si pořídila zakrslého králíka (je mu už 5let - odložený původními majiteli). Králíček je ve skvělé formě, čiperný, zvědavý, jí naprosto bez problémů - krmím ho senem, trávou, listovou i kořenovou zeleninou, granulemi, atd... vše jak by mělo být.
Jenže králík nebobkuje, už asi tři dny. Úplně nevím, co s tím mám dělat...
Máte někdo prosím, nějakou radu?
Jestli opravdu tři dny nebyl jediný bobek, tak navštivte veterináře. Není to sranda stav.
Jak píše bodlinka. Tohle je potřeba řešit dřív než za tři dny... fofrem na veterinu, ideálně jednu z doporučovaných pro pet králíky:
http://www.kralici.cz/pages.asp?f=veteriny.
Tomík poník

XXX.XXX.11.218
Zdraví, pořídili jsme si beránka s přítelkyní. Z ničeho nic přestala žrát a teď už ani nebobkuje už druhý den. Byly jsme na veterine a tam ji pichnul antibiotika a aby se mu uvolnily střeva a aby nebila na foukla. Dnes ji jsou přesně dva měsíce a je úžasná.