Králík trávení potravy – "nebobkuje"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.6.2015 08:14
lucka.p

XXX.XXX.30.49

Zdravím všechny! Před nedávnem jsem si pořídila zakrslého králíka (je mu už 5let - odložený původními majiteli). Králíček je ve skvělé formě, čiperný, zvědavý, jí naprosto bez problémů - krmím ho senem, trávou, listovou i kořenovou zeleninou, granulemi, atd... vše jak by mělo být.
Jenže králík nebobkuje, už asi tři dny. Úplně nevím, co s tím mám dělat...
Máte někdo prosím, nějakou radu?

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.6.2015 09:14
Uživatel s deaktivovaným účtem

lucka.p napsal(a):
Zdravím všechny! Před nedávnem jsem si pořídila zakrslého králíka (je mu už 5let - odložený původními majiteli). Králíček je ve skvělé formě, čiperný, zvědavý, jí naprosto bez problémů - krmím ho senem, trávou, listovou i kořenovou zeleninou, granulemi, atd... vše jak by mělo být.
Jenže králík nebobkuje, už asi tři dny. Úplně nevím, co s tím mám dělat...
Máte někdo prosím, nějakou radu?

Jestli opravdu tři dny nebyl jediný bobek, tak navštivte veterináře. Není to sranda stav.

10.6.2015 11:52
leprechaunek

XXX.XXX.198.158

Jak píše bodlinka. Tohle je potřeba řešit dřív než za tři dny... fofrem na veterinu, ideálně jednu z doporučovaných pro pet králíky:
http://www.kralici.cz/pages.asp?f=veteriny.

Tomík poník

29.7.2017 11:23
Tomík poník

XXX.XXX.11.218

Zdraví, pořídili jsme si beránka s přítelkyní. Z ničeho nic přestala žrát a teď už ani nebobkuje už druhý den. Byly jsme na veterine a tam ji pichnul antibiotika a aby se mu uvolnily střeva a aby nebila na foukla. Dnes ji jsou přesně dva měsíce a je úžasná.

29.7.2017 11:36
rapotacka11

XXX.XXX.32.65

Měla být ještě u matky...
Jak dlouho ji máte ?

Běhá volně po bytě = má pohyb ?
Čím krmíte ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík