Uživatel s deaktivovaným účtem

Záleží na tom, jestli se už rozjela nebo jen preventivně.
Pokud máte králíky nemocné tak antikokcidika, ty vám napíše veterinář, preventivně emanox nebo černobýl. Ale nejdůležitější je prevence - hygiena a nepřekrmovat ječmenem nebo granulemi.
Jinak je tu spousta rad ve starších příspěvcích, zadejte si to do vyhledavače, je to časté téma.

Emanox lze, a velice úspěšně, podávat i léčebně a nemusíte do králíků cpát chemii.

leprechaunek
napsal(a):
Takže sulfonamidy nahradila majoránka.
Hmmmmm.
Pokud jste to neodzkoušela, tak to těžko můžete posoudit.Používám ho 3 roky a ještě o několik let déle granule s Emanoxem.Za ty roky jsem použila něco jiného asi 3 králíků.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
leprechaunek
napsal(a):
Takže sulfonamidy nahradila majoránka.
Hmmmmm.
Blbě naražíte na to co jste nikdy nevyskoušela jen si o tom něco přečetla.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
napsal(a):
Emanox lze, a velice úspěšně, podávat i léčebně a nemusíte do králíků cpát chemii.
Mate pravdu, Emanox je skvěla věc. Souhlasím s vámi.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Mám ho vyzkoušený ne jen u králíků, ale i u kůzlat, jehňat a drůbeže.Třeba u kůzlat jsem na účinky byla hodně zvědavá, kozy jsou na léčení potvory, ale po 5 dnech se kůzlata krásně srovnala.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
napsal(a):
Mám ho vyzkoušený ne jen u králíků, ale i u kůzlat, jehňat a drůbeže.Třeba u kůzlat jsem na účinky byla hodně zvědavá, kozy jsou na léčení potvory, ale po 5 dnech se kůzlata krásně srovnala.
Vím že, funguje i u těchto zvířat, ja jsem ho dal známému pro jehně a dostali jsme ho s toho. Z ní si nic nedělejte.Místo toho kralika by si měla pořídit chlapa a hned bude klid.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pozrite si aj Bactirus W je to prípravok z rastlinných extraktov ktorý ma veľmi silný antibakteriálny účinok vyrába ho firma Mangebatti a dovozcom do čiech je Biokron. Ak by ste chcel na skušku môžem poslať.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Hyla®
napsal(a):
Pozrite si aj Bactirus W je to prípravok z rastlinných extraktov ktorý ma veľmi silný antibakteriálny účinok vyrába ho firma Mangebatti a dovozcom do čiech je Biokron. Ak by ste chcel na skušku môžem poslať.
Zravím, díky juknu.To je ten přípravek do vody, proti bakteriim. Je to tak ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Lapin
napsal(a):
Áno, antibakteriálny je proti baktériám...
No kdybys mi to nenapsal tak bych to nevěděl. Asi ti dam hlas. Nejsi nahodou ten chovatel z Litoměřic. No jestli si myslíš že mi tímto ublížíš tak si na omylu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
ricmon
napsal(a):
Dnes se mi začal držet stranou a nežrat 7 týdenní prcek, je stále s matkou.Na zítra mám objednaný Emanox můžu mu ho zkusit dát i když nevím jestli se z toho vyklube kokcidióza?Jak se podává léčebně?Děkuji za rady.
Hned jak vam to dorazí tak mu to dejte přímo do tlamy a neředěne.Už je chyceny a tak by moc nepil a do vody dejte léčebnou davku pro všechny.Na lahvi budete mít napsane davky při prevenci a davky při lečbě.Než to použijete vždy s tím zatřeste aby se to zamíchalo.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Hned jak vam to dorazí tak mu to dejte přímo do tlamy a neředěne.Už je chyceny a tak by moc nepil a do vody dejte léčebnou davku pro všechny.Na lahvi budete mít napsane davky při prevenci a davky při lečbě.Než to použijete vždy s tím zatřeste aby se to zamíchalo.
Děkuji.Kolik se dává přímo do tlamy?

ricmon
napsal(a):
Děkuji.Kolik se dává přímo do tlamy?
Dává se 1-3 kapky, ale pokud jsou špatní, tak ty 3.Když to bude o kapku více nic se nestane.Jsou to bylinky a předávkování hned tak nehrozí.Dala bych to celému vrhu do tlamičky po dobu alespoň 5 dnů.Budete mít jistotu, že to dostali všichni.Dávala jsem ho teď 60 králíčatům a zabralo mně to tak 20 minut.
dudi

XXX.XXX.60.129
Kolik kapek davate na 10litru vody ja to tam nemam rozepsane. EMANOX...diky..

dudi
napsal(a):
Emanox prevence 0,25ml/l
léčebně 0,5ml/l
Sama dávám 1-2 kapky přímo do tlamičky, mám jistotu, že ho dostanou všichni.
martin1147
napsal(a):
Dobrý den. Kde se dá EMANOX koupit? Děkuji.
V Blučině Přímo nebo http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=emanox+pmx&min=&max=&o=3&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl%3A.heureka.cz%2F&gclid=CMmTtpW8gcwCFcyRGwodp0YFGA.
dudi
napsal(a):
Je tam příbalová informace ? aspoň v Blučině ji dávají Biokron Blučina nebo http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=emanox+pmx&min=&max=&o=3&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl%3A.heureka.cz%2F&gclid=CMmTtpW8gcwCFcyRGwodp0YFGA.
Dudi

XXX.XXX.120.43
Daval jsem 40 kapek na 4 litry vody jako prevenci a nekterym jsem vyzkousel dat 2 kapky primo do tlamicky tak uvidim co obstoji.snad vsechno...vonni ta vodicka moc pekne