Překvapení v hnízdě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2015 10:57
vojta kralik

XXX.XXX.205.156

Když jsem se byl jednou u mé samice která měla hnízdo s mláďaty chlupy se nehýbali smrdělo to tam a do chlupů se dobývali mouchy tak to bylo 3 dny pak jsem vykydal a v hnízdě nic nebylo tak se chci zeptat jestli je mohla samice sežrat nebo jesti mohla třeba krysa

Neregistrovaný uživatel

18.7.2015 18:25
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9

vojta kralik napsal(a):
Když jsem se byl jednou u mé samice která měla hnízdo s mláďaty chlupy se nehýbali smrdělo to tam a do chlupů se dobývali mouchy tak to bylo 3 dny pak jsem vykydal a v hnízdě nic nebylo tak se chci zeptat jestli je mohla samice sežrat nebo jesti mohla třeba krysa

Přestan vymýšlet blbosti je to trapne.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.7.2015 18:34

Za tři dny z mrtvého králíčete v tomhle vedru je jen mastný smradlavý flek.

18.7.2015 19:52
borax

XXX.XXX.91.21

vojta kralik napsal(a):

Jdi!

22.7.2015 23:12

Nechápu tu logiku. Pokud se mi hnízdo nezdá tak to překontroluji. Vyndám králíčata a prohlédnu ho zda tam není třeba mrtvé mládě. Prohlížím hnízda každý den a kor v těchto vedrech. Ale nechat to tam 3 dny když to smrdí a lítají tam mouchy?

Přidejte reakci

Přidat smajlík