Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.7.2015 14:14
Denni

XXX.XXX.60.25

Ahojky.. :)

Mám otázku.. Moje 6 letá samice zakrslého berana má docela dlouhou srst a když je teď venku 34-37°C (a ona je ve venkovní králíkárně), zda ji mohu ostříhat, resp. oholit strojkem na zvířata. Je ji hrozný teplo i když je venku puštěná a je ve stínu.. Máte s tím někdo zkušenost? :) Děkuji za odpověď. ;).

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.7.2015 15:03
Uživatel s deaktivovaným účtem

Denni napsal(a):

Mám otázku.. Moje 6 letá samice zakrslého berana má docela dlouhou srst a když je teď venku 34-37°C (a ona je ve venkovní králíkárně), zda ji mohu ostříhat, resp. oholit strojkem na zvířata. Je ji hrozný teplo i když je venku puštěná a je ve stínu.. Máte s tím někdo zkušenost? :) Děkuji za odpověď. ;).

Nestříhej. Chlupy izolují oběma směry, lépe by se jí neudělalo.

25.7.2015 19:32
leprechaunek

XXX.XXX.244.126

Denni napsal(a):

Spíš zkus trochu ochladit - zastínit králíkárnu, dát petku se studenou vodou apod. Nedávno se to tu řešilo. Určitě nestříhat.

5.11.2015 19:09
antenka

XXX.XXX.190.138

Dobrý den, králíčka nechte ostříhat. Pokud jste z Prahy, zkuste www.strihanikralicku.cz.

Přidejte reakci

Přidat smajlík