Pri stavbe kralikarny, jsem udelal spad na odtok moce a nechl tak dvou centimetrovou mezeru.Po nejakem case se v kotci okotila samice k me radosti REKORDMANKA, mela jich 14. Druhy den jsem se presvedcil ze v hnizde je vse ok, a bylo , jake bylo me zdeseni dalsi den, v hnizde nic a v kotci jedno jedine mlade.Daval jsem si vynu, ze tam musel prave tou mezerou vniknout nejaky nezvany predator a mlade vytahal. Ve vsech kotcich jsem tudiz mezery vylepsi pletivem.Pred dvema dny se okotila jina samice, mela jich 8.vse se ale opakovalo, vcera byli vseci v hnizde a dnes kdyz jsem prisel zbylo jen jedno a7 jich je fuc. Tentokrat mi to ale nejde do hlavy, jak by se tam mozny predator dostal.Je mozne ze by je samice sezrala aniz by bylo v kotci vse jak ma byt? A dvakrat po sobe a takove mnozstvi, stalo se nekomu neco podobneho?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Samice je nesežrala, ale nejspíš, jak jim je teplo a rozlézají se, propadli tou škvírou na odtok moči.Stalo se mně už párkrát, že mláďata byla pod rošty a to je mezera mezi laťkami jen 0,5cm.
když je teplo dávám samicím místo kotiště bedýnky kde je dno jen děrované a mláďata se tam neprotáhnou.