Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.1.2016 19:45

Dobrý den, chtěla bych si pořídit králíčka, ale vím, jaký bordel takový králík nadělá. Nemluvím o pití z napáječky(když tím ruší při spánku), ale o vyhazování pilin či granulek z klece. Má otázka tedy zní, zdali existuje nějaký druh králíka, který takový bordel nedělá. Práce se nebojím, ale aby člověk uklízek každou chvilku... Proto prosím, jestli někdo něco nevíte... Děkuji.

14.1.2016 19:55
lidule

XXX.XXX.117.206

Jedine plysovej králík... mam kraliky 3 sem tam neco z klece vypadne ale za tak hrozny to není... každej večer po krmení vezmu koste a zametu vše co během noci a dne spadne na zem a je to... každej kdo chce zvíře musí počítat s tím ze bude nutno po něm uklízet a nebude na 100% cistotne...

14.1.2016 20:06

Ale kdo tady psal o 100% čistotnem kralikovi? Já myslím, že nikdo. Navíc, pár zvířat doma mám a jak už jsem psala, uklidu se neštitim. Jen vím, co mě přítel králíka, uklidil po něm piliny a během 10 minut to bylo venku zase a právě na plovoučce to nebylo jenom okolo klece ale všude.

14.1.2016 20:45
lidule

XXX.XXX.117.206

No piliny nejsou zas tak ideální jsou dosti prasne ale to odbocuji...

Ja mam okolo kleci dane lino krom strany kde jsou dvirka a "stropu" klece aby toho tolik nepadalo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík