Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.1.2016 19:54

Dobrý den, chtěla bych si pořídit králíčka, ale vím, jaký bordel takový králík nadělá. Nemluvím o pití z napáječky(když tím ruší při spánku), ale o vyhazování pilin či granulek z klece. Má otázka tedy zní, zdali existuje nějaký druh králíka, který takový bordel nedělá. Práce se nebojím, ale aby člověk uklízek každou chvilku... Proto prosím, jestli někdo něco nevíte... Děkuji.

14.1.2016 19:55

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych si pořídit králíčka, ale vím, jaký bordel takový králík nadělá. Nemluvím o pití z napáječky(když tím ruší při spánku), ale o vyhazování pilin či granulek z klece. Má otázka tedy zní, zdali existuje nějaký druh králíka, který takový bordel nedělá. Práce se nebojím, ale aby člověk uklízek každou chvilku... Proto prosím, jestli někdo něco nevíte... Děkuji.

Ne.

14.1.2016 20:16
rado797

XXX.XXX.11.175

Ne.

Ano existuje presne taky - kupite ho v hrackarstve pod nazvom plisovy!

14.1.2016 20:18

No jo, to jste chytří. Protože o králících nic nevíte. To je celé.

14.1.2016 20:35
leprechaunek

XXX.XXX.244.126

No jo, to jste chytří. Protože o králících nic nevíte. To je celé.

Zatímco ty si myslíš, že existují druhy králíka, které dělají víc a míň bordelu :)

Piliny jsou naprd, ty prostě lítají. Něco vyřeší těžší dřevitá podestýlka - jenže ta buď rachotí (klasické pelety), nebo je drahá (hrudkující granulky). Ani u té hrudkující a u sebečistotnějšího králíka se ale nevyhneš tomu, že ti něco při "odpichu" ze záchůdku nevykopne ven.
Bordel ze sena asi znáš, čištění záchůdku minimálně denně taky, takže na co se prosím tě vlastně ptáš?

Jestli ti už jen tohle vadí jako "nečistotnost", nebo jestli mi chceš tvrdit, že micákovi čistíš celou klec jakože jednou týdně nebo tak něco, tak se prosím tě zařiď podle příspěvku od rado797, a dál to neřeš.

14.1.2016 20:46
verka1

XXX.XXX.203.59

Klaro, pokud nechodis do prvni az treti tridy, najdi si chlapce. Posledni dobou to zde za.irate jen takovyma uchylnyma otazkama. Copak nemate nejaky svy detsky stranky?

14.1.2016 20:48

Já si nic nemyslím a proto se ptám! smajlík

Tedy tahle odpověď "Piliny jsou naprd, ty prostě lítají. Něco vyřeší těžší dřevitá podestýlka - jenže ta buď rachotí (klasické pelety), nebo je drahá (hrudkující granulky). Ani u té hrudkující a u sebečistotnějšího králíka se ale nevyhneš tomu, že ti něco při "odpichu" ze záchůdku nevykopne ven. " je na místě. Naprosto vyhovující a normální ana to já se vlastně ptám :) O zbytek se nikdo neprosil a o rady jak často se klec čistí také ne. To můžete tlouct do hlavy někomu jinému koho to zajímá :).

14.1.2016 20:51

Tak teď nevím kdo je chytřejší a především rozumnějsí. Jestli vy mi tady radíte, at si najdu chlapce, co vyjdu třetí třídu :).

14.1.2016 20:52

A jak je vubec možne, že to tu zavírám poslední dobou uchylnyma otazkama? Pokud vím, ani jednu jsem nenapsala :(.

14.1.2016 21:40
rado797

XXX.XXX.26.21

A jak je vubec možne, že to tu zavírám poslední dobou uchylnyma otazkama? Pokud vím, ani jednu jsem nenapsala :(.

Pozrite, teraz bez ironie. Kralik je zivz tvor tak ako pes ci mi. Vykonava zakladne potreby akoje prijem potrvy, vody a tak isto to musi z neho von- tym padom bude aj bordel a ten bude aj zo psa a aj znas a celkovo so vstkych zivych tvorov a je len na vas ci ten tvor bude v cistom a v pohode, alebo v spine a humuse.Chcete kralika v uplnej cistote, zoyenste si klietku s rostom. Ale
nakolko som pochopil ze sa jedna o zakrsleho kralika, niektori vas obvinia z tyrania, ale bude v cistote a vy len yhrabete bobkz pod rostom a hotovo.

15.1.2016 08:03
rapotacka11

XXX.XXX.32.24

To je teda dóóbrá rada.

Holka, zapomeň na králíka.
Bordel z něj je.
Za měsíc tě omrzí.
Nemůže jen dřepět 10 let nabobku v kleci !
Má své potřeby ! Potřebuje pohyb.

15.1.2016 08:57
borax

XXX.XXX.91.21

Tak teď nevím kdo je chytřejší a především rozumnějsí. Jestli vy mi tady radíte, at si najdu chlapce, co vyjdu třetí třídu :).

Divím se, že ti to bylo od rodičů povoleno.

Dcery (jsou ve tvých letech ) taky chtěli nějaké zvířátko.
Králíků mám docela dost na dvorku...

Ano, povolil jsem jim zvířátko.Mají hlemýždě Achatinu.
Nezapáchá, neruší, nekřičí hlady.
Tobě bych spíš doporučil želvu, akvarijní rybičky atd.

Až získáš návyky starat se o něco méně náročného...

Pak se pusť třeba do chovu králíka, protože ač se to nezdá, králík je poměrně náročné zvíře.

Věž mi, že za 3,4 roky budeš mít "úplně jiné zájmy"

Přidejte reakci

Přidat smajlík