Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý den, chtěla bych si pořídit králíčka, ale vím, jaký bordel takový králík nadělá. Nemluvím o pití z napáječky(když tím ruší při spánku), ale o vyhazování pilin či granulek z klece. Má otázka tedy zní, zdali existuje nějaký druh králíka, který takový bordel nedělá. Práce se nebojím, ale aby člověk uklízek každou chvilku... Proto prosím, jestli někdo něco nevíte... Děkuji.
napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych si pořídit králíčka, ale vím, jaký bordel takový králík nadělá. Nemluvím o pití z napáječky(když tím ruší při spánku), ale o vyhazování pilin či granulek z klece. Má otázka tedy zní, zdali existuje nějaký druh králíka, který takový bordel nedělá. Práce se nebojím, ale aby člověk uklízek každou chvilku... Proto prosím, jestli někdo něco nevíte... Děkuji.
Ne.
No jo, to jste chytří. Protože o králících nic nevíte. To je celé.
napsal(a):
No jo, to jste chytří. Protože o králících nic nevíte. To je celé.
Zatímco ty si myslíš, že existují druhy králíka, které dělají víc a míň bordelu :)
Piliny jsou naprd, ty prostě lítají. Něco vyřeší těžší dřevitá podestýlka - jenže ta buď rachotí (klasické pelety), nebo je drahá (hrudkující granulky). Ani u té hrudkující a u sebečistotnějšího králíka se ale nevyhneš tomu, že ti něco při "odpichu" ze záchůdku nevykopne ven.
Bordel ze sena asi znáš, čištění záchůdku minimálně denně taky, takže na co se prosím tě vlastně ptáš?
Jestli ti už jen tohle vadí jako "nečistotnost", nebo jestli mi chceš tvrdit, že micákovi čistíš celou klec jakože jednou týdně nebo tak něco, tak se prosím tě zařiď podle příspěvku od rado797, a dál to neřeš.
Já si nic nemyslím a proto se ptám! ![]()
Tedy tahle odpověď "Piliny jsou naprd, ty prostě lítají. Něco vyřeší těžší dřevitá podestýlka - jenže ta buď rachotí (klasické pelety), nebo je drahá (hrudkující granulky). Ani u té hrudkující a u sebečistotnějšího králíka se ale nevyhneš tomu, že ti něco při "odpichu" ze záchůdku nevykopne ven. " je na místě. Naprosto vyhovující a normální ana to já se vlastně ptám :) O zbytek se nikdo neprosil a o rady jak často se klec čistí také ne. To můžete tlouct do hlavy někomu jinému koho to zajímá :).
Tak teď nevím kdo je chytřejší a především rozumnějsí. Jestli vy mi tady radíte, at si najdu chlapce, co vyjdu třetí třídu :).
A jak je vubec možne, že to tu zavírám poslední dobou uchylnyma otazkama? Pokud vím, ani jednu jsem nenapsala :(.
napsal(a):
A jak je vubec možne, že to tu zavírám poslední dobou uchylnyma otazkama? Pokud vím, ani jednu jsem nenapsala :(.
Pozrite, teraz bez ironie. Kralik je zivz tvor tak ako pes ci mi. Vykonava zakladne potreby akoje prijem potrvy, vody a tak isto to musi z neho von- tym padom bude aj bordel a ten bude aj zo psa a aj znas a celkovo so vstkych zivych tvorov a je len na vas ci ten tvor bude v cistom a v pohode, alebo v spine a humuse.Chcete kralika v uplnej cistote, zoyenste si klietku s rostom. Ale
nakolko som pochopil ze sa jedna o zakrsleho kralika, niektori vas obvinia z tyrania, ale bude v cistote a vy len yhrabete bobkz pod rostom a hotovo.
napsal(a):
Tak teď nevím kdo je chytřejší a především rozumnějsí. Jestli vy mi tady radíte, at si najdu chlapce, co vyjdu třetí třídu :).
Divím se, že ti to bylo od rodičů povoleno.
Dcery (jsou ve tvých letech ) taky chtěli nějaké zvířátko.
Králíků mám docela dost na dvorku...
Ano, povolil jsem jim zvířátko.Mají hlemýždě Achatinu.
Nezapáchá, neruší, nekřičí hlady.
Tobě bych spíš doporučil želvu, akvarijní rybičky atd.
Až získáš návyky starat se o něco méně náročného...
Pak se pusť třeba do chovu králíka, protože ač se to nezdá, králík je poměrně náročné zvíře.
Věž mi, že za 3,4 roky budeš mít "úplně jiné zájmy"