Piskotka1
XXX.XXX.213.175
Dobrý den, potrebovali bychom poradit ohledne naseho kraliciho miminka. Pred 3 tydnami jsme si po umrti naseho zakrsleho kralicka (13 let) poridili dalsiho, ktery zacal pred 3 dny stavet hnizdo (mysleli jsme si, ze je to falesna brezost), vcera tj.15.1 se narodily 4 mladata - 2 mrtve,1 zabila po 5 hodinach. Zbyva tedy pouze to jedno. Kralicice je hodna, hlasi se o pohlazeni, mlade prikriva (upravuje hnizdo), zjistili jsme, ze predtim jiz mladata mela (2).Problem je, ze nevime, zda koji. Miminko vypada zatim kulate, nepisti, ale 2krat jsmeho uz pristihli, ze lezlo az k matce a chtelo se asi napit, ale ona odskocila. Co s tim? A jeste jedna vec nas trapi, samice si postavila hnizdo na strane, kde se hlasi o neco dobreho, panackuje, skace. Citi, ze ma pod sebou mlade? Bojime se, ze by na neho mohla slapnout. Jak to vyresit ? Na manipulaci s kleci nejspis spatne zareaguje. Budeme vdecni za kazdou dobrou radu. Ikdyz jsme s tim nepocitali, tak bychom si radi kralicka nechali :).
Ram
XXX.XXX.8.230
Dobrý den jestliže samice od mláděte odskakuje může to znamenat bud že má nedostatek mléka anebo je mladá.Já svejm králíkům střední velikosti přidávám do vody trochum mlíka.Pokud je ale králíče napapané „kulaté" tak bych to nechal na samici.
Ram
napsal(a):
Dobrý den jestliže samice od mláděte odskakuje může to znamenat bud že má nedostatek mléka anebo je mladá.Já svejm králíkům střední velikosti přidávám do vody trochum mlíka.Pokud je ale králíče napapané „kulaté" tak bych to nechal na samici.
Samici je 1,5 roku. To mleko davateprosim jake ? kravske ?
Ram
XXX.XXX.8.230
Normální co koupíte v obchodě (1,5%).1(mlíko):3(voda).
Uživatel s deaktivovaným účtem
K čemu zakrslíkům admini udělali samostatné vlákno:
https://www.ifauna.cz/pet-kralicci/diskuse/
Tak se toho držte! od kdy mají králíci miminka?Ježiši, toto už je na mě příliš.Běžte na Pet králíky a tam si je třeba i přebalujte a balte do zavinovačky.