Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den, už nějakou dobu tu sledujeme dohady chovatelů dvou typů hybridních králíků. Za sebe jako Vašeho potencionálního zákazníka, musím říct že bych si zvolila jednoznačně hylu.
Proč? Určitě ne proto že bych považovala králíky hyplus za méně kvalitní, já je prostě neznám. Králíky hyla zde pan Tibor už rok skvělým způsobem prezentuje, zveřejňuje výsledky, kterých dosahují, ukazuje fotky svého chovatelského zařízení a nabízí skvělý zákaznický servis.
Naproti tomu chovatelé hyplusů pouze negativně reagují na kritiku nespokojeného zákazníka a věřte mi, tím prokazují sami sobě medvědí službu. I u odběratelů hyly se vyskytli zákazníci, kteří nebyli spokojeni, určitě si pamatujete na pana Toma, ale reakce pana Tibora byla zcela odlišná - nabídl pánovi pozitivní řešení situace a díky tomu to na hylu žádné negativní světlo nevrhlo, ba právě naopak.
Proč Vy, chovatelé hyplusů, také nezaložíte podobné vlákno, s prezentací svých výsledků? Určitě se také máte čím pochlubit a srovnání výsledků by bylo zajímavé i pro nás ostatní.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Myslíte, že jsem někdo z nich něco rozumneho přida ? Ja bych řekl že ne, stačí se podívat na jejich ubohe přispěvky s neustalym kličkovaním.Jedine co umí, jen blbě žvatlat ale možna že to bude už s toho chlastu.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Myslíte, že jsem někdo z nich něco rozumneho přida ? Ja bych řekl že ne, stačí se podívat na jejich ubohe přispěvky s neustalym kličkovaním.Jedine co umí, jen blbě žvatlat ale možna že to bude už s toho chlastu.
jarda ten sitkom bude u vašej partičky určite lepší o.k ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Přesně jak jsem předpokladal.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
iginkol
napsal(a):
Tak sa toho drž dobre ? Som rád.
A to ma byt otazka a nebo co to je, podle textu to zni jinak.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Tak pojd se bavit o kralikach a ne o blbostech. Jak krmíš sve hyplusi a jak řešíš kokc.?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
Http://zvirata.hyperinzerce.cz/kralici/inzerat/11473780-brojlerovy-kralik-hyplus-nabidka-litomerice/#.VqFdbU8kZ_k
Lidičky podívejte se sem. Kraličata by měla byt daleko větší vypadají tak na tři tydny.
Pánové - oba dva a další!
Když hexa založil nové vlákno, určitě nechtěl jen podnítit další hádky a napadání. Už tak se vlákna hyplus a hyplus čistá genetika nedají číst, tak se prosím vybouřete v nich, nebo ještě lépe, někde se sejděte v hospodě a dejte si vzájemně přes hubu. Myslím, že nejen já, ale řada dalších by uvítala, kdyby se toto vlákno skutečně naplnilo informacema o obou, případně dalších směrech, kterými se hybridi ubírají, rozdíly mezi nimi, výhodami či nevýhodami a podobně. Děkuji za zvážení mého návrhu.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.167.9
bronda
napsal(a):
Pánové - oba dva a další!
Když hexa založil nové vlákno, určitě nechtěl jen podnítit další hádky a napadání. Už tak se vlákna hyplus a hyplus čistá genetika nedají číst, tak se prosím vybouřete v nich, nebo ještě lépe, někde se sejděte v hospodě a dejte si vzájemně přes hubu. Myslím, že nejen já, ale řada dalších by uvítala, kdyby se toto vlákno skutečně naplnilo informacema o obou, případně dalších směrech, kterými se hybridi ubírají, rozdíly mezi nimi, výhodami či nevýhodami a podobně. Děkuji za zvážení mého návrhu.
Pane kdyby jste si všiml tak jsem ho vyzval k debate o kralicích.