Králíček si zlomil drápek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

inko

3.3.2016 19:13
inko

XXX.XXX.230.6

Včera muj králíček špatné skočil ze sedačky a zlomil si drápek.Chvilku mu tekla krev, ale hned to přešlo.Když jsem se na to podívala dnes, všimla jsem si, že ho má zalomený.Králíčka to asi nebolí, protože sebou neškube, když se toho dotknu a ani nekulhá.Myslíte, že když drápek doroste, zlomená část odpadne sama nebo ji budu muset ustřihnout nebo mám zajít k veterináři?Děkuji za odpovědi.:).

3.3.2016 19:37
verka1

XXX.XXX.203.59

Kralik patri do kralikarny.

3.3.2016 20:00
rapotacka11

XXX.XXX.32.43

Ustřihni mu to.
Snad víš, jak bolí zatržený nehet.

3.3.2016 20:26
leprechaunek

XXX.XXX.198.158

Ustřihnout. Pokud to bude krvácet, tak dezinfekce, a pak tak týden hlídat, aby se to nezanítilo (zčervenání, otok).

3.3.2016 20:32
leprechaunek

XXX.XXX.198.158

verka1 napsal(a):
Kralik patri do kralikarny.

Váš názor. Můj je ten, že králík do dvou kil tří kil je fantastické hobby zvíře.
Naprosto se nestydím tohle říkat, stejně jako se nestydím mezi mazlíčkáři přiznat, že králičí maso fakt miluju.

Jo a nezapomeňte se tu vyrojit další, co králíka na volno doma nikdy neměli, s odsouzením, že ta zvířata se na to nehodí.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík