Králíček si zlomil drápek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

inko

3.3.2016 19:48
inko

XXX.XXX.230.6

Včera muj králíček špatné skočil ze sedačky a zlomil si drápek.Chvilku mu tekla krev, ale hned to přešlo.Když jsem se na to podívala dnes, všimla jsem si, že ho má zalomený.Králíčka to asi nebolí, protože sebou neškube, když se toho dotknu a ani nekulhá.Myslíte, že když drápek doroste, zlomená část odpadne sama nebo ji budu muset ustřihnout nebo mám zajít k veterináři?Děkuji za odpovědi.:).

3.3.2016 20:22
lidule

XXX.XXX.117.206

inko napsal(a):
Včera muj králíček špatné skočil ze sedačky a zlomil si drápek.Chvilku mu tekla krev, ale hned to přešlo.Když jsem se na to podívala dnes, všimla jsem si, že ho má zalomený.Králíčka to asi nebolí, protože sebou neškube, když se toho dotknu a ani nekulhá.Myslíte, že když drápek doroste, zlomená část odpadne sama nebo ji budu muset ustřihnout nebo mám zajít k veterináři?Děkuji za odpovědi.:).

Ja bych to neřešila... i u nasi samice se to stalo ale ona si to instinktivně ocistila a nebyl s tim žádný problém... samozřejmě pokud by mel nějaký problém, nemohl doslapnout nebo třeba hnisat tak to samozřejmě hned řešit...

3.3.2016 22:11
ONV

XXX.XXX.217.86

inko napsal(a):

Chce to klídek, doroste druhý.

Přidejte reakci

Přidat smajlík