Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Simír24

6.3.2016 15:47
Simír24

XXX.XXX.12.120

Dobrý den, v pátek jsem přistihl svojí králici, jak nabírá do pusy spoustu podestýlky a staví si hnízdo. Zajímá mě, jak dlouho tak může zbývat do vrhu. Druhá věc je, že uvažuji, jestli se nejedná o falešnou březost. Dal jsem jí k samci jen na chvilku, abych vyvolal říji a on na ni skočil a chvilku řádil, ale svůj čin nedokončil, jelikož jsem králici odebral. Mohlo i takto dojít k oplodnění?

6.3.2016 18:12
jaran

XXX.XXX.21.154

Je to idealní čas k připuštění, jestli je skutečně březí, tak to poznáš.Bude agresivní na samce a vrčí.

Tomy11

6.3.2016 18:28
Tomy11

XXX.XXX.174.67

jaran napsal(a):
Je to idealní čas k připuštění, jestli je skutečně březí, tak to poznáš.Bude agresivní na samce a vrčí.

Když jí dám k samci, tak před ním utíká a křičí. Zkoušel jsem jí tam dávat každou chvíli, jelikož jsem nevěděl, že je březí. Nevěděl jsem, že samice může zabřeznout i když samec "čin" nedokoná. Skutečně na ní jenom chvilku řádil. Jen doufám, že jsem něco nepokazil, když jsem jí k němu pořád dával. Určitě z toho byla vystresovaná, tak aby ten porod nedopadl špatně. Navíc je to prvnička... Bojím se, že kdyby mláďata sežrala, tak bych ani nevěděl, jestli březí opravdu byla. Nebo je to nějak poznat, že porodila, ale všechny mladé sežrala? Omlouvám se za hloupé dotazy, ale jsem nováček a přes všechny vyčtené informace se trochu cítím ztracený... praxe je hold praxe

6.3.2016 19:18
rapotacka11

XXX.XXX.32.43

Bude li mít dobré podmínky, kvalitní seno, čistou vodu v napáječce, kousek mrkve-jablka,
slámu, vločky a hlavně KLID, nebude žrát mladý.
Klid už teď !
Sakra.
Buď porodí nebo ne!

6.3.2016 19:45
jaran

XXX.XXX.21.154

V termínu kocení si bude trhat chlupy na hnízdo, nebo schromaždovat podestýlku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík