Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Barb

14.4.2016 22:19
Barb

XXX.XXX.13.29

Dobrý den, poslední době králíček začal chodit na malou i velkou do sena, jak ho to mám od naučit? Jsem z toho celkem ztracená.

14.4.2016 23:09
hogwild

XXX.XXX.37.14

Jsi tak ztracená, žes zabloudila do sekce králíků pro chov. Abych to řekl úplně jasně, my ty králíky žereme a je nám celkem jedno, kam serou. Tak se prosím přesuň do sekce Peťáků.

15.4.2016 11:51
leprechaunek

XXX.XXX.198.158

Barb napsal(a):
Dobrý den, poslední době králíček začal chodit na malou i velkou do sena, jak ho to mám od naučit? Jsem z toho celkem ztracená.

Http://www.ifauna.cz/pet-kralicci/diskuse/
http://www.kralici.cz/diskuze.asp?app=0&dul=0

Hogwild: trochu zbytečné, ne...

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.4.2016 12:27

Napsal to lidově a souhlasím s ním, má pravdu...No mohl to napsat trošku šetrněji.Už ho mazlíčkáři štvou jako mě už dávno.Mají svoje vlákno.

15.4.2016 12:55
leprechaunek

XXX.XXX.198.158

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Napsal to lidově a souhlasím s ním, má pravdu...No mohl to napsat trošku šetrněji.Už ho mazlíčkáři štvou jako mě už dávno.Mají svoje vlákno.

O kterém spousta lidí neví, nebo je zvyklá chodit sem. A děcka se neorientují tím spíš.
Mě mazlíčkáři štvou taky a v mnoha ohledech - ale to i někteří troubové tady, mezi námi... hlavně takoví, co nad polochcíplým králíkem meditují na internetu.
Ale tak prostě se taky dá držet hubu a postnout odkaz, kam má jít. Stálo by ho to míň úsilí, než ten třířádkový výblitek.

15.4.2016 16:01

Hlavně že Vy výblitky nepíšete.

Barb

15.4.2016 16:49
Barb

XXX.XXX.93.15

Omlouvám se. Nemusíte se hned tady rozčilovat

15.4.2016 19:16
petruk

XXX.XXX.52.146

Barb napsal(a):

Dávejte mu seno do jeslí a pokud i tam poleze(někteří to s oblibou dělají),
lze na jesličky udělat sklápěcí poklop ze dřeva nebo plastu.

Barb

16.4.2016 01:50
Barb

XXX.XXX.13.144

Petruk: ano lozi právě i do jeslí. Moc vám děkuji za odpověď, zkusím to:).

Přidejte reakci

Přidat smajlík