satan
XXX.XXX.37.18
Zdravim lidicky, poridila jsem si cistokrevnou samici s pp, ktera byla obskocena tim samim samcem a chtela jsem se zeptat kdybych chtela je dat na vistavu tak bych je musela nechat otetovat, ale nevim kde?zakolik?
Chovatel Lada
XXX.XXX.97.68
satan
napsal(a):
Zdravim lidicky, poridila jsem si cistokrevnou samici s pp, ktera byla obskocena tim samim samcem a chtela jsem se zeptat kdybych chtela je dat na vistavu tak bych je musela nechat otetovat, ale nevim kde?zakolik?
Nejdříve musíte vstoupit do spolku ZO ČSCH a tam můžete králíky zaregistrovat
a potom vám to tetovatel ZO otetuje...
satan
XXX.XXX.37.18
Aha taak dekuji za radu a nevite nekdo kolik se cca plati za
jedno tetovani?
Chovatel Lada
XXX.XXX.97.68
satan
napsal(a):
Aha taak dekuji za radu a nevite nekdo kolik se cca plati za
jedno tetovani?
Nejdřív musíte být členem ZO ČSCH a potom se neplatí nic, nevím teda jak kde...
Chovatel Lada
napsal(a):
Nejdřív musíte být členem ZO ČSCH a potom se neplatí nic, nevím teda jak kde...
Máte pravdu ale jen částečně. Po vstupu do organizace musíte zaplatit roční členský příspěvek.Dále pokud organizace pořádá nějakou akci jako je výstava atd. je povinností člena zůčastnit se a to samozřejmě zadarmo ve svém volném čase.Oba rodiče musí mít pp.Tetovací kleště jsou majetkem organizace a ta si může nechat členskou schůzí odsouhlasit poplatek za provedený úkon. Doporučuji zadavatelce vlákna aby si na webu cschdz.eu našla organizaci nejbližší jejímu bydlišti a na vše se informovala. Zkušení chovatelé ji rádi s chovem poradí.
Karel.
Chovatel Lada
XXX.XXX.97.68
chovatelkarel
napsal(a):
Máte pravdu ale jen částečně. Po vstupu do organizace musíte zaplatit roční členský příspěvek.Dále pokud organizace pořádá nějakou akci jako je výstava atd. je povinností člena zůčastnit se a to samozřejmě zadarmo ve svém volném čase.Oba rodiče musí mít pp.Tetovací kleště jsou majetkem organizace a ta si může nechat členskou schůzí odsouhlasit poplatek za provedený úkon. Doporučuji zadavatelce vlákna aby si na webu cschdz.eu našla organizaci nejbližší jejímu bydlišti a na vše se informovala. Zkušení chovatelé ji rádi s chovem poradí.
Karel.
Tetování králíků se řídí, = Řádem pro registraci a tetovaní králíků ČR...
To už do registrace a tetování králíku pletete několik věcí dohromady...
To co popisujete vyplívá ze stanov spolku ČSCH, povinnosti a práva člena...