Uživatel s deaktivovaným účtem

Má někdo zkušenosti s tím to přípravkem v králičinci proti mouchám a komárům?Údajně by neměl králíkům vadit.
http://www.chovatelske-potreby-animalsdream.cz/3198/bio-kill-ekokologicky-pripravek-200ml.

Píší že je bez zápachu tak proč vyprchat?Např.kotce jsou otevřené, tak že by to nemělo králíkům nijak ublížit ne?

Ochrání to tedy králíky před mouchami?Ne že by měli plno much v kotci, to ne, ale přece tam nějaké vletí.
Měl by zničit všechny mouchy, komáry, roztoče, červy a jejich larvy, které tam jsou
a uvádějí i dlouhodobý účinek.Jak dlouho to může ještě působit ale netuším.
Jinak já ještě po vyčištění kotce vyfoukávam kotce horkovzdušnou pistolí
až na teplotu vzduchu 600 st. C. Je to bezpečnější než plamenem, taky to zničí
všechnu havěť, oschne při tom podlaha a králíci se můžou dát hned nazpátek.

Tak to mi stačí.Děkuji za Vaše odpovědi.
petruk
napsal(a):
Tak úplně bez zápachu není a hlavně je určen jen pro postřik kotců nebo prostor.
Né proti parazitum na zvířatech(kdyby to náhodou někoha napadlo).
Třeba pro kočky je toxický. Pro tu něškodnost beru z rezervou a kotce nechávám
chvíli vyvětrat.Nic víc...
Existuje také bio kill, který je určen přímo do srsti nebo peří zvířete.Je ovšem dražší.Bio kiil do prostotu má žlutý okraj nálepky a do srsti oranžový okraj.Pro kočky jak píšete jsou oba toxické.
chovatelkarel
napsal(a):
Existuje také bio kill, který je určen přímo do srsti nebo peří zvířete.Je ovšem dražší.Bio kiil do prostotu má žlutý okraj nálepky a do srsti oranžový okraj.Pro kočky jak píšete jsou oba toxické.
Máte pravdu, ten oranžový jsem ani neznal.Běžně v obchodech vídám ten žlutý-
insekticidní.
Biokill je dobrý a opravdu bez zápachu, ale vzhledem k tomu, že pro správnou účinnost musí být povrch přípravkem dostatečně navlhčený, je opravdu lepší potom chvíli počkat s návratem zvířat (aby se od toho "nenamočili"). Sice jsem dosud žádné breberky v kotcích neobjevila, ale preventivně kotce stříkám. Jakmile ale začne být koncentrace much velká (většinou to začíná tak od poloviny června), zavoláme profesionála, ten "sjede" mašinou komplet všechno (králíkárnu, stáje, chlívy, zdi, dveře, okna...) a je pokoj, moucha sedne na ošetřený povrch, za dvě vteřiny se zamotá a je po ní A vydrží to fungovat opravdu dlouho, ani déšť to nijak neomezí.
Na podlahy pak používám Mistral prášek, jednak jako dezinfekci, druhak výborně vysuší. Ten už tedy ale pach má a celkem nepříjemný (první co mě napadlo po otevření pytle bylo "záchody" - je to takový nespecifický pach "záchodové dezinfekce" Zvířatům ale nijak nevadí a neškodí, používám ho hlavně u prasat a ti ho i žerou
palast
napsal(a):
A chudáci vlaštovky pak nemají co žrát. My máme síťky na kotcích.
Vlaštovky mají žrádla dost, každý rok vyvedou v maštali dva páry dvakrát mladé (navíc šťovky loví v letu, nesbírají mouchy ze zdí . Síťky by toho moc nevyřešily, protože představa, jak zasíťovávám stáje a chlévy je dost divoká