Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2016 21:07
miamia

XXX.XXX.99.71

Prosim, mam FB, na očkovany v 10, týdnu, nyní ho ceka přeočkování, jsou mu 3 mesice a 4 dny. Před cca týdnem se uhodil asi do packy a trosku na ni kulhal, dostával injekce, ale moc se mi to nezdá, je aktivní, ale od ty doby ma zacervenály belmo u očích, posílám foto, dále ma ted nove dneska stup na zádech mezi lopatky za hlavou a u toho trosku misto bez chlupů, veterinář na tohle nereaguje, chystám se zitra jed dal za jinym, co Vas názor ?

2.6.2016 21:09
miamia

XXX.XXX.99.71

Také dodávám ze vypije v za den a noc cele pitko,700 ml, neni to moc ? Ale to ma od malá, hodne pije.

3.6.2016 09:06
chovatelpodluzi

XXX.XXX.225.248

Na oku mi nic divného nepřijde, co se týče zátylku zkuste zda nejde srst okolo velmi snadno vytáhnout, to by mohlo jít o dravčíka a na to jsou účinné prostředky a snadná náprava. Chtělo by to dát králíkovi klid...

3.6.2016 09:12
miamia

XXX.XXX.99.71

Dobry den, moc dekuji za radu, vytáhnout nejde, na fotce je trosku "mokrá" protože jsem ji mazla olejickem, taky se mohl skrabnout, protože si tam jinak nedosáhne a je pravda ze ty zadní drápy ma ted jak břitva a to se je snažím trosku brousít. Kouknu jeste na tu srst okolo dekuji moc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.6.2016 13:36
Uživatel s deaktivovaným účtem

miamia napsal(a):
Prosim, mam FB, na očkovany v 10, týdnu, nyní ho ceka přeočkování, jsou mu 3 mesice a 4 dny. Před cca týdnem se uhodil asi do packy a trosku na ni kulhal, dostával injekce, ale moc se mi to nezdá, je aktivní, ale od ty doby ma zacervenály belmo u očích, posílám foto, dále ma ted nove dneska stup na zádech mezi lopatky za hlavou a u toho trosku misto bez chlupů, veterinář na tohle nereaguje, chystám se zitra jed dal za jinym, co Vas názor ?

Dejte si panáka a klídek.

Na těch fotkách žádnou chorobu nevidím.

3.6.2016 14:53
miamia

XXX.XXX.99.71

Tak to je super, to si radeji toho panaka dam, veterinář uz ze me ma asi taky srandusmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík