Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Jarka.jarka

12.6.2016 23:41
Jarka.jarka

XXX.XXX.7.22

Králici idú na porážku za 5 dní, mám podozrenie na kokcidiozu, hoci nemajú žiadne príznaky..ale páchnu im bobky... dnes som ich sledovala... mám oddelene samice ( sestry z jedneho vrhu) cca 13 tyzdnov... a jedna (jeden?) z nich skakal na ostatne samice... este raz som to skontrolovala.. sice som zaciatocnicka...ale prezrela som si pohlavne organy este pred tym na nete... v domneni, ze predali mi samice...a aj som ich pre kontrolovala..a myslim.. ze su vsetky samice... ta co skala..alebo ten..mozem sa aj mylit.. som separovala do samostatneho kotca... tak ja uz neviem.. moze byt.. ze na seba skacu samice... presne to vyzeralo ako keby sa paria...

Jarka.jarka

12.6.2016 23:42
Jarka.jarka

XXX.XXX.7.22

Jak madar...pisem z mobilu... prepacte :).

13.6.2016 04:07
rapotacka11

XXX.XXX.32.4

Doufám, že to uhlídáte.
Mají vážnou poruchu sexuální .
Tak už i králíci...
Nedivím se, že jste zděšena.
Co kdyby to napadlo jiná zvířata ?
Třeba jalovice ?

13.6.2016 07:04
ovcezkopce

XXX.XXX.168.4

Jarka.jarka napsal(a):
Králici idú na porážku za 5 dní, mám podozrenie na kokcidiozu, hoci nemajú žiadne príznaky..ale páchnu im bobky... dnes som ich sledovala... mám oddelene samice ( sestry z jedneho vrhu) cca 13 tyzdnov... a jedna (jeden?) z nich skakal na ostatne samice... este raz som to skontrolovala.. sice som zaciatocnicka...ale prezrela som si pohlavne organy este pred tym na nete... v domneni, ze predali mi samice...a aj som ich pre kontrolovala..a myslim.. ze su vsetky samice... ta co skala..alebo ten..mozem sa aj mylit.. som separovala do samostatneho kotca... tak ja uz neviem.. moze byt.. ze na seba skacu samice... presne to vyzeralo ako keby sa paria...

Leze to na ně, mají říji, jsou nadržený, prostě mají chuť no - a pokud není opačné pohlaví, musí se spokojit s tím, co je. Dělají to ovce, beránci, jalovičky, bejčci, taky kocour nebo pes drbe pánovu nohu, když není kam by... Prostě to je příroda, holt mocná čarodějka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík